2017 Şubat Anneleri

Fullialein 37+0 da izine ayrılıyorsun. İdare yanlış bilgilendirmiş seni. İzinde olman gereken zamanda fazladan çalışma dikkat et.

Fullialein canim ben bugun 32+0dim gittin aldim calisabilir raporunu kiz dedi ki 10 ocak sali yani 37+0 da tekrar gelip calisamaz raporu aliyorsunuz yami idare işi bilmiyo sen onlara bakma

iş kanununda var ben yarım saat erken çıkıyorum hergün

Pöff çalıştırmıyolarmıymış. Ben doğum iznine ayrılıcam 2 hft snr diye millet üstüne izne çıktı 1 er hafta. bende tırmalıyom burda iş yetiştiricem ve öğreticem diye. Siz ne şanslısınız yaa

Fullialein canim ben bugun 32+0dim gittin aldim calisabilir raporunu kiz dedi ki 10 ocak sali yani 37+0 da tekrar gelip calisamaz raporu aliyorsunuz yami idare işi bilmiyo sen onlara bakma
benim tahmını doğum tarihim 1 şubat aramizda 1 gün var ben yarın alıcam rapor 32+0 yarın doluyo sizin nasıl bugun 32+0 oldu anlamadım

bende de çok o ya. hele de bende faranjit var gece wc uyanıyorum resmen gırtlagım yırtılacak diyorum

Ya ilte gece uyanınca batıyor normalde batma Yok
Neden sadece gece acaba? Ne yapmak lazım?

Bu gece alt bölge çok ağridi ya bebegi
henuz dönmeyenlerdede varmı vajinal

ağrı bi ilgisi varmıki acaba pozisyonla

Dönmedi canm benim de
Vajina değil de alt karnım ağrıyo. Doktor normal sadece su gelirse kasılmalar belli aralıklarla olursa ve 24 saat hareket yoksa gel dedi

Fullialein ayrıca wp ye niye gelmiyorsun bakim

Ya şarjım bitiyordu çıktım dayansın diye
Şimdi de sınava çalışıyorum 10 günüm kaldı bi ara elif beni alsın yazdım çıkarken demedi mi kimse?

Evet tam tersi hareketliyse iyidir dedi doktorum.endiselenmeyelim

Benim kızda cok hareketli gece gündüz ne zaman uyansam oda uyanık :)

Benim kızda cok hareketli gece gündüz ne zaman uyansam oda uyanık :)

Benim midede aşırı bulanıyor kız saçlı olucak diyor annemler inşallah sirma saçlı olur fıstığım ben raziyim bulanti ondansa :)

kızlar bu arada benim doktor magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı. sizde durumlar nasıl kalsiyumu bıraktınız mı? ikisini beraber mi kullanıyorsunuz?
Ben kalsiyum aldığım halde kalsiyum nerdeyse sınırda yani son 3 aylık dönemde bebek kalsiyum u ve demiri çok alıyor bence git aile hekiminde baktır eğer azsa kullan çünkü beslenmeden alınan yeterli olmayabilir

Merhabalar kızlar ben 32 ye girmek üzereyim yürürken merdiven çıkarken bazen de geceleri karnım sertleşiyor doktor eğer dinlenirken geçiyorsa normal dedi ama su internet yok mu her şeyi okuyorum tabi sizde de böyle durumlar var mi acaba

Aynen bende 37+0 diye biliyorum keşke 37+6 olsa tam ikinci dönem ilk haftasına denk gelirdi. Şimdi bi hafta şubat tatilinde ziyan oluyor

Ben iki kere farkettim sertleşme yoruldugum anlardi ikisi de uzandim hemen bi dakikada filân geçti normaldir diye düşündüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…