Bence yeterli değil deterjan kakmıstır
Ütülendigi icin bir sey olmaz
Bebeğin pozisyonuna göre değişiyor gerginlik canım benim genelde göbek deliği full dışarda oluyor gerili bir şekilde ama bazen iniyor içe çöküyor bebeğe bağlı tamamen benceKizlar selam;
Bende subat annesiyim Allah'in izniyle. Sizlere bi sorum olucak karnim bugun biraz yumusamis gibi geliyor. Yumusama derken gerginligi biraz gitti gibi cok sukur bebegim hareket ediyor ama panik yaptim basiniza boyle bi durum geldi mi? Normal mi?
Bebeğin pozisyonuna göre değişiyor gerginlik canım benim genelde göbek deliği full dışarda oluyor gerili bir şekilde ama bazen iniyor içe çöküyor bebeğe bağlı tamamen bence
Yenidoğan cam biberon philips avent natural aldım ben bir de süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye mecbur mama takviyesi yapılıyor kendine mesane pedi ikişer takıl onu düğmeli gecelik ve pijama takımı al, önlük al iki üç tane bebeğe battaniye al bebeğe ek olarak bunlar geldi aklıma benimMerhaba arkadaşlar,
Birisi bana yardım etsin lütfen çok canım sıkılıyor bunaldım iyice
Zaten ödemde ayaklarımın üstüne zor basıyorum, sol elim yarı uyuşmuş durumda iki parmağımda his kaybı var..
Bu halde gidiyorum çarşıya ne alınacaksa alayım artık hastane çantası hazır olsun diye ama hiçbişey alamadan geri geliyorum.. çok kötü canım sıkılıyor ağlıcam ya artık
Annemle gidiyorum ne alınacaksa alalım diye ama annem hatırlamıyor ne gerektiğini aradan yıllar geçtiği için.. Ee benim etrafımda öyle yakında doğum yapmış bana yardımcı olacak hiçkimsemde yok.. Napcam ben ya.. İki tane hastane çıkış seti aldım 10'lu bebek doğduğunda çıplak kalacak bu gidişle diye.. başkada ne kendime ne bebeğe bişey alamıyorum..
Bilen arkadaşlar bi yardım etsinler hastane çantasına ne koyucaz??
Beşik meşik hiçbişeyi yok daha bebeğimin.. off of... Erzurumda yaşıyorum normalde ama tutturdular annen gelip kaçgün durabilir git ankarada doğum yap sonra gidersin evine diye.. öyle olunca geldim buraya.. hiçbişeyimiz yok.. burayada yatak alacak halim yok.. taşınmaz burdan oraya sonra.. ayy çok canım sıkılıyo yaa..doktor hastane bile bulamadım daha burda doğumu yapacak.. Ankarada olan varsa o konudada yardımınızı bekliyorum..
birde bişi sormayı unutmuşumben 2 adet 10'lu hastane çıkışı aldım .. içlerinde zıbın, şapka, eldiven, alt üst pijama , battaniye, mendil,body, yelek,önlük var birer tane.. bunlara ek olarakmı almalıyım yazdığınız miktarlarda body tulum vs. leri .? yani bunlar yetmez sanırım değil mi?birde bu hastane çıkışındakiler 56 cmlik yenidoğan.. diğer almam gerekenleri 3-6 ay mı alayım? yoksa hepsini 0-3 ay mı?
