2017 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tut ve bol su ic Allah korusun aklina getirme o sadece bir risk dikkat etmek sart canim

Evet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruz
Ayy valla anne kaç kilo alırsa alsın bana bütün hamileler çok tatlı geliyo inşallah alınan kiloların hepsini doğumdan sonra çabucak veririz.. bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar da bi de kilolu hamil olalım napalım

Ilk cocuksa birseyleri kimseye vermeyin derim,ben o hatayi yaptim bazi seylerde suan almak zorunda kaliyorum saklayin kalsin istedigimiz kadar alim gucumuz olsun bazen insan aciyor hakkaten giden harcamaya,suan bende kili kirk yararak dusunuyorum kizimdan kalanlara bakip oyle almaya calisiyorum

Kimse icin can sikmana degmez,kimseye yaranilmiyor bu devirde,ne derlerse desinler kulaklarini tika zor biliyorum ama yapmamiz gerekiyor yoksa o stres bize yaramaz

Aminnn inşallah canım. Tabi orası öyle yeterki onlar iyi olsun herşey onlar icin

Kimse icin can sikmana degmez,kimseye yaranilmiyor bu devirde,ne derlerse desinler kulaklarini tika zor biliyorum ama yapmamiz gerekiyor yoksa o stres bize yaramaz
Evet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardı

Hemen takibe aldım :) sağol canm

Evet sürekli baskı var bende de, yürürken sürekli sancılanıyorum. Doktor da bol su dedi canm. İnşallah çabuk geçer

Sağol canm. İnşallah. Ya aslında yazmıştım da şüpheleniyordum sürekli idrar isteği, koyu renkli olması falan.
Doktor rahim genişledikçe idrar torbasını tıkıyor, idrar böbrekte birikince enfeksiyon kaçınılmaz ve bu haftalar daha riskli dedi. İleride de yukarı çıkıp ciğerini bastıracak nefes alamayacaksın dedi

Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tut ve bol su ic Allah korusun aklina getirme o sadece bir risk dikkat etmek sart canim

Sağol canm. Dikkat edelim de sonrasında Allah'a emanetler

Çok Geçmiş olsun ya dinlen o halde Biraz sonra gezersin Canım canından bebeğinden kıymetli değil Hiç bir şey

Evet ama elimde degil ya duyduktan sonra cok agladim kizimi uzdum bi yandan onunla konuşup agliyodum. Çok zor ya ummadigin şeyler duymak bide haketmiyorum okadar şey yaptimki onlar için simdi onlara bak nerden ne çıkardı
Maalesef boyle zamanlarda daha cok etkileniyoruz herseyden,ozellikle karsi tarafin davranislarina dikkat ediyoruz ve beklentimiz disinda olunca uzuluyoruz,oyizden dedim uzulme diye,hassas donemmdeyiz cunku

Evet ya simdi bize iki bile cok geliyoken bi ayda 3 veya 4kiloyu hic kaldirmam son zmanlarda bebisde aliyo artik sisko annisler oluruz
ben 59 kiloyla hamile kaldım. şimdi 68-69 arası değişiyor ki ben en fazla 63 kiloyu görmüştüm ve o zamanlar kendimi çok kilolu hissediyordum. neyseki görenler kilo almamışşsın diyor da içim rahatlıyor

ikinciyi düşünmüyorum. o yüzden ihtiyacım olmayanları vereceğim.

kisafile bence de eşine söyle. belki kv kp'den duyduğu gibi anlatır. en azından senden olduğu gibi duysun. doldurmasınlar eşini yok yere.

Benim arkadaşım her gün yedi 40 kilocuk aldı :) kilo alırsın bir şey olmaz :)

Neee 40 kilo mu hergün yiyelim de demedik canım ara sıra haftada bir falan

Geçmiş olsun bu arada.. hamilelikte su kesinlikle çok önemli. Böbreğim şiştikten sonra anladım ben biraz geç oldu ama.. doktorum bana da böbrek enfeksiyonu olması şişmeden daha tehlikeli demişti. Erken Doğum riskini %25 artırıyormuş. Ben 1,5 aydır hergün 3 lt su içiyorum mecbur. Zaten idrar rengi asla koyu olamamalı. Yeterli su almadığınız ordan belli olur. Ben artık o kadar su içiyorum ki idrar da su rengi bildiğin.. idrar enfeksiyonumda turuncu gibiydi nerdeyse, suyu içmeye başladıktan sonra tekrar yaptırdım tertemiz çıktı.. ne yapın edin 3 lt ye yakın su MUTLAKA İÇİN kızlar.. hem çatlamazsınız hem enfeksiyon olmaz hem çok yemek yiyemezsiniz su içmekten:)) gerçi ben 8,5 kilo aldım ama çaktırmayın:)))

Bende en fazla 52 kilo olmuştum ışte onunlada hamile kaldım 58 görünce fena oldum. Aynen allahtan görenler kilo almamıştım pek diyince hoşuma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…