2017 Şubat Anneleri

Hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun cnm bnde Gaziantep deyim

Hatem de nazan ozdemir e gidiyorum ben de memnunum aynen ncr de ameliyathanede kadinin birinin ayaginda sicak su torbasi unutmuslar mezun olmayan doktor calistirmislar falan onlari duyunca gitmedim ben oraya. Bi de dedem orda yatmisti tansiyonu sekeri olan adama yanlis ilac verdiler fark etmeseydik adam ic kanama gecirecekti

ncr doğum yapan herkes gitme diyor canım tereyagli ekmek arkadaşımız hatem de nazan hanıma gidiyormuş memnunmuş bende sormustum bu arada yurdanur hanım ncr de mi adini duydunuz mu

Ek dersi girdigimiz kadarini hesaplayip verirler bence canim

Ben de ayniyim yaaa mahvoldum burnum iptal

Kaşınıyoruummmmmmm
Hemde cok fena ozellikle geceleri ellerim ayakklarim fena kasiniyor sonra sisiyor ve uyusuyor.. karaciger enzimlerime bakildi sorun yok... sizde var mi el ayak kasinmasi

Hmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim

Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi
Hahahahahahaha ne diyon sen hahaha hic gulecem yoktu kiz

Ek dersi girdigimiz kadarini hesaplayip verirler bence canim

Ben de ayniyim yaaa mahvoldum burnum iptal
Sıcak suyun içine bir limon sıkıp 1 tatlı kaşığı bal biraz karabiber ve biraz da zencefil rendeleyin beni genel de bu hemen iyileştirici bir de tavuk suyu veya tarhana çorbası deneyin derim

Anneler nasilsiniz pazartesi kontrole

gitcem ben insallh bebegin kilosunu mrk ediyorum ayin 1 inde 1134 grm di

bugun arkdasimla konusrken söyledim neden o kadar az filan dedi kafama takildi biraz pazartsi sormam lazm dr a

Kaşınıyoruummmmmmm
Hemde cok fena ozellikle geceleri ellerim ayakklarim fena kasiniyor sonra sisiyor ve uyusuyor.. karaciger enzimlerime bakildi sorun yok... sizde var mi el ayak kasinmasi
Bende de bi kaç kez oldu aksam da bir baktiratim dedim cuma randevum var. İnşallah normaldir
Canim ya benim de çok ağrıyor bacak arama yastık koyunca çok rahatladım. Gerçi şu an uyuyamıyorum sağına yatmak iyi geliyor. Bu sefer de vicdan yapıyorum

Aminn
Hani fotolar???

ben henüz hissetmedim bide normalde düşük tansiyonum rahatsızlık halim 7ye 4 görürüm o derece :)
Yanlış alıntı mı yaptım?!
Tansiyon yükselmesi iyi değil mutlaka takip edin

Hmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim

Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi
Çok iyi, puanları çocuklara göstererek ver
Sınıf listesini de ekranı onlara çevirip sık sık göster puanlarını görsünler arada- ki onlar unutmuyor hiç. Bir de avatarlarını kendileri seçsinler ayy çok faydasını göreceksin inşallah

Sabahın 6sında hortladım çünkü başka işim mi var!
Gece 2ye kadar ders çalıştım ve bıktım artık sınavlar için bir şeyler ezberlemekten
Bugün son gün
Bütün gün evde deneme sınavı yapacağım
Sırt üstü yatınca mideniz bulanıyor mu? Benim baskı yapıyor ve inanılmaz bulanıyor
Off neyse uyuma çalışayım

Günaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık
Gunaydin,elimde degilde,ayak ve ayak bileginde sisme var odem demisti dr ama sabah kalktigimizda ellerin sismesi normal diye biliyorum ilkinde bende yuzuk takamiyordum bunda da tam tersi yuzuk oluyor ayaklar pert:)

Iki uc gecedir rahat uyuyorum uykumu aliyorum,kiyafetlerimiz yikandi ve utulendi,sadece canta hazirlanacak bu hafta Allah izin verirse yapabilirsem yapacagim,isim konusunda hala kararsiziz,zaman bu ara cabuk geciyor kar yagiyor kis bastirdi iyice,hergun ruyamda anne sutu yada emen bebek goruyorum,cok sutum olsun yarasin diye dua ediyorum galiba ondan,gunler hizli geciyor,evde cocuk olunca daha hizli...
Kafam karmakarisik nasil olacak ne zaman olacak sorulariyla dolu halbuki tecrubeliyim:)ama kendimi dusunmekten alamiyorim,hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin uslu saglikli bebislerimiz olsun bol bol sutumuz olsun,hamileyiz bolca dua edin kizlar hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…