2017 Şubat Anneleri

kızlar ne güzel yorumlar yapmışsınız teşekkür ederim. toplamda 3 saat uyuduğum için aşırı duygusal sersem gibi bir gün geçirdim. her şeyin hayırlısı tabi o kadar da kafaya takmamak lazım önemli olan sağlıklı olması değil mi:/
döner daha vakit var sıkma canını,bunun çaresi bol yürüyüş ve hareket değil mi?
sende maşallah süpersonic gibisin :)
ama o boy meselesi can sıkıcı olmuş :KK70: bende tırsıyorum giydiremezsem boy kilo fazla olursa diye aldığımız kaka bezzlerine kadar dokunur bu gelişim mevzusu o_O
hayırlısı tabi :)
çok güldüm bu yoruma:KK70: ya eşime o kadar dedim bak stok yapma sakın diye en küçük boydan gidip 3 paket almış şu an 250 tane bezimiz var:KK47:
bretta bretta canım doğum anında dönenler bile var.korkma canım inşallah tez zamanda döner. Olmazsa döndüren dr ebeler var araştırırsin bir bakarsın
canım onların riskleri çok var ya:KK43: çocuk gelişimi okuyorum tam bu konuyu işledik aman dedim tövbe. Allah korusun tabi. kimi de diyor ki doğum sancısıyla dönebilir. en iyisi kendi gelene kadar beklemek herhalde doktorum 39a kadar bekleriz dedi ama gittiğimde tekrar konuşucam en azından gelmek istediği zaman gelse bebiş:anne:

addlMO.jpg
ben de bunu aldım kızlar hem istanbula da sık gidip geleceğim için bebişin çantası bu olur dedik hastane için bu bir de kraftın bebek bakım çantasını kullanıcam inşallah. Bavulu temizleyip yerleştiricem bugün ütü lerin hepsi bitti çok şükür ama kese arıyorum bulamadım burda. Bildiğiniz bir marka vs var mı organze tül gibi falan? Kendi kıyafetimi bebişin kıyafetini falan pratik olsun diye keselerle koyacağım

Bu arada kan sulandirici kullanan arkadaslar ben balik yagida

kullaniyodm dr un bilgisi dışında bugün söyledim kullandigimi

kullanma dedi bana asprini kesmştik biz igne kullanyorm hala balik yagida kan sulandırici etki yapiyomuş bu nedenle kestik
Benim doktorum devam et dedi coraspin e başından beri kullanıyorum seninki neden bırak dedi

Hangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?

Ben size haber vermek için mesaj yazmıştım ama şimdi gördüm taslak olarak kalmış
Hepinize teşekkür ederim
Sınav bu sene diğer yıllara göre çok zordu
Sorular açıklanmadı ama 2 gündür gruplarda takipteyim
Baraj 60
75-80 arası alırım inşallah
Artık rahat rahat doğurabiliriz
Bu hafta kıyafetleri yıkayacağım
Eldiven ve çoraplar içimin file kullandınız mı?

maheen maheen ,maaşallah canım.Haftasıyla uyumlu gidiyor bebişin :nazar:

Hangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?
Molfix veya prima düşünüyorum..
Huggies pahalı geliyor bana ve kampanyaları çok kısıtlı.

Ben size haber vermek için mesaj yazmıştım ama şimdi gördüm taslak olarak kalmış
Hepinize teşekkür ederim
Baraj 60

Hadi hayırlı olsun canım.:KK19:
Ben eldiven ve çorapları file de yıkadım.
Nerden baksan 25 çift çorap olunca çok iyi oldu bu şekilde :KK39:

Süt için arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış zaten canım.
Hiç şimdiden kafana takma..
İlk oğlum da 30lu haftalarda sarı süt gelirdi göğsümden.Bol sütüm olacak herhalde diye sevinmiştim ama hiç alakası bile yokmuş :)
2.ci gün mamaya başlamıştık...

