Aynen bende Can'ım öleyim oğlumda sütüm yetmedi mama verdim biraz da ama olsun sağlıklıydı ya ikisini beraber hallettik çok şükürIki uc gecedir rahat uyuyorum uykumu aliyorum,kiyafetlerimiz yikandi ve utulendi,sadece canta hazirlanacak bu hafta Allah izin verirse yapabilirsem yapacagim,isim konusunda hala kararsiziz,zaman bu ara cabuk geciyor kar yagiyor kis bastirdi iyice,hergun ruyamda anne sutu yada emen bebek goruyorum,cok sutum olsun yarasin diye dua ediyorum galiba ondan,gunler hizli geciyor,evde cocuk olunca daha hizli...
Kafam karmakarisik nasil olacak ne zaman olacak sorulariyla dolu halbuki tecrubeliyim:)ama kendimi dusunmekten alamiyorim,hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin uslu saglikli bebislerimiz olsun bol bol sutumuz olsun,hamileyiz bolca dua edin kizlar hoscakalin
Neden istemiyorsun biri gelsin yaninda,evde baska cocuk olunca daha zor canim yardim eden birileri mutlaka olmali dusun tekrar ikisinden birini sec baska bir huzursuzlugun yoksa inan zor olurAynen bende Can'ım öleyim oğlumda sütüm yetmedi mama verdim biraz da ama olsun sağlıklıydı ya ikisini beraber hallettik çok şükür
Ama beni korkutan Doğum sonrası yalnızlık sezeryan sonrası nasıl halleşeceğim bilmiyorum ne annemin ne de kaynanamı istiyorum eşim 1 hafta kalacak yanım da inş iyileşirim o zaman da ...korkuyorum
Cok gecmis olsun,Allah ulke olarak yardimcimiz olsun hamileyiz dualarimiz kabul olur insallah bol bol dua edelim baska elimizden birsey gelmiyor ulkemizi aydinliga cikarsin Rabbim insallahGünaydın demek istiyorum ama gün hiç güzel aymıyor bu ara nedense.. gece 00:21 de 4,5 şiddetinde bi deprem yaşadık malesef.. aklıma ilk gelen karnımı tutmak oldu. Sanki bişey olsa koruyabilecekmişim gibi.... insan daha çok korkuyormuş bi yavrusu olunca. Bütün gece eşim de bende uyuyamadık tabi.. bütün dolapların gümbür gümbür sesleri avizelerin şıngırtıları hala kulağımda.. Allah bir daha korkutmasın inşallah..
Sonra sabah Kayseri'deki patlama haberi.. yine bir sürü masum insanın canına kıyıldı.. izne çıkmış askerler , öğrenciler, siviller...
Nasıl bi ülke haline geldik. Terör eskiden dağdaydı.. şimdi ne zaman nerde olacağı bilinemiyor. Artık heryerde...
İnsan daha doğmamış evladımı nasıl koruyacağım bu hayatta diye öyle korkuyor ki.. Allah kötülere fırsat vermesin.. dünya paylaşılamayacak, bu kadar içine sığılamayacak kadar küçük bi yer olmamalı..
Ne biliyim çok üzgünüm ve mutsuzum..
TuRuNCu hatırladığım kadarıyla Kayseri desin, inşallah siz ve yakınlarınız iyidir..
Allah bu acıyı yaşayanların yardımcısı olsun ne diyim......
geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun vatanımızın milletimizin ümmeti muhammedin...Günaydın demek istiyorum ama gün hiç güzel aymıyor bu ara nedense.. gece 00:21 de 4,5 şiddetinde bi deprem yaşadık malesef.. aklıma ilk gelen karnımı tutmak oldu. Sanki bişey olsa koruyabilecekmişim gibi.... insan daha çok korkuyormuş bi yavrusu olunca. Bütün gece eşim de bende uyuyamadık tabi.. bütün dolapların gümbür gümbür sesleri avizelerin şıngırtıları hala kulağımda.. Allah bir daha korkutmasın inşallah..
Sonra sabah Kayseri'deki patlama haberi.. yine bir sürü masum insanın canına kıyıldı.. izne çıkmış askerler , öğrenciler, siviller...
Nasıl bi ülke haline geldik. Terör eskiden dağdaydı.. şimdi ne zaman nerde olacağı bilinemiyor. Artık heryerde...
İnsan daha doğmamış evladımı nasıl koruyacağım bu hayatta diye öyle korkuyor ki.. Allah kötülere fırsat vermesin.. dünya paylaşılamayacak, bu kadar içine sığılamayacak kadar küçük bi yer olmamalı..
TuRuNCu hatırladığım kadarıyla Kayseri desin, inşallah siz ve yakınlarınız iyidir..
Cok gecmis olsun,Allah ulke olarak yardimcimiz olsun hamileyiz dualarimiz kabul olur insallah bol bol dua edelim baska elimizden birsey gelmiyor ulkemizi aydinliga cikarsin Rabbim insallah
geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun vatanımızın milletimizin ümmeti muhammedin...
