2017 Şubat Anneleri

Herkese iyi akşamlar... kızlar sizde de ayakta durunca bel ağrısı oluyor mu? Ayakta biraz is yapacak olsam hemen belim agriyo ve kalcama vuruyo bu ağrı çok uzun sürede kalmiyorum ayakta oysa

geçmiş olsun bel agrısı normalmiş artık bel çukuru artttıgı için .. ayakta çok kalmamaya çalış.. dinlen sık sık.. geçmiş olsun..

Herkese iyi akşamlar... kızlar sizde de ayakta durunca bel ağrısı oluyor mu? Ayakta biraz is yapacak olsam hemen belim agriyo ve kalcama vuruyo bu ağrı çok uzun sürede kalmiyorum ayakta oysa
Uff sorma onu çok fena dün bi kahvaltı hazırladım çamaşır attim onu astım mutfağı topladım bu kadar ama belim kopacak gibi oldu sanki bütün evi elden geçirmiş im gibi belim ağrıdı ve dediğin gibi kalça ma vuruyo fena şekilde normal demekki

Bebeği bugün çok az hissettim öyle belirgin değildi hareketler zayıftı sayı 10 u geçmiştir diye düşünüyorum ama yine de bi korku sardı çikolata mı yesem ne yapsam ay gece gece içime kurt düşürdüm

Bu arada kilo alimim durdu geçen ay deli gibi bi anda kilo almışken hatta iki hafta da iki kilo almışken bu akşam tartildigimda tartı farkı yoksa eğer 500 gr fln almisim iki hafta da bebegin gelişimi de durmusmudur ki diye takıldım çünkü ben iki kilo aldığımda iki haftada bebegimde 250 gr almıştı

Ben o kadar bile hissetmiyorum hatta geçen hafta kontrol de Dr a dedim yoo gayet hareketli şuan dedi ben mi tam kendimi dinleniyorum yoksa hareketsiz bi bebek mi anlamadım.

Ben o kadar bile hissetmiyorum hatta geçen hafta kontrol de Dr a dedim yoo gayet hareketli şuan dedi ben mi tam kendimi dinleniyorum yoksa hareketsiz bi bebek mi anlamadım.
Of bilemedim emin olamıyorum şuan resmen korkudan eşim olsa çok kızardı şuan bana böyle yapıyorum diye.

Of bilemedim emin olamıyorum şuan resmen korkudan eşim olsa çok kızardı şuan bana böyle yapıyorum diye.
Takılma bence o kadar günü günü tutmaz heralde senin yorgunlugunla fln da alakalı olabilir ya da o kendini dinlenmeye almıştır meraklanma diyorum ya ben günlük her gün o kadar bile hissetmiyorum ama Dr um öyle dedi işte gayet te hareketli dedi bende anlamadım

Salliala stres yapma bişey yoktur . Hele de şimdi gece oldu uyumuştur miniş. Sende uykundan olma ki o da rahat etsin sabah tepişip uyandırır seni nasıl olsa:)

Bu arda dön o yana dön bu yana bi türlü uyuyamıyorum ya bedenim yorgun ama gözler fal taşı gibi maşallah oysaki hayatta en güzel yaptığım şeylerden biri uyumaktı :) sabah da alarm gibi 6 da hortlarım. Daha 3 ay var yaa , şöyle son bir ay olaydı bari uykusuzluk

Günaydın
Bu sabah ilk ben hortladım demek ki :)
Yan komşunun oğlu bağıra bağıra şarkı söylemeyi gece 3te bıraktı. Artık sinirlerim kaldırmıyor bu çocuğu
Sabah da eşim giderken uyandım
Hiç dinlenememişim, umarım biraz daha uyuyabilirim okula gitmeden
Ya bir de karnımın altında sancı var 2 gündür yürürken falan. İdrarda da yanma. Acaba diyorum monurol alıp içsem mi geçen sefer doktor onu vermişti
@Loveali canm bebeğin kilo alımının senin kilonla alakası Yok o senin depondan besleniyor yemenden değil

Günaydınlar...

Günaydın canım.
Bende de idrarda enfeksiyon çıkmıştı ama doktor ilac vermedi.
Bol su içerek atmaya çalış dedi. Enfeksiyonun derecesine göre ilaç veriliyormuş.
Sen de önce bi tahlil ver istersen. Boşa ilaç yükleme vucuda

geçmiş olsun bel agrısı normalmiş artık bel çukuru artttıgı için .. ayakta çok kalmamaya çalış.. dinlen sık sık.. geçmiş olsun..
tsk ederim.. ayakta çok kalmıyorum aslında haftaiçi Allah tan otuturarak çalışıyorum haftasonu olunca biraz ev işi yapıyım diyorum ama hemen belim ağrıyo saatlerce iş yapmışım gibi bundan sonra hep böyle olucak sanırım

Günaydın kızlar.. yine uykusuz evin içinde ordan oraya gezdiğim, uyuduğum kısacık anlarda da kabus falan gördüğüm bir geceydi.. geceleri dinleneceğime daha çok yoruluyorum. Kalkıyorum ki heryerim ağrımış bu arada forumun saati yanlış onu farkettim en son yazdığım mesajı 00:19 da değil 01:19 da yazmıştım.. forum saatlerin geri alınmadığını bilmiyo galiba:)

bende aynen öyle oluyorum işte okadarcık iş yapınca bile.. bebeğin aşağıda yada yukarıda oluşuyla bi alakası varmıdır acaba

Herkese günaydın... hayırlı, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…