2017 Şubat Anneleri

Aynen çok hoş şeyler var :) bişeyler yaparsan beni tagle görmek isterim

Nolcak bu halimiz ya daha simdiden. bende iki gecedir tv karsisinda uyukluyorum yataga gecince tik yok. zaten sagima soluma donemiyorum. tam yerlestim diyorum hoppp burnum tikaniyor. saat kacta uyudusam bilmiyorum ama hemen alarm caldi sanki. zaten gece gibi karanlikta kalkiyoruz. iyice sersem oldum valla.

Salliala stres yapma bişey yoktur . Hele de şimdi gece oldu uyumuştur miniş. Sende uykundan olma ki o da rahat etsin sabah tepişip uyandırır seni nasıl olsa:)
Benimki gece 2 de biraz hareketlenir gibi oldu bana öyle geldi yani ama değişikti sanki hareket her zamanki gibi değildi.

Günaydın anneler
Yataktan kalktığımızda bel ve sirtinizda ağrı oluyor mu bir de ben geceleri dönmekte zorlanıyorum En rahat sol tarafımda yatabiliyorum sizde oylemisiniz acaba
Evet Can'ım uykusuz gecelere merhaba günlerine erken başladık aynı şeyler bende de var bide üstüne öksürük burn tıkanıklığı oy oy gene de çok şükür halimize

günaydın herkese. cuma günü vurulduğum tetanoz aşısı hiç ağrı yapmadı desem yeridir. çok hafif hatırlatıyor bazen o kadar. çok şükür. herkese kolaylıklar diliyorum.

Günaydın anneler
Yataktan kalktığımızda bel ve sirtinizda ağrı oluyor mu bir de ben geceleri dönmekte zorlanıyorum En rahat sol tarafımda yatabiliyorum sizde oylemisiniz acaba

Evettt ben de öyleyim. yatamıyordum önce sok tarafıma şimdi karnım daha rahat solda. Sağ tarafıma yatınca kızım çok hareketleniyor uyutmuyor ama solda sakin

Bu arada herkese Günaydın

Sabah karanlıkta uyanmak zorunda olmak çok gıcık Bugün öğleciyim de sabahcı olduğum günler çok zor

herkese günaydınnn. yatma sorunu bende de var yan yatıyorum ama rahat edemiyorum. geçen uyandım baktım yüz üstü yatmışım kızdım kendime. ama uykuda bilinçsiz dönmüşüm napayım. şimdi daha dikkat etmeye çalışıyoum. bugün kontrole gidecegiz. kan tahlili istemişti onları götürecegim. bu arada benim minik kıpır kıpır bazen diyorum bu kadar hareket normal mi acaba diye :)

Ya hem de nasıl. Hangi şehirdeydin? Geçen sene 2. Dönem Van'da sabahçıydım ve 6da ders başlıyordu buzun üstünde yürüyüp okula gidiyorduk hey gidi günler

Bir de deneyimli anneler fikir verin lütfen. Ben daha bebeğimin banyo setini almadım e bebekten bu hafta alıcaz. Kendileri ser yapmış 120₺ ve içinde lazımlık ve sünger ekstrası var
Ben sünger almıştım diğer alacaklarım 97₺ ye geliyor. Sizce lazımlık alınmalı mı bulunsun diye?

Bir de baby me tanışma seti var 69 ₺
Biberon temizleyici yol sıvı çamaşır deterjanı falan var o alınmalı mı?

Lazımlık en erken 2 yaş bilemedin 3 yaşında kullanırsın. Oda bebiş kullanırsa. Suan gereksiz kalabalık bence. Benim oğlum kullanmak istemedi direk klozet aparatı ile klozete alıştı.
Tanışma paketi fena değil ama deterjan gramajları düşük. Biberon temizleyicisi kullanmadım oğlumda. Gereklimi bilmiyorum. Ben günlük kaynatıyordum. Herhangi birşey kullanmadım. Deterjanı oğlumda da dalin kullandım bunda da dalin aldım.

Ben de aynı durumdayım canım.
Biraz fazla iş yapsam topallıyorum. Karnım sertleşiyor ve belime vuruyor.
Daha doğuma 2.5 ay...
günaydın herkese , bende de sırt ve
Evet Can'ım uykusuz gecelere merhaba günlerine erken başladık aynı şeyler bende de var bide üstüne öksürük burn tıkanıklığı oy oy gene de çok şükür halimize
Günaydın kızlar , bel ağrısından duramıyorum , Yattığım zaman kalkamıyorum, resmen ağlıyorum hep sağ bacağım ve sağ kalça kemiğim daha yoğun ağrıyor. Bu işin bir çaresi yok mu ?
yatakra sağa sola dönemiyorum , çığlık çığlığa dönüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…