- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun cnm bnde Gaziantep deyim
ncr doğum yapan herkes gitme diyor canımtereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu
Kızlar sorum öğretmenlere geliyorDoğum iznine ayrıldığımız zaman maaş ödemesi yapılır mk Yoksa ek ders ödemesi mi oluyor Sadece diyelim ki ayın on beşi gelmeden ayrıldık Ne oluyor o zaman ? kafam çok karışık o konuda yav
kızlaar soğuk algınlığı atlatanlar ne yaptınız nolur yardımcı olun
sürekli cam açıp durmalarım etkisini gösterdi herhalde şu an boğazım çok kötü. adaçayı demledim gargara yapmak için. başka yöntem var mıdır yaa hasta olmak istemiyorum final öncesi
Hahahahahahaha ne diyon sen hahaha hic gulecem yoktu kizHmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim
Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi
Sıcak suyun içine bir limon sıkıp 1 tatlı kaşığı bal biraz karabiber ve biraz da zencefil rendeleyin beni genel de bu hemen iyileştirici bir de tavuk suyu veya tarhana çorbası deneyin derimEk dersi girdigimiz kadarini hesaplayip verirler bence canim
Ben de ayniyim yaaa mahvoldumburnum iptal
Bende de bi kaç kez oldu aksam da bir baktiratim dedim cuma randevum var. İnşallah normaldirKaşınıyoruummmmmmm
Hemde cok fena ozellikle geceleri ellerim ayakklarim fena kasiniyor sonra sisiyor ve uyusuyor.. karaciger enzimlerime bakildi sorun yok... sizde var mi el ayak kasinmasi
Canim ya benim de çok ağrıyor bacak arama yastık koyunca çok rahatladım. Gerçi şu an uyuyamıyorum sağına yatmak iyi geliyor. Bu sefer de vicdan yapıyorumBeliiğğğmmm
Bu arada bi kaç saate kızımın odası gelicek kurulucak çok heyecanlıAllah ım zamanında gelip odalarına yatırdığımız günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla hepimize inşallah yarın da artık kıyafetlerini yıkayıp yerleştiririm çantamızı hazırlarım Allah nasip ederse..
Yanlış alıntı mı yaptım?!ben henüz hissetmedim bide normalde düşük tansiyonum rahatsızlık halim 7ye 4 görürüm o derece :)
Çok iyi, puanları çocuklara göstererek verHmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim
Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi
Gunaydin. Ben de ayni durumdayim iki yuzugum de olmuyo biri boldu sozdeeGünaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık
Benimde elim ayagim dun sisti gunydn bu aradaGünaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık
aynen ya tek taşım boldu normalde o bile olmuyo artıkGunaydin. Ben de ayni durumdayim iki yuzugum de olmuyo biri boldu sozdee
ayağımda şişlik yok suan ama parmaklarimBenimde elim ayagim dun sisti gunydn bu arada
Gunaydin,elimde degilde,ayak ve ayak bileginde sisme var odem demisti dr ama sabah kalktigimizda ellerin sismesi normal diye biliyorum ilkinde bende yuzuk takamiyordum bunda da tam tersi yuzuk oluyor ayaklar pert:)Günaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?