2017 Şubat Anneleri

Günaydın millet..karlı soğuk bir Kayseri sabahından hepinize selam olsun..hava soğuk ben otobusteyim ve trafik var sanırım okula azıcık geç kalacağım ama içimde acayip bi mutluluk var..izne ayrılmam 3 hafta kaldı belki de ondandiminnakim da kıpır kıpır inşallah siz de bebis ler de iyidir..hayırlı günleriniz olsun

33 +0 dan günaydınlar
Her yer bembeyaz olmuş. Kışın doğduğum için midir bilmem ,çok severim kış mevsimini...
Oğlum "kardeşim ne zaman doğacak anne" diye sorduğunda "havalar soğuyup karlar yağınca "demiştim .
Çocuk kar yağdı işte ,kardeşim de gelsin diyor
Son 40 gün daha oyalamamız gerekecek

Canım evet bu uygulamayı ben de duydum ama ben de uygulanmadı.
6 yıl önce genel anestezi ile doğum yapan yakın arkadaşım da uygulandığını gördüm.
Bir de 2 ay önce acıbademde yine genel anestezi ile doğum yapan bir arkadaşta uygulamışlar.Çok canının yandığından bahsetti.
Acaba sadece genel anestezi olanlarda mı uygulanıyor diye düşündüm ben de

içimde bi boşluk var bazen çok yalnız olduğumu düşünüyorum hiç ama hiç bişey yapasım yok öylece yatıp aglasamm

Dün akşam ben de aynı senin gibiydim.
Hiç düşünüp kendimi üzmek istemedim.Erkenden yatıp uyudum.

Bu hamileliğim çok zorladı beni.Fiziki ağrılar ,yorgunluk ve çok ilgi bekleyen bir çocuk.Yazın başlayan ve kendimi her konuda kısıtlamak zorunda olduğum maddi yetersizlik...

Eşim zaten akşama kadar evde yok.
Annemler desem çok bi faydaları yok.
Amaaaan hormonlar işte...

Şu dünya da olanlara bir baksak ,bizim ki incir çekirdeği bile değildir.
Rabbin dermansız dert vermesin yeter ki..

Kayseri anlamı büyük benle eşim Kayseri'de okudu üni bende sık sık gelirdim ne güzel aşk dolu günlerimiz geçti soğuğunu bile özledim valla aha ah ah

Aynen bende öyleyim olmayan KPSS sınavı ücretli bile çıkmadı 3.5 yadında ilgi bekleyen bir çocuk kendi paranı kazanamama duygusu .., seneye çalışayım öı yok sa kızımımı büyüteyim düşüncesi oy oy aklım çok karışık

Sezeryandan korkmadım da az önce öyle bişey okudum "resmen işkenceydi normal Doğum ne ki öldüm bittim" falan.. dedim noluyoooooooo Acaba hastaneden hastaneye mi değişiyo bilemedim..
Bende 2 sezaryan gecirdim ilki 13 sene onceydi sanirim kum torbasi birazda dr tercihi bana oyle bisey uygulanmadi ama ayni donemde ayni hastanede arkadasimda sezaryn oldu onun dr kum torbasi koydurmus ma son yillarda oyle bisey duymuyorum bosuna korkutma kendini

Aminn.. Bakınca öyle basit şeyleri dert ediyoruz ki evet.. Her sıkıntının sonunda farkediyorum bir kez daha Allah can sağlığı versin gerisi bir şekilde hallolur.. hiçbir mutluluk kalıcı olmadığı gibi hiçbir dert de kalıcı değil.. bu günlerimize bin şükür..

Ay inşallah

onu bende yaptım fırçayı yedim doktordan ama napiym ekmeksiz doymuyorum yarım bile yetmiyor kizartma borek poğaça tatlı pasta aşırı meyve tuketiyorum kızım da kilo olarak önden gidiyor hep :)
valla bizim annemizin zamanında abur cubur yojkmuş ama o kadar çok şey yaşadım ki depresyon hiç peşimi bırakmadı. Allah evlatlarımızın bahtını şansını güzel etsin de yediklerimiz milyonda bir etki bence

Günaydın Can'ım, benimde sezeryandı 8 yıl önce ne kum torbası nede bastırma oldu. Ama kardeşim ağıstosta doğum yaptı ona kum torbası koydular. Bende artık kum torbasımı kaldı dedim. Dr her sezeryanda koyduruyormuş,

Bak onu da doğru söyledin:)) eskiden hem daha organik hem daha doğru besleniyolardı bencede.. şimdi herşey yapay. Ama ona rağmen bizim nesillerin de başına gelmeyen kalmıyor:) çok da ince ince didiklememek lazım galiba. Didiklesen de içinden çıkılacak gibi değil zaten..

Bana öyle bişeye gelirlerse yaptırmicam:)) madem herkese yapılmıyo dr un kişisel tercihi, bu da benim tercihim

mbg24 yanlız kardeşime konulan kum torbası eskisi kadar büyük değildi ve 2 saat kaldı. Rahatsızda olmadı yani. Dikişlerimi muayeneye hep doktorum geldi. Ben bile sormuştum bastıracakmısınız diye gülmüştü. Her hastane ve Dr farklı sondayı bana ameliyathanede takmışlar ama kardeşime sezeryan öncesi. Endişe etme bilmedğin Zaman daha stressiz geçiyo.

Okumuş oldum bi kere aynı hastanede aynı doktorla Doğum yapmış bir arkadaşım var ona sorayım diyorum da sonra vazgeçiyorum.. Doğumun kolayı yok Allah hepimize yardım etsin kolaylık versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…