Iki uc gecedir rahat uyuyorum uykumu aliyorum,kiyafetlerimiz yikandi ve utulendi,sadece canta hazirlanacak bu hafta Allah izin verirse yapabilirsem yapacagim,isim konusunda hala kararsiziz,zaman bu ara cabuk geciyor kar yagiyor kis bastirdi iyice,hergun ruyamda anne sutu yada emen bebek goruyorum,cok sutum olsun yarasin diye dua ediyorum galiba ondan,gunler hizli geciyor,evde cocuk olunca daha hizli...
Kafam karmakarisik nasil olacak ne zaman olacak sorulariyla dolu halbuki tecrubeliyim:)ama kendimi dusunmekten alamiyorim,hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin uslu saglikli bebislerimiz olsun bol bol sutumuz olsun,hamileyiz bolca dua edin kizlar hoscakalin
Günaydin :)TuRuNCu ne durumdasn mrk ediyorm en yakin sensin heralde doguma hazirlklr bittmi:)
Aynen bende Can'ım öleyim oğlumda sütüm yetmedi mama verdim biraz da ama olsun sağlıklıydı ya ikisini beraber hallettik çok şükür
Ama beni korkutan Doğum sonrası yalnızlık sezeryan sonrası nasıl halleşeceğim bilmiyorum ne annemin ne de kaynanamı istiyorum eşim 1 hafta kalacak yanım da inş iyileşirim o zaman da ...korkuyorum
Günaydın demek istiyorum ama gün hiç güzel aymıyor bu ara nedense.. gece 00:21 de 4,5 şiddetinde bi deprem yaşadık malesef.. aklıma ilk gelen karnımı tutmak oldu. Sanki bişey olsa koruyabilecekmişim gibi.... insan daha çok korkuyormuş bi yavrusu olunca. Bütün gece eşim de bende uyuyamadık tabi.. bütün dolapların gümbür gümbür sesleri avizelerin şıngırtıları hala kulağımda.. Allah bir daha korkutmasın inşallah..
Merhaba canım kaç haftalikken o kadardiAnneler nasilsiniz pazartesi kontrole
gitcem ben insallh bebegin kilosunu mrk ediyorum ayin 1 inde 1134 grm di
bugun arkdasimla konusrken söyledim neden o kadar az filan dedi kafama takildi biraz pazartsi sormam lazm dr a
benim de olmuyor canımGünaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık
Mrb 28+1 de canim o kilodaydiMerhaba canım kaç haftalikken o kadardi
Endişe edilecek bişey yok bence zaten son iki ay hızlı artıyorAnneler nasilsiniz pazartesi kontrole
gitcem ben insallh bebegin kilosunu mrk ediyorum ayin 1 inde 1134 grm di
bugun arkdasimla konusrken söyledim neden o kadar az filan dedi kafama takildi biraz pazartsi sormam lazm dr a
Merhaba cnm çok da az değil bnm 1300 dü 200 gram bile yok arasında gayet normal bende pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyrm bebek zaten sen yesende yemesende sendeki vitamini herşeyi alıyo bnm iştahım arttı bu ara gayet normal bence kilosu üzme canınıMrb 28+1 de canim o kilodaydi
rahimde kasılma ve açılma yapıyor biliyorum normal doğumu kolaylaştırıyorHurma ne için iyimiş.çocuk içinmi doğum için mi
teşekkür ederim canım doğru hatırlamışım demek ki aldırayım ben hurmayı. pilates yapıyor musun? youtubeda hamilelik boyunca ara ara yaptığım amy diye bir kadın vardı, en son 2 hafta spor yapamadım sınavlara çalışmaktan ve perş yaptım. o günden beri bacaklarım felaket. geceleri uykumdan kasılarak kramplarla uyanıyorum ne kadar hamlamışım halbuki hep dikkat ettim aktif olmaya. bu hafta bir de yürüyüş yapıp haftaya düzenli başlayayım o zaman ben. kegele ben de başlayacağım inşallah faydasını görürüz.Canim 32 den sonra günde 2 3 tane 37 den sonra 7 tane yemek laxim.aslında son 3 hafta çok onemli perin3 masajı var epizyo olmuyormus yapanlar. Bu haftalarda Kegel egzersizleri yapmak lazım günde 3 kez 10 defa sıkıp 10 sn tutup bırakmak laxim. Ben başladım. Haftada iki pilates bir de yürüyüş yapmış lazımmis yalnız çok yormadan
burun çok kötü yaa bende yok neyse kiEk dersi girdigimiz kadarini hesaplayip verirler bence canim
Ben de ayniyim yaaa mahvoldumburnum iptal
benim de 1350ydi çok bir fark yok ki sorun olcak bir şey olsaydı doktorun söylerdi bence kafana takma canım. almıştır inşallah bebişMrb 28+1 de canim o kilodaydi
Endişe edilecek bişey yok bence zaten son iki ay hızlı artıyor
Merhaba cnm çok da az değil bnm 1300 dü 200 gram bile yok arasında gayet normal bende pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyrm bebek zaten sen yesende yemesende sendeki vitamini herşeyi alıyo bnm iştahım arttı bu ara gayet normal bence kilosu üzme canını
Saolnn kizlar valla bende normal gittigini düsünuyodm dr da normalbenim de 1350ydi çok bir fark yok ki sorun olcak bir şey olsaydı doktorun söylerdi bence kafana takma canım. almıştır inşallah bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?