2017 Şubat Anneleri

her gün Bir yumurta, peynir,pekmez, gün içinde süt veya yoğurt, ceviz ,badem ,meyve ,kuru incir, haftada en az bir kere balık , yedi haftada en az 2-3 kere et tüketiyor musun?
bunu yapanda zaten bir şeycik kalmaz herhalde tosun gibi sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah

Aa yanlış mı biliyorum yoksa, emzirme sütyenleri sarkmayı engellemiyor mu?

Bende tedirginim bu konudan benim üst bedende çok büyümedi ama tabi daha 10 hafta var bakalım son zamanlarda ne olucaz bu yüzden henüz almadım emzirmeye yönelik giyim

şahinler duymadım canım fiyatlar nasıl? benim beğendiğim 2li 149du. indirim var ama emzirme sütyenine gelmemiş
Bende internet sitesine bakıyorum arada bi mağazası Yok bildiğim kadarıyla anca belki pasajlarda bulunabilir,site fiyatı atletlerin 25₺,sütyenler 15₺
Bi bak istersen siteye.

M&S'nin benim şehrimdeki şubesindeki emzirme sütyenleri çok çirkin ya öyle ekstra bi yumuşaklığını da sezmedim dagiye,oyhshoya,pentiye göre üstelik fiyatları da epey yüksek ben almam şahsen bilmiyorum senin gördüğün modeller nasıl ama Benin gördüklerim kocakarı çamaşırlarına benziyordu afidirsin

günaydın kızlarrr bende raporumu aldımm bakalımmm
doktorum misal diyelim erken doğdum yaptın 38. haftanda ordaki 2 haftan eskiden yanıyordu ama artık yanmıyor doğum sonrasına ekleniyor dedi
bebeğim 2200 kg olmuş ortalama 3,5 kilo doğar herşeyi normal bebeğin kafası doğum pozisyonunda uykucu şirinim uyuyordu:)

geçmiş olsun canım tedbirli olmakta fayda var dediğin gibi. doktor da bişey olmadığını söylemiş hiç takma kafana ki minik de etkilenmesin. inşallah zamanında gelir

Bebeğin kilosunu çok dert etme canim. Günde 2 öğün de az tabi istahin çok yoksa da cebinde çantada kuruyemiş tarzı atistirmaliklar bile is görür. az kilolu bebekler doğumdan sonra çabuk toparliyor kendini. eşine gelince eminim kasitli yapmamistir. Onlar hamilelik sürecini çok iyi anlayamayabiliyorlar. Benim eşim o kadar hassas olmasına rağmen zaman zaman beni anlamadigini düşünüyorum. Bu süreci onlar bizim gibi hissedemiyorlar.

Maşallah bebegine. Bugun kontrole gittik. Bizimki 2036 gr çıktı. Bebeğin kafası da aşağıya dönmüş . Haftasiyla da uyumlu gidiyormus. çalışabilir raporumuzu aldık.

bunu yapanda zaten bir şeycik kalmaz herhalde tosun gibi sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
Âmin inşallah ben yapıyorum çünkü yapmak zorundayız :) meyve çok nadir yiyen günde bir bardak su ya içen ya içmeyen biriydim. Ama bebişime her şey feda

Ben çok korkuyorum doğumdan hergun strese giriyorum bide o kesi işini istemiyorum ama %90 kesi atıyorlar turkiyede diye birşey okudum psikolojim bozuldu resmen bide benim itmeye gücüm yok ikinamam gibi hissediyorum zayıf ve narin yapılıyım

Kızlar bide iki gündür alt tarafimda ağrı ve uyuşma oluyor sizdede varmı bu durumu yasayan

Bilmem daha önce rmzirme südyeninin sarkmayı engellediğine dair pek bişey duymadım. Ama penye gibi olduğu için heralde bende bi ömuargı oluşuyor ister istemez. Normal südyen kullanmak istiyom. Zaten kullanamıyorumda, bilere bu sporcu südyenlerinden aldım 1 saat zor tuttum çıkardım attım

Hepsi penye gibi değil , benim aldıklarım normal sütyen gibi balenli ve kaplı.. yani normal dolgulu sütyenin dolgusuzu başka hiçbir farkı yok. Onlardan alabilirsin. Şekilli duruyor hemde. Göğüs ucunu da belli etmiyor.

kızlar benım gobegım buyumuyor gibi gören hep oyle dıyor.30 haftalıgım .bıde 1 hafta geriden geliyor bebek(
Benim de öyle yapısal sanırım ben de çok taktım. Doktoruma ulaşamadım çocuklar da evde hafta içine kaldı onsallah bişeyı yoktur. Ablam da 3. Cocukta karnı küçücükmus. Korkma dedi bana.
Teşekkr ederm ca saol.Ilk iş o pedlerden gittim almaya ama eczanelerde bulamadim malesef dr a gittim sonrada.şühede olunca insan strese giriyo bence sende strese girme git dr a hic degilse için rahatlar.
Haklısın canı. Çocuklar var hafta içine bıraktım. Normal dediler bana bakalim
Çok pahalı bence.
Altı üstü sütyen.
Bonprix güzel hem de cici modelleri.
Sıkıcı tek renk değil ve 30 tl.
Ben ordan almayı düşünüyorum
Canim ben aldım ordan dün geldi. Hoşuma gitti söyle ki eğer penye kullanırım destekli kalpli olmasına gerek yok diyorsan güzel. Bir de sırtı çok güzel kavrıyor. Ben beğendim yani.
Kilo genetik işi canım. Ben ikinci oglumda aç susuz gezdim. İştah sıfirdi . Ama oğlum 4 kg doğdu. Tabi ben de stoklar tükendi o ayrı ama bebek alacağını alıyor yani.üzme tatlı canını.
Canı. Kesi işi doktorun beceriksizligiymis söyle ki annenin gerçekten de doğum zamanı gelmişse Kesi olmuyor.bazı doktorlar aceleci davranıyor. Suni sanci falan veriyor vücud hazır değilken kasılma başlıyor. Bu kesiyé sebep oluyormus. Bi r de perine masa jı var son haftalarda yapılıyor onu yapanlarda hiç kesi olmamış bir araştır istersen.
Kızlar bide iki gündür alt tarafimda ağrı ve uyuşma oluyor sizdede varmı bu durumu yasayan
Ben de de oluyor. Vücud hazirlaniyormus doğuma. Ay inşallah çok kolay doğumlara miz olur

Inşallah kolay doğum olur ben ameliyat olmak da istemiyorm kesi de istemiyorum o masaj 35. Hafta sonrası dediler yapmak için araştırıyorum iki gündür

Âmin inşallah ben yapıyorum çünkü yapmak zorundayız :) meyve çok nadir yiyen günde bir bardak su ya içen ya içmeyen biriydim. Ama bebişime her şey feda
aynen öyle canım abur cubur bile yiyemiyorum yediğimde çok üzülüyorum boş kalori gitti bebişe diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…