2017 Şubat Anneleri

canım ne güzel bişeyler almışsın ben bakıp bakıp geliyorum, nerelerden alışveriş yaptın neler aldın.? Benimde belim çok ağrıyor akşamları yatamıyorum sabahları ise bel fıtığı hastaları gibi iki bacağım çekiliyor ahhh ah.

canım çok teşekkür ediyorum.. Aydınlıkevler tarafındayım.. özel düşünüyorum çünkü devletle ilgili çok iyi şeyler okumadım forumlarda korkuyorum devletteki muameleden.. özelden de korkuyorum gerçi.. normal doğum olsun istiyorum sezaryenden korkuyorum ve istemiyorum ama özelde de sezaryenci oluyorlarmış genelde.. birde yok suyunu patlatıyorlarmış doğum hızlansın diye ya da sunni sancı veriyorlarmış sonra açılma duruyormuş falan diyorlar ne bilim ya kafam çok karışık canım sıkılıyor... beşik işinide burda hiç almasam yanımda yatırabilir miyim acaba diyorum gidene kadar..birde bu araç koltuğu ana kucağı portbebe denen şeyler illa olmalı mı hastaneden çıkışta.?

birde bişi sormayı unutmuşum ben 2 adet 10'lu hastane çıkışı aldım .. içlerinde zıbın, şapka, eldiven, alt üst pijama , battaniye, mendil,body, yelek,önlük var birer tane.. bunlara ek olarakmı almalıyım yazdığınız miktarlarda body tulum vs. leri .? yani bunlar yetmez sanırım değil mi?birde bu hastane çıkışındakiler 56 cmlik yenidoğan.. diğer almam gerekenleri 3-6 ay mı alayım? yoksa hepsini 0-3 ay mı?

Yok öyle ayrı ayrı yeme ben diyetisyenle beraber hareket ediyorum 2 aydır meyveyi yoğurtla yemen lazım yoksa şeker yükselir yine acikirsin aslında yöntemi bilince bir çok şeyi yiyip ( karbonhidrat çok az ama) pek kilo almiyorsun mesela Ben 4 kilo aldım 2 kilosu Bebek şu an su falan filan 1 kilo desen aslında 1 kilo almışım

Masaaalah Can'ım sanırım geç kaldım çünkü 17 kilo aldım bile ben bundan sonra dikkat edeyim bari . Senin boy kilon kaç ?? Ya da diyetisyenin önerdiklerini benimle paylaşır Muş'un

Bence kesinlikle 40 olmali 15 dakikada ne kumastaki kimyasallari temizleyebilirsin nede deterjani
Oropram süresi kısaldıkça su kullanımı azalıyor kızlar onun için bebek kıyafetlerinin programları uzun ama biz diyoruz kı çok kirli değil kısa prığtsm da yıkayalım bu çok yanlış askında uzun proğram da yıkanmalı

Cnm ben daha önce de eşimle gezmişdim bende hemen karar veremiyorum bugün annemler geldi daha önce beğendiğim kanz ın uyku setini aldık sevilbebenin şeffaf pembe desenli küvet takımını aldım ben arnavutköyde oturuyrm ama bebek olan değil diğeri ve çok bebek mağzası yok eşimde yoğun çalışıyo mecbur alıyrm hazır annemde destek çıkarken insan çok kararsız kalıyo ama bende uzandım iyi geldi bacaklarımın ağrısı geçdi belimin ağrısı çok oluyo hiç yorulmaya gelmiyrm

15 dk da yıkayıp 12 dk da durulama yaptım evet

Kızlar bir an önce doğurmak istiyorum eski halimi özledim Bi ben miyim böyle hisseden

Kesinlikle ben.. ilk 4 ayım zaten her an öleceğim hissiyle geçti çubuk kraker ekmek su üçlüsüyle.. hep hasta ve zavallı gibi hissettim kendimi. 5.aydan sonra böbreğim şişti bebiş yaslandığı için. Dayanılmaz böbrek ağrılarıyla acillerde geçirdim. Sonra ağırlaştım eskiden yaptığım hiçbirşeyi yapamaz oldum. Şu an yüzüstü yatmayı, yemenin içmenin yasak olduğu zararlı herşeyi yemeyi, temizliğe bi girişip uçarcasına temizlik yapmayı, sokakta hızlı hızlı istediğim kadar gezmeyi, çoraplarımı rahat rahat giymeyi, ve sayamadığım daha birçok şeyi o kadar özledim ki..... ama bunları söyleyince de haksızlık ettiğimi, yerimizde olmak isteyen insanları düşünüp biraz utanıyorum galiba. Ama yoruldum işte. Bugünümüze şükür herşeye rağmen.. az kaldı sabredelim....

Bence kesinlikle 40 olmali 15 dakikada ne kumastaki kimyasallari temizleyebilirsin nede deterjani

15 dk da yıkayıp 12 dk da durulama yapmış bulundum artık olan oldu

15+12 yaklaşık yarım saat yıkamış oldum.

Kızlar bende ilk yıkamayı günlük 30 derecede yıkamayı düşünyrm hızlı yıkama suya sokup çıkarma gibi bişey olucak yani makine çevirmeye gerek bile yok ozmn bencede 40 dk iyidir ayrıca bence çok deterjanda koymayın ilk yıkamada ütü de yapılcağı için kiri mikrobu kırılır die düşünyrm

Slm kızlar sizleri gördükçe heyacanım artıyor kendimi alışverişe veresim geliyor :):)
Biz kıyafetleri aldık 40 dk programda yıkadık ama ütü çok gözümde büyüyor mavilerden sonra pembe renkler olunca abartmışız sanırım Yatağımız abimizin park yatağı olacak 4 senede hala taş gibi ebebek ten alınmıştı.
Kızımla bir cesaret bu sabah ales sınavına girdik tez dönemindeyim ama puan artışı olursa diye. Resmen karnımda 3 saat takla attı gözetmen karışımdaydı ilk sırada olduğumdan farketti karnımın yamulmasını sanırım...
@ivo geçmişte sormuşsun sanırım Can'ım unibaby pişik kremi benim kurtarıcımdı biz hiç pişik olayı yaşamadık ve hep onu kullandım ne Zaman kızarıklık yapsa. Mesela sebamed ürünleri oğlumda alerji yaptı arkadaşıma seti hediye ettim. Belki her çocuğun cilt yapısına farklı gelebilir denemek lazım

Hepsi 0-3 aylık olmasın bence..çünkü hemen büyüyorlar bir de çocuğunuzun gelişimine bağlı ..mesela doktor bana normalden uzun dedi o yüzden ben çoğunlukla 3-6 ay aldım inşallah sığar kizim

Ütülendigi icin bir sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…