- 7 Haziran 2016
- 247
- 133
- 103
ayyy ne güzel erkenden çıkmışsın izne. ben son zamana kadar çalışacam ki izinler bebiş doğduktan sonraya kalsın :)Günaydın herkese bugün iznimin ilk günü pazartesi sendromu yok kısa sürede olsa
Günaydınlar güzel bi hafta olsun inş.Hanımlar göğüsleriniz şiştimi acaba süt dolmaya başlaması gerekiyo dimi şimdiye kadar benim göğüslerimde hala hiçbir degisiklik yok bu sütüm olmayacağı anlamınami geliyo
bozma moralini hherşeyin hayırlısı. bende normal istiyorum ama benim minik kıpır kıpır hiç döndüğünü sanmıyorum.aman o iyi olsun da hayırlısı neyse o olsun. şimdiden başarılar sana Sağlıkla git gel inşallahHayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
33+3te bebiş 48cm, 2250kg olmuş. Hala dönmemiş. Moralim bozuldu hep hayırlısı diyoruz ama işte ister istemez bozuldu normal doğuma o kadar hazırladım ki kendimi. 39a kadar bekleriz dedİ en kötü ihtimal 5 hafta var yani. Bacak boyu 10 gün önde dedi boy uzunmuş gitti o kadar aldığım yenidoğan setleri:))
Onun dışında haftasonu finallerim var istanbulda, uçak izni verdi rapor aldım. Çarşamba gidip pazar akşam dönücez inşallah sorun çıkmaz sağlıkla gidip gelirim.
Bir de haftaya çarş gel dedi nstye bağlayacakmış. Sonra da 2 hafta sonra yani 37de gidecekmişim. Biz de durumlar böyle. Normal doğuma o kadar endekslenmişim ki baya bozuldu moralim
1- canım 5 li kilot nasıl bişey ben deepend aldım doğumdan sonra kanama olursa kilot şeklinde ped. herkes bunun kullanımı kolay dedi.merhaba, iyi haftalar güzel anneler..
bende bi kaç şey sormak istedim
1-) E-bebekte 5 li lohusa külodu gördüm :) tek kullanımlık diyor. belki konuyu kaçırdım ama gereklimi bu? kanama vs olursa diyemi. eğer öyle ise ince bunlar.. onun içine pedlermi kullanılcak?
2-) Birde ateş ölçeri kiminiz çok pahalı şeyle almışsınız, bazılarınızda çubuk şeklinde wee marka max 10 tl olandan? arası yokmu bunun
3-) Yenidoğan bebek bezi 1 numara prima aldım 80 li.. bir adet dahamı almalıyım yoksa ilk pakette sonra genelde 2 numarayamı geçiliyor?
4-) park yatak için yatak aldım ve ayrıca uyku seti gibi hazır yorgan ve yastık alıcam (yastık görsel olsun diye) nevresimi ve çarşafı vs 2 takım diktirmek istiyorum istediğm kumaştan.. çarşafı lastikli istiyorum çünkü.. siz nasıl hallettiniz bu olayı?
kolay gelsin...
Günaydınlar güzel bi hafta olsun inş.Hanımlar göğüsleriniz şiştimi acaba süt dolmaya başlaması gerekiyo dimi şimdiye kadar benim göğüslerimde hala hiçbir degisiklik yok bu sütüm olmayacağı anlamınami geliyo
Benimde hic bir değişiklik yok ya. Sıkıyorumda bir sey gelmiyor. Benim ikinci şoşuğum olacak İNSALLAH. Birincide doyduramadim ne yazık bebişimin Şimdikinde çok istiyorum kendi sütümle beslemeyi İNSALLA ALLAH nasip ederCnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo
benım gelıyo sıkmaya gerek kalmadan.1,hamılelıgımdede oyleydı uzerıme gelıodu hep ıns olur bazılarının dogumdan ıtıbaren akmaya baslıyorBenimde hic bir değişiklik yok ya. Sıkıyorumda bir sey gelmiyor. Benim ikinci şoşuğum olacak İNSALLAH. Birincide doyduramadim ne yazık bebişimin Şimdikinde çok istiyorum kendi sütümle beslemeyi İNSALLA ALLAH nasip eder
tek kullanımlık olan o kilotlardan bende alacağım bi indirim filan belkiyorum ama gelmiyormerhaba, iyi haftalar güzel anneler..
bende bi kaç şey sormak istedim
1-) E-bebekte 5 li lohusa külodu gördüm :) tek kullanımlık diyor. belki konuyu kaçırdım ama gereklimi bu? kanama vs olursa diyemi. eğer öyle ise ince bunlar.. onun içine pedlermi kullanılcak?
2-) Birde ateş ölçeri kiminiz çok pahalı şeyle almışsınız, bazılarınızda çubuk şeklinde wee marka max 10 tl olandan? arası yokmu bunun
3-) Yenidoğan bebek bezi 1 numara prima aldım 80 li.. bir adet dahamı almalıyım yoksa ilk pakette sonra genelde 2 numarayamı geçiliyor?
4-) park yatak için yatak aldım ve ayrıca uyku seti gibi hazır yorgan ve yastık alıcam (yastık görsel olsun diye) nevresimi ve çarşafı vs 2 takım diktirmek istiyorum istediğm kumaştan.. çarşafı lastikli istiyorum çünkü.. siz nasıl hallettiniz bu olayı?
kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?