Benim de ilk bebek ama tasalanmadım hareketlerinde bir azalma sıkıntı olmadığı için canım ama doktoruna sor yine istersenTeşekkürler icimi ferahlattiniz. Benimde gobek deligim baya gergindi iyice kuculmustu bugun baktim genislemis yumusama olmus tedirgin oldum. Malum ilk bebek cahillik oluyor
Ateş ölçer olarak beurer ft65 Aldım tavsiye ederim anakucagi ve bebek arabasını beraber aldık jane epic ama çok bulunan bir model değil ama ben baya araştırıp aldım bak istersen canımArkadaşlar merhaba ateş ölçer ve anakucağı otokoltugu olarakta kullanılan sallanabilen önerilerine ihtiyacım var internetten almak istiyorum artık
Benim de ilk bebek ama tasalanmadım hareketlerinde bir azalma sıkıntı olmadığı için canım ama doktoruna sor yine istersen
Evet sabredicez tabiki minikletimiz için bi dogursak sagsaglim bizden mutlusu yok insallahhh15 dk da yıkayıp 12 dk da durulama yaptım evet
Kesinlikle ben.. ilk 4 ayım zaten her an öleceğim hissiyle geçti çubuk kraker ekmek su üçlüsüyle.. hep hasta ve zavallı gibi hissettim kendimi. 5.aydan sonra böbreğim şişti bebiş yaslandığı için. Dayanılmaz böbrek ağrılarıyla acillerde geçirdim. Sonra ağırlaştım eskiden yaptığım hiçbirşeyi yapamaz oldum. Şu an yüzüstü yatmayı, yemenin içmenin yasak olduğu zararlı herşeyi yemeyi, temizliğe bi girişip uçarcasına temizlik yapmayı, sokakta hızlı hızlı istediğim kadar gezmeyi, çoraplarımı rahat rahat giymeyi, ve sayamadığım daha birçok şeyi o kadar özledim ki..... ama bunları söyleyince de haksızlık ettiğimi, yerimizde olmak isteyen insanları düşünüp biraz utanıyorum galiba. Ama yoruldum işte. Bugünümüze şükür herşeye rağmen.. az kaldı sabredelim....
15 dk da yıkayıp 12 dk da durulama yapmış bulundum artık olan oldu
Tamam bizi de haberdar etYarin kontrolum var soracagim. Bu hamilelik hormonlari beni biraz pimpirik yapti
10lu takiminiz var ise kalani yedek olarak goturebilirsiniz. Belki kullanicaksiniz belki kullanmayacaksiniz cantanizda bulunsun. Cunku bebekler ilk gunler mekanyum adli diskiyi cok yapiyorlar ve dogum sonrasi bu badylere tulumlara ihtiyaciniz olabilir. Yedeklerinizi de yenidogan boyutunda alin derim. 0-3 ay cok buyuk olur
Hepsi 0-3 aylık olmasın bence..çünkü hemen büyüyorlar bir de çocuğunuzun gelişimine bağlı ..mesela doktor bana normalden uzun dedi o yüzden ben çoğunlukla 3-6 ay aldım inşallah sığar kizim
bizim kızımıza da bacakları uzun olacak diyo doktorlar ama bakalım.. teşekkürler
Canım oğlumda da benim sürecim hep sıkıntılıydı. Sezeryan olacagım onda da belliydi. Buda sezeryan olacağı için normal doğum için gece geliyormu hiç konuşmadım.mavikelime çok şükür içim rahatladı, gece Doğum olsa da mı kendisi geliyor. Ben ilk muayenemi kendisine olmuştım pozitif biri olarak gördüm. Hastaneyi fiyat için aradım yarın bilgi verecekler inşAllah. Çok sağol cevap verdin. Bende çok üzüldüm olanlara gerçekten
Ay inşallah cnm yaGünaydın hanımlar :)
blue8491 nerden çıkardın tatlım :) hiç öyle streslere girme süt olayı bebeğinin bi sesine bi kokusuna bi görüntüsüne bakar tamamen beyin işi Allah nasip ederse hepimiz emzireceğiz,düşünme böyle şeyleri pozitiflik kazansın
Hep çevre faktörü zaten insanı etkileyen,bi bırakmıyorlar kendi halimizeAy inşallah cnm yaçevre beni çok etkiliyo sanırım ilk bebek olunca tedirgin oluyorum biraz inş bol bol sütümüz olur
Amin canım :) günaydınGünaydın arkadaşlar güzel bir hafta olsun inşallah bebeklerimiz güzel güzel büyüsün inş tam zamanlarında da doğsunlar.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?