Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tut ve bol su ic Allah korusun aklina getirme o sadece bir risk dikkat etmek sart canimBu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Kızım 780 gr olmuş ve iyiymiş suyu falan
Bol su ve monurol verdi. 15 gün sonra yine gidecekmişim
Ayy valla anne kaç kilo alırsa alsın bana bütün hamileler çok tatlı geliyoEvet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruz
banyo seti ben de aldım valla. kendim yıkamaya alışana kadar kullanırım. işim bitince veririm birine napiyim. çok kılık kıyafet almadım zaten. gereksiz masraf yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Ilk cocuksa birseyleri kimseye vermeyin derim,ben o hatayi yaptim bazi seylerde suan almak zorunda kaliyorum saklayin kalsin istedigimiz kadar alim gucumuz olsun bazen insan aciyor hakkaten giden harcamaya,suan bende kili kirk yararak dusunuyorum kizimdan kalanlara bakip oyle almaya calisiyorumbanyo seti ben de aldım valla. kendim yıkamaya alışana kadar kullanırım. işim bitince veririm birine napiyim. çok kılık kıyafet almadım zaten. gereksiz masraf yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Kimse icin can sikmana degmez,kimseye yaranilmiyor bu devirde,ne derlerse desinler kulaklarini tika zor biliyorum ama yapmamiz gerekiyor yoksa o stres bize yaramazKızlar ya moralim aslında çok bozuk. Pazar sabahi k.v gittik kahvaltiya cagirdilar k.p dedimki sekeri uzatirmisn baba oda nedese iyi uzanamiyomusun ben orda koptum esimde mutfaktaydi duymadi herneyse bende inat edip kalkp cayini doldurmadim bu aksamda kayinpederim sesini duydum kaynanamla konuşurken neymiş çok fazla yüz vermissin simartttin benden neredeyse hizmet bekliyo diyo lan be adam ben nezeman sana saygi da kusur ettim hizmette bulunmadım bi dediğini iki ettim. simdide önünde pervane gibi dolanmami istiyo nekadar anlayissiz insalar var ya eşime söylemedim haberi yok ağlaya agliya bu hal oldum soylesemmi acaba ya kendini yigib bitiriyorum yada kayinvalidemlemi konussam buraya da yazımın yazimmi diyo çok düşündüm ama napm içimi dökmek gerekiyo du. Kusuruma bakmayın kızlar
Aminnn inşallah canım. Tabi orası öyle yeterki onlar iyi olsun herşey onlar icinAyy valla anne kaç kilo alırsa alsın bana bütün hamileler çok tatlı geliyoinşallah alınan kiloların hepsini doğumdan sonra çabucak veririz.. bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar da bi de kilolu hamil olalım napalım
Oylemi yapim oda annesine söylerse onunla konusup neden boyle yapiyo babam derse bu defa ispiyoncu olmayalimmikisafile bence konuş eşinle, için içini yiyeceğine
Evet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardıKimse icin can sikmana degmez,kimseye yaranilmiyor bu devirde,ne derlerse desinler kulaklarini tika zor biliyorum ama yapmamiz gerekiyor yoksa o stres bize yaramaz
Uygun dille anlatsin esin ,konusmanizi duymus uzulmus hamile stres yapti vs gibiOylemi yapim oda annesine söylerse onunla konusup neden boyle yapiyo babam derse bu defa ispiyoncu olmayalimmi
Hemen takibe aldım :) sağol canmBen de eşime öyle dedim ama boşver daha çok erken dediben de sen bilirsin öyle ya da böyle alıcam daha pahalıya gelmiş olur dedim Sayfa bu canım kokulu taşlar için en uygun fiyata burda denk geldim ben
http://instagram.com/designofebru
Evet sürekli baskı var bende de, yürürken sürekli sancılanıyorum. Doktor da bol su dedi canm. İnşallah çabuk geçerbende de geçen ay karnımda çok baskı hissediyordum yürümekte zorlanıyordum. buraya da yazmıştım kimse de bununla ilgili bişey yazmamıştı ben de önemsememiştim. doktor kontrolümde yüksek miktarda enfeksiyon olduğunu söyledi doktor. karnımdaki baskının da enfeksiyondan kaynaklandığını söylemişti. zimaks verdi 10lu. 10 gün kullandım. o süreçte de bol miktarda su içtim. neyseki şikayetimden kurtuldum. sen de ilaç kullansan da bol su iç. daha çabuk atlatırsın.ç
Ayyy çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin hastaneye neyse ki bebeğin iyiymiş.. inşallah geçer enfeksiyon en kısa zamanda.. ben de en son 2 ay önce idrar vermiştim daha istemedi doktorum.. ben de tedbir amaçlı sağlık ocağına gidip yaptırayım bi idrar testi..
Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tut ve bol su ic Allah korusun aklina getirme o sadece bir risk dikkat etmek sart canim
Çok Geçmiş olsun ya dinlen o halde Biraz sonra gezersin Canım canından bebeğinden kıymetli değil Hiç bir şeyBu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Maalesef boyle zamanlarda daha cok etkileniyoruz herseyden,ozellikle karsi tarafin davranislarina dikkat ediyoruz ve beklentimiz disinda olunca uzuluyoruz,oyizden dedim uzulme diye,hassas donemmdeyiz cunkuEvet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardı
ben 59 kiloyla hamile kaldım. şimdi 68-69 arası değişiyor ki ben en fazla 63 kiloyu görmüştüm ve o zamanlar kendimi çok kilolu hissediyordum. neyseki görenler kilo almamışşsın diyor da içim rahatlıyorEvet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruz
ikinciyi düşünmüyorum. o yüzden ihtiyacım olmayanları vereceğim.Ilk cocuksa birseyleri kimseye vermeyin derim,ben o hatayi yaptim bazi seylerde suan almak zorunda kaliyorum saklayin kalsin istedigimiz kadar alim gucumuz olsun bazen insan aciyor hakkaten giden harcamaya,suan bende kili kirk yararak dusunuyorum kizimdan kalanlara bakip oyle almaya calisiyorum
Evet olmazsa öyle yapim sanki üstünde yük varmış gibi hissediyorum duydum ya bilsinler istiyorumUygun dille anlatsin esin ,konusmanizi duymus uzulmus hamile stres yapti vs gibi
Evet haklısınMaalesef boyle zamanlarda daha cok etkileniyoruz herseyden,ozellikle karsi tarafin davranislarina dikkat ediyoruz ve beklentimiz disinda olunca uzuluyoruz,oyizden dedim uzulme diye,hassas donemmdeyiz cunku
Benim arkadaşım her gün yedi 40 kilocuk aldı :) kilo alırsın bir şey olmaz :)
Bu Arada eve daha yeni adım attım. Şök toplantısı vardı sonra avm ye alışverişe gittik orda acayip sancılandım doğru hastaneye ve doktor şiddetli enfeksiyon dedi eğer tedavi olmazsam erken doğururmuşum
Bende en fazla 52 kilo olmuştum ışte onunlada hamile kaldım 58 görünce fena oldum. Aynen allahtan görenler kilo almamıştım pek diyince hoşuma gidiyoben 59 kiloyla hamile kaldım. şimdi 68-69 arası değişiyor ki ben en fazla 63 kiloyu görmüştüm ve o zamanlar kendimi çok kilolu hissediyordum. neyseki görenler kilo almamışşsın diyor da içim rahatlıyor
Eşim gelmez öyle şeylere allaha şükür bugüne kadr ben ne aattiysam ona inanmıştır öyle doldurmaya fln gelmiyo arkamda olmuşturkisafile bence de eşine söyle. belki kv kp'den duyduğu gibi anlatır. en azından senden olduğu gibi duysun. doldurmasınlar eşini yok yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?