Bu hamileliğimde ise ne göğüste akıntı var ,ne de sıkınca bir şey geliyor.
Hafif bir büyüme ve kararma dışında hiç bi belirti yok.Buna göre düşünürsek sütüm olmayacak gibi yorumlayabiliriz ama dediğim gibi hiç bağlantısı yok..

Süt fizyolojik bir şey..
Bol bol su ,uyku ,huzur olunca gelir inş.
Zaten doğumdan sonra bebeğini gördükce ,kokladıkca göğüslerinin sızladığını hissedeceksin.:KK36:

maheen maheen ,maaşallah canım.Haftasıyla uyumlu gidiyor bebişin :nazar:

Molfix veya prima düşünüyorum..
Huggies pahalı geliyor bana ve kampanyaları çok kısıtlı.

Hadi hayırlı olsun canım.:KK19:
Ben eldiven ve çorapları file de yıkadım.
Nerden baksan 25 çift çorap olunca çok iyi oldu bu şekilde :KK39:
Bir video izledim bebek bezlerinin kıyaslamasıyla ilgili ve bir arkadaşımdan da dıydum aynısını. Prima yedidoğanda sırt bariyeri olmadığı için sırttan atıyomuş bebeğin kakası. Ama huggies de sırt bariyeri var.

Kizlar bn de oglumun kiyafetlerini nevresimlerini falan yikadim bi posta yarin da bi posta yikiycam daha koyu renkleri ayirdim nolur nolmaz diye. Baby and me sivi deterjan almistm. Cok hafif bi kokusu var o da camasirlar kuruyunca ucup gidio zaten bebisimi hic rahatsiz etmez:KK68:

Ben oglumda da huggies kullandim digerleri tahris etmisti.bebekten bebege degisebiliyor.huggiesin kampanyalari da oluyor buyuk marketlerde.bunda da huggies aldim .bakalim buna nasil gelecek.cok stok yapmayin bencede.markasini degistirmek zorunda kalabiliyo insan çünkü

Hepinize teşekkür ederim
Baraj 60
File vardi aslinda evde ama hic aklima gelmedi valla ativerdim oyle:KK71:

Bir video izledim bebek bezlerinin kıyaslamasıyla ilgili ve bir arkadaşımdan da dıydum aynısını. Prima yedidoğanda sırt bariyeri olmadığı için sırttan atıyomuş bebeğin kakası. Ama huggies de sırt bariyeri var.
Bn prima premium yeni dogan aldm bi paket bakalim olmaz inşallah oyle bi sey

iyi geceeler kızlar mesajlar almış başını gidiyor :D ben de yazılı not girme vs işleriyle uğraşıyorum okuyamadım. herkes iyi inşallah :) çarşamba doktor teyzemize gideceğiz çok özledim kızımı ne yapıyor acaba :anneadayı: çok heyecanlıyım bu aralar geceleri uyuyamıyorum kızımı düşünüp :dondurma: zaten sağolsun o da rahat vermiyor bana:halay::halay:

bi de vücudumun heryeri ayrı kaşınıyor çatlamaya başladım malesef :( sizde durumlar nasıl?

Dogum iznine ayrilirken ne yapmamiz gerekiyor tam olarak? Haftaya ayrilicam da insallah doktordan rapor alip idaremize mi teslim ediyoruz

Yalniz degilsin bende 72 ile basladim suan 86 oldum ok yaydan cikti bi kere ne kadar istesemde dikkat edemiyorum istahim cok acik :110: bu arada ilk hamileligimdede 20 kilo almistim malesef
Bakalım Can'ım Doğumdan sonra beraber veririz artık birbirimize destek okuruz ..2 gündür akşamları ağzıma birşey koymuyorum ama gündüzleri çok dikkat edemiyorum ama aşırıya da kaçamıyorum kızım iştahlı oğlum gibi Masaaalah Doğumdan sonra 80 kilo olsam 15 kiloyu zamanla vermeye çalışacağım artık

Back
X