2017 Şubat Anneleri

Kızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim
Ben de 50 ile hamile kalmıstim 58.5 olmuşum.15 günde de 2 kilo aldım benim durum iyi değil gibi çarşamba kontrol doktor ne diyecek bakalim

Açıkta bırakmazsın hava aldırmazsın kokusu kendi üstüne siner:) mantık yürüttüm sadece işe yaramazsa sen demiştin deme:)))
Eşim vazgeçirdi almaktan zaten en fazla 50 tane sipariş vercez çok birşey fark etmez dedi şimdiden alıp napcaksın dedi şimdilik kalsın bakalım napalım

Kızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim
Ayda 2 kilo bence normal canım.. ben de senin gibi gidiyorum ayda 2 kilo 50 ile başladım şimdi 55 olmuşum.. kontrole bi hafta var daha bi kilo daha alırım ben kesin

Ayda 2 kilo bence normal canım.. ben de senin gibi gidiyorum ayda 2 kilo 50 ile başladım şimdi 55 olmuşum.. kontrole bi hafta var daha bi kilo daha alırım ben kesin
O degil bebiş bir kilo bile degildir bizim aldığımız fazladan kilolara bak sen ayy tuhafima gidiyo toplam 6 kilo almışım yarım kilosu bebs hadi suyu şu bu desen 1 buçuk kilo. 4.5 fazladan kilo nereye acaba

O degil bebiş bir kilo bile degildir bizim aldığımız fazladan kilolara bak sen ayy tuhafima gidiyo toplam 6 kilo almışım yarım kilosu bebs hadi suyu şu bu desen 1 buçuk kilo. 4.5 fazladan kilo nereye acaba
Ayy onu ben de düşünüp duruyorum sorma hiç ama yine de fazla değil bence olmasa daha iyiydi ama napalım kalan aylar da keşke 2 alarak devam etsek ama ben işte asıl kalan 3,5 aydan korkuyorum

Bişey dicem benim canım hep cips yemek istiyo bu ara yaaaa zararlı evet ama napiyim nolur arada yesem

Benim arkadaşım her gün yedi 40 kilocuk aldı :) kilo alırsın bir şey olmaz :)

AA hemen denicem
Kızlar istediğim kokulu taşlar indirime girmiş şimdiden alsam doğuma kadar kokusu gider mi acaba

Yaaa nerden buluyorsun bu sayfaları? Adres versene
Koku güderse english home da falan satılan esanslar var damlatıverirsin

Kızlar ya moralim aslında çok bozuk. Pazar sabahi k.v gittik kahvaltiya cagirdilar k.p dedimki sekeri uzatirmisn baba oda nedese iyi uzanamiyomusun ben orda koptum esimde mutfaktaydi duymadi herneyse bende inat edip kalkp cayini doldurmadim bu aksamda kayinpederim sesini duydum kaynanamla konuşurken neymiş çok fazla yüz vermissin simartttin benden neredeyse hizmet bekliyo diyo lan be adam ben nezeman sana saygi da kusur ettim hizmette bulunmadım bi dediğini iki ettim. simdide önünde pervane gibi dolanmami istiyo nekadar anlayissiz insalar var ya eşime söylemedim haberi yok ağlaya agliya bu hal oldum soylesemmi acaba ya kendini yigib bitiriyorum yada kayinvalidemlemi konussam buraya da yazımın yazimmi diyo çok düşündüm ama napm içimi dökmek gerekiyo du. Kusuruma bakmayın kızlar

Bu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Kızım 780 gr olmuş ve iyiymiş suyu falan
Bol su ve monurol verdi. 15 gün sonra yine gidecekmişim

Eklentiler

• IMG_6501.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 67
Ben ayri kova masrapa kuvet aldim dayanamayip.
Gerek var miydi bilmiyorum:)))
Ablam legende yikardik dedi
Sanki bizim ayri kovamiz masrapamiz mi vardi
banyo seti ben de aldım valla. kendim yıkamaya alışana kadar kullanırım. işim bitince veririm birine napiyim. çok kılık kıyafet almadım zaten. gereksiz masraf yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.

Ayy onu ben de düşünüp duruyorum sorma hiç ama yine de fazla değil bence olmasa daha iyiydi ama napalım kalan aylar da keşke 2 alarak devam etsek ama ben işte asıl kalan 3,5 aydan korkuyorum
Evet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruz

Ben de eşime öyle dedim ama boşver daha çok erken dedi ben de sen bilirsin öyle ya da böyle alıcam daha pahalıya gelmiş olur dedim Sayfa bu canım kokulu taşlar için en uygun fiyata burda denk geldim ben
http://instagram.com/designofebru

bende de geçen ay karnımda çok baskı hissediyordum yürümekte zorlanıyordum. buraya da yazmıştım kimse de bununla ilgili bişey yazmamıştı ben de önemsememiştim. doktor kontrolümde yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor. karnımdaki baskının da enfeksiyondan kaynaklandığını söylemişti. zimaks verdi 10lu. 10 gün kullandım. o süreçte de bol miktarda su içtim. neyseki şikayetimden kurtuldum. sen de ilaç kullansan da bol su iç. daha çabuk atlatırsın.ç

allah razı olsun tatlım kızları nasibidir rızkıdır dedik açtık inşallah hayırlı olur

Çifter çifter gelsin rızkları inşallah

Aynen iyi oldu sorduğun canım

Ben ayri kova masrapa kuvet aldim dayanamayip.
Gerek var miydi bilmiyorum:)))
Ablam legende yikardik dedi
Sanki bizim ayri kovamiz masrapamiz mi vardi

Ben de kendimi zor tutuyorum böyle konularda

Ayyy çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin hastaneye neyse ki bebeğin iyiymiş.. inşallah geçer enfeksiyon en kısa zamanda.. ben de en son 2 ay önce idrar vermiştim daha istemedi doktorum.. ben de tedbir amaçlı sağlık ocağına gidip yaptırayım bi idrar testi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…