2017 Şubat Anneleri

Bebeğin pozisyonuna göre değişiyor gerginlik canım benim genelde göbek deliği full dışarda oluyor gerili bir şekilde ama bazen iniyor içe çöküyor bebeğe bağlı tamamen bence

Bebeğin pozisyonuna göre değişiyor gerginlik canım benim genelde göbek deliği full dışarda oluyor gerili bir şekilde ama bazen iniyor içe çöküyor bebeğe bağlı tamamen bence

Teşekkürler icimi ferahlattiniz. Benimde gobek deligim baya gergindi iyice kuculmustu bugun baktim genislemis yumusama olmus tedirgin oldum. Malum ilk bebek cahillik oluyor

Yenidoğan cam biberon philips avent natural aldım ben bir de süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye mecbur mama takviyesi yapılıyor kendine mesane pedi ikişer takıl onu düğmeli gecelik ve pijama takımı al, önlük al iki üç tane bebeğe battaniye al bebeğe ek olarak bunlar geldi aklıma benim

10lu takiminiz var ise kalani yedek olarak goturebilirsiniz. Belki kullanicaksiniz belki kullanmayacaksiniz cantanizda bulunsun. Cunku bebekler ilk gunler mekanyum adli diskiyi cok yapiyorlar ve dogum sonrasi bu badylere tulumlara ihtiyaciniz olabilir. Yedeklerinizi de yenidogan boyutunda alin derim. 0-3 ay cok buyuk olur

Teşekkürler icimi ferahlattiniz. Benimde gobek deligim baya gergindi iyice kuculmustu bugun baktim genislemis yumusama olmus tedirgin oldum. Malum ilk bebek cahillik oluyor
Benim de ilk bebek ama tasalanmadım hareketlerinde bir azalma sıkıntı olmadığı için canım ama doktoruna sor yine istersen

Arkadaşlar merhaba ateş ölçer ve anakucağı otokoltugu olarakta kullanılan sallanabilen önerilerine ihtiyacım var internetten almak istiyorum artık
Ateş ölçer olarak beurer ft65 Aldım tavsiye ederim anakucagi ve bebek arabasını beraber aldık jane epic ama çok bulunan bir model değil ama ben baya araştırıp aldım bak istersen canım

Evet sabredicez tabiki minikletimiz için bi dogursak sagsaglim bizden mutlusu yok insallahhh

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için..

Canım oğlumda da benim sürecim hep sıkıntılıydı. Sezeryan olacagım onda da belliydi. Buda sezeryan olacağı için normal doğum için gece geliyormu hiç konuşmadım.

Günaydınlar güzel bi hafta olsun inş. Hanımlar göğüsleriniz şiştimi acaba süt dolmaya başlaması gerekiyo dimi şimdiye kadar benim göğüslerimde hala hiçbir degisiklik yok bu sütüm olmayacağı anlamınami geliyo

Günaydın hanımlar :)

blue8491 nerden çıkardın tatlım :) hiç öyle streslere girme süt olayı bebeğinin bi sesine bi kokusuna bi görüntüsüne bakar tamamen beyin işi Allah nasip ederse hepimiz emzireceğiz,düşünme böyle şeyleri pozitiflik kazansın

Ay inşallah cnm ya çevre beni çok etkiliyo sanırım ilk bebek olunca tedirgin oluyorum biraz inş bol bol sütümüz olur

Ay inşallah cnm ya çevre beni çok etkiliyo sanırım ilk bebek olunca tedirgin oluyorum biraz inş bol bol sütümüz olur
Hep çevre faktörü zaten insanı etkileyen,bi bırakmıyorlar kendi halimize
Boşver inşallah bol bol cukcuklayacağız sana emişen bebe videoları izlemeni öneririm :) bi yandan emip bi yandan anneyi kesiyorlar (şimdi ağlayacam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…