2017 Şubat Anneleri

herkese günaydın. mutlu haftalar. ayy kızlar şaka maka az kaldı be. haftasonu miniğin kıyafetlerini poşetlerden çıkardım. sepete istifledim inşallah yıkayacam. yavaş yavaş moda gireyim. bugün kendi kıyafetlerimi yıkayacam. birde bebegin kıyafetlerini sabun tozu kullan dediler. ona sabun tozu alacam tekrar. uni babay almıştım ama özellikle ilk zamanlar sabun tozu kullan dediler. eee tecrübebileri dinlemek lazım. bu arada benim minik kıpır kıpırrr maşallahh

Cnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo mu bir iki damlada olsa gelir ama geliyosa çokda sıkma

Günaydın ben d3 ise gitmedim yarım gün çocuklar hasta annem gelecek. Giderim sonra. İkisine de antibiyotik tedavisi başladık. O kadar zayifladi lar ki . Neyse Allah acılarını göstermesin de geçer inşallah. Bu arada kilo işini çok da takmayın. Ben de geçen iştah sıfır dedigimden beri dana gibi yiyorum ve de hemen iki kilo almisim. Şekerim çıkmadı ama sanırım insülin direnci var. Bugün tekrardan diyete basladim toplamda 9 kilo aldım.91 kilo oldum bende 95 ile doğuma girerim sanirim ama olsun verilir. Tek kafamı iyi olsun. İkinci doğumda 98 kilo ile girdim sonradan 80 é kadar düştüm. Bu gebelik olmasaydı şu an hepsini vermiştim. Diyet yaparken gebe kalınca bıraktım. Bu arada bu hafta terapiye gideceğiz eşimle. Son terapi artık sona geldik sanırım. Hayirlisi herseyin

Hayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
33+3te bebiş 48cm, 2250kg olmuş. Hala dönmemiş. Moralim bozuldu hep hayırlısı diyoruz ama işte ister istemez bozuldu normal doğuma o kadar hazırladım ki kendimi. 39a kadar bekleriz dedİ en kötü ihtimal 5 hafta var yani. Bacak boyu 10 gün önde dedi boy uzunmuş gitti o kadar aldığım yenidoğan setleri:))
Onun dışında haftasonu finallerim var istanbulda, uçak izni verdi rapor aldım. Çarşamba gidip pazar akşam dönücez inşallah sorun çıkmaz sağlıkla gidip gelirim.
Bir de haftaya çarş gel dedi nstye bağlayacakmış. Sonra da 2 hafta sonra yani 37de gidecekmişim. Biz de durumlar böyle. Normal doğuma o kadar endekslenmişim ki baya bozuldu moralim

merhaba, iyi haftalar güzel anneler..

bende bi kaç şey sormak istedim

1-) E-bebekte 5 li lohusa külodu gördüm :) tek kullanımlık diyor. belki konuyu kaçırdım ama gereklimi bu? kanama vs olursa diyemi. eğer öyle ise ince bunlar.. onun içine pedlermi kullanılcak?

2-) Birde ateş ölçeri kiminiz çok pahalı şeyle almışsınız, bazılarınızda çubuk şeklinde wee marka max 10 tl olandan? arası yokmu bunun

3-) Yenidoğan bebek bezi 1 numara prima aldım 80 li.. bir adet dahamı almalıyım yoksa ilk pakette sonra genelde 2 numarayamı geçiliyor?

4-) park yatak için yatak aldım ve ayrıca uyku seti gibi hazır yorgan ve yastık alıcam (yastık görsel olsun diye) nevresimi ve çarşafı vs 2 takım diktirmek istiyorum istediğm kumaştan.. çarşafı lastikli istiyorum çünkü.. siz nasıl hallettiniz bu olayı?

kolay gelsin...

