2017 Şubat Anneleri

E bebekte alışveriş yapamıyorum ben ya sepete eklenemiyor diyor her seferinde neyi almaya çalışsam. Programı kaldırıp tekrar yükledim bi değişiklik olmadı. var mı aynı sorunu yaşayan bi dener misiniz?

Yaaa efsane olmuş ablana hayran kaldımmm
Keşke bize de yapsa
instagramda ürünleri var ama bebek ürünleri yapmıyor bu bize özel sanırım gaza getirirsem o ise de atılabilir aslında elinden her iş geliyo .annem tüm yeteneği ona aktarmış inşallah kızım da teyzesine benzer.. @hakicedesing instagram sayfası

Benim karnım öne doğru üçgen oluyor resmen ve az önce 2 defa oldu panikledik baya, o toplanma mı? Bebek rahatsız mı demek oluyor?

Toplanma yani kasılma o evet. Ama bebeği rahatsız eden bişey değil. Benimde öyle üçgen olduğu oluyor. Koskoca karnım öne doğru sivriliyor sivriliyor sanki sert bi küçük top oluyor sonra çözülüyor. Bu haftalarda normal ama olması. Rahimi Doğuma hazırlıyor. Doğumda olacak olan kasılmalarda bunlar işte ama daha sık aralıklarla ve düzenli gelecek ve tabi bi süre sonra bu kasılmalara sancı eklenecek. Şu an olanlara braxton hicks kasılmaları deniyor. Sık olmadığı sürece paniğe gerek yok.

benim tahmını doğum tarihim 1 şubat aramizda 1 gün var ben yarın alıcam rapor 32+0 yarın doluyo sizin nasıl bugun 32+0 oldu anlamadım
Canim burdaki hamilelik takvimini sata gore degil tüp bebegin transferine gore yapmistim o yüzden 2 gosteriyo. Sata gore bugün 32+0im

Dün aksam ben dedim ama sen cok yoruldum uyuyacağım yazmissin buraya o yüzden almadi sanirim dinlen diye soyleyim mi alsin mi

Yok biz direkt mağazaya gittik ordan beğendik aldık ama arabaya sığmayıp için kargoyla gönderdiler sonuç bu

Ebebek ve joker hep aynı sıkıntıyı veriyor.. sözde kampanya yapıyolar

Yarın uyandığında alsın canm
Uyudum zaten dün komple :)

Çok teşekkür ederim bakalım içim rahat etsin diye perşembe kontrolum var ölçüm yaptirayim☺

32+0 dan herkese günaydın biz raporumuzu almaya gidiyoruz sonra da alışveriş yapasım var bi eminönü yapıcaz kızımla bu arada whatsapp cilar msjlara nasıl yetisiyosunuz ya bütün yazılanları okuyabiliyomusunuz sabah bi açtım 1401 tane okunmamış msj burda o kadar yazismiyodu kimse orda kaynatiyolar

Günaydın Sevgili anneler bende dördüncü kez uyanıyorum Bende Allahtan Hemen dalabiliyorum uykuya ama Artık geceler haram Onu Biliyorum Çünkü çok uyanıyorum Her dönüşte Yine bir dalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…