Kızlar istediğim kokulu taşlar indirime girmiş şimdiden alsam doğuma kadar kokusu gider mi acaba
Ben de 50 ile hamile kalmıstim 58.5 olmuşum.15 günde de 2 kilo aldım benim durum iyi değil gibi çarşamba kontrol doktor ne diyecek bakalimKızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim
Bana kalsa alayım parfüm sıkarım üstüne dedim ama eşim boşver daha çok var dediHafif bi kokusu kalır 15 hafta var daha Doğuma :)
Bana kalsa alayım parfüm sıkarım üstüne dedim ama eşim boşver daha çok var dediHafif bi kokusu kalır 15 hafta var daha Doğuma :)
Eşim vazgeçirdi almaktanAçıkta bırakmazsın hava aldırmazsın kokusu kendi üstüne siner:) mantık yürüttüm sadece işe yaramazsa sen demiştin deme:)))
Ayda 2 kilo bence normal canım.. ben de senin gibi gidiyorum ayda 2 kiloKızlar 58 kilo olmuşum 52 kiloyla hamile kaldım toplam 6 kilo almışım ama bir ay önce 56ydim şimdi bir ay ic nde iki kilo almışım iyi mi gidiyorum sizce yoksa fazla mi art misim ya takmis durumdayim
Inşallah normaldir canım bu gidişle 65 gibi doğuma girerizBende 53ten 59a çıktım canım normal gibi geliyor bana inşallah öyledir
O degil bebiş bir kilo bile degildir bizim aldığımız fazladan kilolara bak senAyda 2 kilo bence normal canım.. ben de senin gibi gidiyorum ayda 2 kilo50 ile başladım şimdi 55 olmuşum.. kontrole bi hafta var daha bi kilo daha alırım ben kesin
Ben de 50 ile hamile kalmıstim 58.5 olmuşum.15 günde de 2 kilo aldım benim durum iyi değil gibi çarşamba kontrol doktor ne diyecek bakalim
Ayy onu ben de düşünüp duruyorum sorma hiçO degil bebiş bir kilo bile degildir bizim aldığımız fazladan kilolara bak senayy tuhafima gidiyo toplam 6 kilo almışım yarım kilosu bebs hadi suyu şu bu desen 1 buçuk kilo. 4.5 fazladan kilo nereye acaba
Bişey dicembenim canım hep cips yemek istiyo bu ara yaaaa zararlı evet ama napiyim nolur arada yesem
Yaa çok komik bu bebek olayları ya. Bu haftada karnınıza güçlü bir ışık tuttuğunuzda bebek o tarafa doğru yönelir diyor denedim sol tarafa tuttum orada bi kıpırtı oldu sonra da sağ tarafa orada da bi kıpırtı oldu deneyen var mı bunu başka
Kızlar istediğim kokulu taşlar indirime girmiş şimdiden alsam doğuma kadar kokusu gider mi acaba
ben de arada dayanamayıpyiyorumBişey dicembenim canım hep cips yemek istiyo bu ara yaaaa zararlı evet ama napiyim nolur arada yesem
banyo seti ben de aldım valla. kendim yıkamaya alışana kadar kullanırım. işim bitince veririm birine napiyim. çok kılık kıyafet almadım zaten. gereksiz masraf yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.Ben ayri kova masrapa kuvet aldim dayanamayip.
Gerek var miydi bilmiyorum:)))
Ablam legende yikardik dedi
Sanki bizim ayri kovamiz masrapamiz mi vardi
Evet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruzAyy onu ben de düşünüp duruyorum sorma hiçama yine de fazla değil bence olmasa daha iyiydi ama napalım kalan aylar da keşke 2 alarak devam etsek ama ben işte asıl kalan 3,5 aydan korkuyorum
Ben de eşime öyle dedim ama boşver daha çok erken dediBenim arkadaşım her gün yedi 40 kilocuk aldı :) kilo alırsın bir şey olmaz :)
AA hemen denicem
Yaaa nerden buluyorsun bu sayfaları? Adres versene
Koku güderse english home da falan satılan esanslar var damlatıverirsin
bende de geçen ay karnımda çok baskı hissediyordum yürümekte zorlanıyordum. buraya da yazmıştım kimse de bununla ilgili bişey yazmamıştı ben de önemsememiştim. doktor kontrolümde yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor. karnımdaki baskının da enfeksiyondan kaynaklandığını söylemişti. zimaks verdi 10lu. 10 gün kullandım. o süreçte de bol miktarda su içtim. neyseki şikayetimden kurtuldum. sen de ilaç kullansan da bol su iç. daha çabuk atlatırsın.çBu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Kızım 780 gr olmuş ve iyiymiş suyu falan
Bol su ve monurol verdi. 15 gün sonra yine gidecekmişim
allah razı olsun tatlım kızları nasibidir rızkıdır dedik açtık inşallah hayırlı olur
Benim 1 ay önce galan oldu ilaç kullandım şimdi yüne aynı. Gün boyu da okuldayım artık mecburen acile gidip yaptıracağım idrar tahlili
Ya o çantalı makas tarak setleri 60₺ yazık günah. Yani parayı çocuktan esirgemek değil de bence kullanılmayacak şeye boşa para harcamak. Onun yerine kullanılacak şey alırız. @TuRuNCu işte bunlar hep tecrübe. Çok teşekkür ederim ben de sorup ona göre alayım diyorum
Sol dağ konusunda da ben de sağ taraf alışkanlığına sahibim solda uzun süre yatamıyorum
Ben ayri kova masrapa kuvet aldim dayanamayip.
Gerek var miydi bilmiyorum:)))
Ablam legende yikardik dedi
Sanki bizim ayri kovamiz masrapamiz mi vardi
Ayyy çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin hastaneye neyse ki bebeğin iyiymiş.. inşallah geçer enfeksiyon en kısa zamanda.. ben de en son 2 ay önce idrar vermiştim daha istemedi doktorum.. ben de tedbir amaçlı sağlık ocağına gidip yaptırayım bi idrar testi..Bu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Kızım 780 gr olmuş ve iyiymiş suyu falan
Bol su ve monurol verdi. 15 gün sonra yine gidecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?