- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Yaaa efsane olmuş ablana hayran kaldımmmEki Görüntüle 1921952 kumaşları paylaşmistim ablam o kumaşlardan bunları çıkarmış . .hayran oldum hepsine bayıldımbeşiğimiz de gelseydi tam olacaktı
Ayyy bunlar harikaEki Görüntüle 1921952 kumaşları paylaşmistim ablam o kumaşlardan bunları çıkarmış . .hayran oldum hepsine bayıldımbeşiğimiz de gelseydi tam olacaktı
Harika olmuş sağlıcakla kullanın inşaallahEki Görüntüle 1921952 kumaşları paylaşmistim ablam o kumaşlardan bunları çıkarmış . .hayran oldum hepsine bayıldımbeşiğimiz de gelseydi tam olacaktı
instagramda ürünleri var ama bebek ürünleri yapmıyor bu bize özel sanırım gaza getirirsem o ise de atılabilir aslında elinden her iş geliyo .annem tüm yeteneği ona aktarmış inşallah kızım da teyzesine benzer.Yaaa efsane olmuş ablana hayran kaldımmm
Keşke bize de yapsa
Benim karnım öne doğru üçgen oluyor resmen ve az önce 2 defa oldu panikledik baya, o toplanma mı? Bebek rahatsız mı demek oluyor?
Eki Görüntüle 1921952 kumaşları paylaşmistim ablam o kumaşlardan bunları çıkarmış . .hayran oldum hepsine bayıldımbeşiğimiz de gelseydi tam olacaktı
Canim burdaki hamilelik takvimini sata gore degil tüp bebegin transferine gore yapmistim o yüzden 2 gosteriyo. Sata gore bugün 32+0imbenim tahmını doğum tarihim 1 şubat aramizda 1 gün var ben yarın alıcam rapor 32+0 yarın doluyo sizin nasıl bugun 32+0 oldu anlamadım
Dün aksam ben dedim ama sen cok yoruldum uyuyacağım yazmissin buraya o yüzden almadi sanirim dinlen diye soyleyim mi alsin miYa ilte gece uyanınca batıyor normalde batma Yok
Neden sadece gece acaba? Ne yapmak lazım?
Dönmedi canm benim de
Vajina değil de alt karnım ağrıyo. Doktor normal sadece su gelirse kasılmalar belli aralıklarla olursa ve 24 saat hareket yoksa gel dedi
Ya şarjım bitiyordu çıktım dayansın diye
Şimdi de sınava çalışıyorum 10 günüm kaldıbi ara elif beni alsın yazdım çıkarken demedi mi kimse?
Yok biz direkt mağazaya gittik ordan beğendik aldık ama arabaya sığmayıp için kargoyla gönderdiler sonuç buE bebekte alışveriş yapamıyorum ben ya sepete eklenemiyor diyor her seferinde neyi almaya çalışsam. Programı kaldırıp tekrar yükledim bi değişiklik olmadı. var mı aynı sorunu yaşayan bi dener misiniz?
Ebebek ve joker hep aynı sıkıntıyı veriyor.. sözde kampanya yapıyolarE bebekte alışveriş yapamıyorum ben ya sepete eklenemiyor diyor her seferinde neyi almaya çalışsam. Programı kaldırıp tekrar yükledim bi değişiklik olmadı. var mı aynı sorunu yaşayan bi dener misiniz?
Kotu olmuş o durum en kısa zamanda düzeltirler inşaallahYok biz direkt mağazaya gittik ordan beğendik aldık ama arabaya sığmayıp için kargoyla gönderdiler sonuç bu
Canim burdaki hamilelik takvimini sata gore degil tüp bebegin transferine gore yapmistim o yüzden 2 gosteriyo. Sata gore bugün 32+0im
Dün aksam ben dedim ama sen cok yoruldum uyuyacağım yazmissin buraya o yüzden almadi sanirim dinlen diye soyleyim mi alsin mi
Çok teşekkür ederim bakalım içim rahat etsin diye perşembe kontrolum var ölçüm yaptirayim☺O sertleşme (yani aslında kasılma) bende 20. Haftadan beri oluyor. Kasılmaların ne aralıkta olduğu , düzenli aralıklarla gelip gelmediği ve pozisyon değiştirildiğinde geçip geçmediği önemli. Otururken kasılma yaşadıysanız ayağa kalkınca, ayakta yaşadıysanız oturduğunuzda yada uzandığımızda geçiyor olması önemli. Sıklaştığını düşünüyorsanız ve dakika aralıkları aynıysa doktorunuza haber vermeniz gerekir. Ama genel olarak bu haftalarda olması normaldir ve rahmi Doğuma hazırlar. Yani faydalıdır bile. Ben son dönemde sıklaştığını doktoruma söylediğimde erken Doğum riski olup olmadığını anlamak adına rahim ağzı uzunluğunu ölçtü sıkıntı çıkmadı çok şükür.. ama sık değil arada oluyor sanırım sizinki. Endişe etmeyin o yüzden.
Uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?