2017 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar. Bos gunum erkenden kalktim ama buna da sukur :) izne son 2.5 haftam insallah. Ondan sonra bi skintim olmazsa memleketime gidicem. Ikinci donemi de baglicaz artik bi sekilde.

Sezaryanda en çok korktuğum sonda keşke banada uyuduktan sonra taksalar

içimde bi boşluk var bazen çok yalnız olduğumu düşünüyorum hiç ama hiç bişey yapasım yok öylece yatıp aglasamm
kız asıl içinde kocaman bir aşk var ne boşluğuuu. bak böyle yapma bebişin hisseder ve üzülür. onu üzmek istemezsin herhalde

Gunaydin kizlar. Bos gunum erkenden kalktim ama buna da sukur :) izne son 2.5 haftam insallah. Ondan sonra bi skintim olmazsa memleketime gidicem. Ikinci donemi de baglicaz artik bi sekilde.
Bende 32. Haftada ayrilacagim acaba nasil veriyorlar raporu nts ye filan girecek miyiz merak ediyorum acikcasi

B
bende 4 yıl önce sezeryan olmuş bir kişi olarak,kum torbası banada konuldu,,2-3 saat kaldı galiba..bir acı hissetmedim..hatta karnının içeri çekilmesine yardımcı bile denildi..bazı normal doğumlarda da bezle karın bölgesini sarıyorlar örneğin..toparlansın diye..korkulacak bişey değil yani

işte ben uyuyamadım düşündükçe düşündüm düşündükçe üzüldüm kendimi çok değersiz hissettim ağladım ağladım sonra da sütümü içip uyudum ve büyük bi baş ağrısıyla uyandım

yook oyle bişi canım. gayet guzel gozunu bı açıosun hop bebek kucagında:)

S
Sezaryanda en çok korktuğum sonda keşke banada uyuduktan sonra taksalar
sonda için talep edin kızlar..ameliyat öncesi,uyuştuktan sonra takılsın diye..o vakit takılırdoğum anını düşünüp strese girmemek lazım..bi şekilde ve kolaylıkla çıkacak bu bebişler diye olumlu düşünelim ki olumlu olsun

oyle oluyor dıye bılıorum ben uyandıgımda sonda vardı

Bana kum torbası konulmuştu. Ve ben o torba alınana kadar karnımda torba olduğunu bilmiyordum zaten ilk gün koyuluyor. Ben sabah doğum yapmıştım yürümek için kaldırdıkları ana kadar ne durduysa o. Diğer konu ise dikişli kısma değilde göbek deliğinimin üzerine bastırıyorlardı arada ama ben o anda da öyle öZel bir acı hissetmedim. Üzerine çıkıp abanmıyorlar sonuçta. Hafifce bastırıyorlardı.

Bana kum torbasi falan konulmadi hatta kum.torbasini daha gecen gun arkadas anlatti dogumunu ki bilmiyordum kanamam coktu oyuzden dedi ama gercekligi nedir dr sormak lazim,oyle bastirmak vs olmadi hic zaten csn yakacak bisey yapmazlar rahat olun akliniza kotu bisey getirmeyin kizlar

Bende 32. Haftada ayrilacagim acaba nasil veriyorlar raporu nts ye filan girecek miyiz merak ediyorum acikcasi
Devam etmek isteseydik nst isterdi belki ama ayrilmakta istedigimiz icin dogrudan veriyodur bence. Bana ucaga binmek icin de izin gerekiyo ama belki onun icin isteyebilir nst umarim sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…