2017 Şubat Anneleri

aaaaa ilk defa duydum. denesemmi acaba

Hakkını helal et canım ya umarım yakında alabilecek bir yer vardır. Tabii kendin de yapabilirsen güzel olur
Ne demek tatlım ya evde var zaten de bebişe zarar olmasın diye fırın hem az yağlı hem de daha iyi oluyor diye öyle yapıyorum biz yiyelim miniklerimiz içerde oynasın

Kızlar ya bu park yatak konusu çıkmaza döndü benim için artık....
Ben bu yatağı aldım takım halinde park yatak gerekli mi kendi odasında olmaz mı Bebek. Park yatak alırsam bunda ne zaman yatacak. Bebek odası yatak odamla kapı kapıya.
Tecrübeli anneler fikir verin ya

Eklentiler

• IMG_0402.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 58

Canım önceden de söyledim bu konuyu. Odanda yer varsa beşiği odana koy derim. Kendi odasına şimdilik oyuncaklarını dolabını filan koyarsın.Odalar yan yana da olsa gece o sıcak yataktan kalkmak kabus gibi olabiliyor. Yenidoğanı sürekli görmek ve kontrol etmek istiyor insan.
Özellikle emzirirken 2-3 saatte bi kalkman gerekiyor. Bazı bebekler saat başı bile uyanabiliyor ne bilim.
Tavsiyem hiç park yatağı filan kalabalık yapma. Bu aldığın beşiği odana götür...

Gece cok uyaniyorlar haliyle emmek icin gaz vs bebek senin yaninda olmali,hic olmadi sen ayri yatamazsin döndümu nefes aldimi diye tedirgin olursun yani ya sen bebegin oldugu yerde olmalisin yada bebek senin odanda,takim aldiysaniz bir tane kucuk besik al,ilerde besikte yatmasi zorlastiginda odasina gecirirsin onun zamanini da annelik icgudune ve de bebege gore ayarlarsin.bisey almayim diyorsan sen bebegin odasina tasin yani baska fikir gelmiyor aklima,dedigim gibi ben hem oda yaptim senin gibi hemde besik almistim sonra odasina gecirdim

Denedim ama olmadı bir şey

Kızlar istediğim kokulu taşlar indirime girmiş şimdiden alsam doğuma kadar kokusu gider mi acaba

Eklentiler

• IMG_3200.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 69
Benimki gece 2 de biraz hareketlenir gibi oldu bana öyle geldi yani ama değişikti sanki hareket her zamanki gibi değildi.
Oluyo canım öyle sıkma canını benmkode bugün öyle fazla keyfi yok sanırım değişiklik gosterebiliyo bazen sırtını döndüğü için tekmeleri içe vuruyo anlamaya biliyoruz telaş yapma ufaktan bi tekme hisset sen bile yeter

bende hacisakir kullanmayi düşünüyorum daha iyimis arkadaşım tavsiye etti

Kızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim

Kızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim
Bende 53ten 59a çıktım canım normal gibi geliyor bana inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…