2017 Şubat Anneleri

Sayıyı tam bilmiyorum da tek sayı olmalıymış falan diye okumuştum niyedir tabi onu da bilmem:)

Yatak altı temizleyen sizdiniz demekkendini düşünmüyorsan bebegi dusun

Hurma ne için iyimiş.çocuk içinmi doğum için mi

Ayy insaAllah kuzum benim inan oyle heyecNli oluyoki ormesi icinde hayal ediyo insan orerken cabucak bitiyo aslinda hicte zor bisi degil inan cok zevk alicaksin ormekten cok zevkli oluyo tamam o zaman sabah aksam 1 olcek icerim gavisconu zaten 23 aralikta randevu var develte dra da sorarim danisirim hayirlisiyla kuzularimiz kucagimiza gelse vallahi kucakta olmasi karnimizda olmasindan daha iyi en azindan gozumuz goruyi bi derdi olunca hemen bakabilicez anlayabilicez ama karnimizda oyle degelll

Kızlar bebeğim artık doğum pozisyonunda çok şükür döndüğünü hissettim bn artk tekmeleri daha değişik geliyor bana

Hurma ne için iyimiş.çocuk içinmi doğum için mi
canım hurma gebelikte günde 3 ten fazla yenmemeliymis rahimde kasılma dolayısıyla doğum sancısı yapıyormuş son haftalarda ise günde 7 tane yenmesi iyi oluyormuş normal doğum süreci için ben de takvim yaprağından okumuştum ayrıca sütü de arttirdigini biliyorum

Kızlar bebeğim artık doğum pozisyonunda çok şükür döndüğünü hissettim bn artk tekmeleri daha değişik geliyor bana
Tekmelerinde ne gibi degisiklik hissettin donmeden once nasildi hareketleri benimki suan ters ve hareketlerini cok az hissediyorum dogum pozisyonundayken daha aktifti

Kizlar bebegim hickiriyor bu beni tedirgin ediyor dogum pozisyonunda oldugu icin asagida hissediyrum hickiriklarini hickirmasi iyi mi

İyi aksamlar herkese gebelikde tansiyon problemi yasayan var mi 1 haftadir tansiyonum cikiyor..bide bugün grip oldum ni güzel tamda bu haftaya kdr olmadim oh ne güzel derken

İyi aksamlar herkese gebelikde tansiyon problemi yasayan var mi 1 haftadir tansiyonum cikiyor..bide bugün grip oldum ni güzel tamda bu haftaya kdr olmadim oh ne güzel derken
ben henüz hissetmedim bide normalde düşük tansiyonum rahatsızlık halim 7ye 4 görürüm o derece :)

Canim 32 den sonra günde 2 3 tane 37 den sonra 7 tane yemek laxim.aslında son 3 hafta çok onemli perin3 masajı var epizyo olmuyormus yapanlar. Bu haftalarda Kegel egzersizleri yapmak lazım günde 3 kez 10 defa sıkıp 10 sn tutup bırakmak laxim. Ben başladım. Haftada iki pilates bir de yürüyüş yapmış lazımmis yalnız çok yormadan

Hmmmm guzelmis baya tesekkur ederim canim zaten minik bir netbook goturuyorum internet isini de cozerim

Himmm peki gaiscon icsem bisi olur mu sonucta dr vetmedi kac eczaneye sorduysam hepsi aynini soyledi drlar bunu veriyo dedi bana aldim ama icmedim her ihtimale karsi dr a danisayim dedim sut iciyom ama oda nafile fayda etmiyo pek

Canim benim doktor da soyledi gaviscon ic diye hicbir zarari yokmus istersen siseyi kafana dik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…