Kızlar dün de akşama doğru olmuştu ama bugün midem çok fena her an çıkaracak gibiyim. Benim gibi olan var mı???

bozma moralini hherşeyin hayırlısı. bende normal istiyorum ama benim minik kıpır kıpır hiç döndüğünü sanmıyorum.aman o iyi olsun da hayırlısı neyse o olsun. şimdiden başarılar sana Sağlıkla git gel inşallah

1- canım 5 li kilot nasıl bişey ben deepend aldım doğumdan sonra kanama olursa kilot şeklinde ped. herkes bunun kullanımı kolay dedi.
2- ben hem uzaktan ateş ölçer aldım 110 tl hemde 10 tl lik çubuk aldım. bu sana baglı. ben uzun süreçli kullanılır nasılsa ilk çocuk diye böyle aldım. ama kardeşim hep çubuk kullandı mesela
3-bence başka alma bekle. bazı bebeklerin ciltleri bazı bezlerde alerji oluyor. yani her bez her cocuga yaramıyor. o yüzden şimdiden stok yapma. hem bebiş belki iri dogar yada çabuk kilo alır kullanamazsın.(ablamın oglunda prima alerji yaptı mesela)
4-uyku setini doktorlar önermiyormuş. biz evde yünden yorgan yatak yastık yaptık. şimdilik yatak almayı düşünmiyoruz. beşiğimiz var 3-4 ay onu kullanırız diye onun ölçülerinde nevresim kumaşı aldık annem evde kendi nevresim dikti. sonra da park yatak alacam. hazır nevresim takımı almıştım 2 tane onda da onları kullanırım.

Cnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo

merhaba kızlar
alışveriş telaşıyla geçirdim son birkaç günü valla eksik bitmiyor ki aldıkça birşeyler çıkıyor sanki..
araştırdıklarımı sizinle de paylaşıyım;
-göğüs ucu kremi aventinkini almayı düşünüyorum pahalı ama içerik olarak biraz daha iyi gibi geldi önerilerde o yönde eğer onu almazsam lansinoh yerine sadece hindistan cevizi yağıda alabilirim onunda çok iyi geldiğini okudum..
-deterjan olarak friendly marka sıvı almayı düşünüyorum ..
-lohusa pijama gecelik almayanlar için dagi ve relax mode da indirimler var ben hafta sonu relax mode dan bir gecelik bir pijama aldım bir alana bir bedavadan hemde pek ciciler
-yatak olarak ikea almayı düşünürken mothercareden yine ikea modeli olanı aldım bana biraz daha sağlam ve sağlıklı bir ürün gibi geldi ..(60*120=299 TL, 70*140=350 TL) ben çok büyük istemediğimdem küçük olanı aldım..
-bebek arabası konusunda hala kararsızlığım devam etmekle birlikte joker de bebeconfortun elea modelini baya övdüler genel olarak dışarıda incelediğimde de tercih edilen bir araba şimdilik aklımın bir kenarında bulunuyor :)
-depend almayı düşünüyorum bende fakat annem ince olabileceğini yoğun gelme durumunda yetmiceğini söyledi bende ek olarak normal pedde alıcam hastane çantama..

Cnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo
Benimde hic bir değişiklik yok ya. Sıkıyorumda bir sey gelmiyor. Benim ikinci şoşuğum olacak İNSALLAH. Birincide doyduramadim ne yazık bebişimin Şimdikinde çok istiyorum kendi sütümle beslemeyi İNSALLA ALLAH nasip eder

benım gelıyo sıkmaya gerek kalmadan.1,hamılelıgımdede oyleydı uzerıme gelıodu hep ıns olur bazılarının dogumdan ıtıbaren akmaya baslıyor

tek kullanımlık olan o kilotlardan bende alacağım bi indirim filan belkiyorum ama gelmiyor

ateş ölçer kimi koltukaltından ölçenlerin daha sğlıklı olduğu görüşünde hangisi hesabına uyarsa onu al ben kulak ölçen tercih ettim

yenidoğan 1 no az gibi bende 108'li var 12-15 gün filan kullanılır biter gibi belki ikinci bi paket bile gerekebilir ama bu bebeğin gelişim hızıyla alakalı ve doğum kilosu bilemiyorum net bişey kimse söylemeyez sanırım

ben diktirmedim hazır aldım instada bu işi iyi yapan bikaç kişi var istersen bi bakıp geri dönerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…