- 26 Aralık 2015
- 316
- 481
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SabahMasaaalah Can'ım sanırım geç kaldım çünkü 17 kilo aldım bile ben bundan sonra dikkat edeyim bari . Senin boy kilon kaç ?? Ya da diyetisyenin önerdiklerini benimle paylaşır Muş'un
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
Yeşillik salata
Peynir
şekersiz çay limonlu
2 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt +orta boy meyve
öğle yemeği
4 köfte değerinde et-balik veya tavuk
4 kaşık bulgur veya bir kase çorba
salata
Bir dilim tam buğday ekmek
Ara
yogurt+meyve+ceviz
Akşam
sebze yemeği
bulgur veya çorba
Salata
1 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt
Ben bebek bakım çantası konusunda hala çok kararsız dolanıyorum site site sayfa sayfababyjem kafamda o da sanki biri çok küçük biri çok büyük gibi geliyor fikrinize ihtiyacım var. Alternatif tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Cnm ben aldm n 11 den begendm geldi siparişim stylo grand diye tavsiye ederimBen bebek bakım çantası konusunda hala çok kararsız dolanıyorum site site sayfa sayfababyjem kafamda o da sanki biri çok küçük biri çok büyük gibi geliyor fikrinize ihtiyacım var. Alternatif tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Merhaba hatay da mi yaşıyorsunuzBiz bugun dışardaydık donduk 8 dereceyle Hatay da o dereceleri hiç düşünemiyorum
Canım hatayda nerdesin. Ben İskenderunda oturuyorumBiz bugun dışardaydık donduk 8 dereceyle Hatay da o dereceleri hiç düşünemiyorum
Bende kan sulandirici ve aspirin kullaniyorum. Aspirini kesmedik henuz. Ignede son gune kadar kullanacakmisim. Ama igne kullandigim icin normal dogulma riske atmak istemiyorum ben kan sulandirici kullanan hastalarimi planli sezeryan yapiyorum dedi dr um.Bu arada kan sulandirici kullanan arkadaslar ben balik yagida
kullaniyodm dr un bilgisi dışında bugün söyledim kullandigimi
kullanma dedi bana asprini kesmştik biz igne kullanyorm hala balik yagida kan sulandırici etki yapiyomuş bu nedenle kestik
Benimki 28.haftada kesti canm çunku bende pıhtılaşma yok gebelik kayiplarim var ona onlem olarak kullanyorum yani dr aciklama yapmadi bana ama bu yüzden erken kesmiştirBenim doktorum devam et dedi coraspin e başından beri kullanıyorum seninki neden bırak dedi
Risk olarak göruyolar canim işte bazı dr lar zamaninda ilaclari kestikleri zaman zaten normale dönuyor kanin ben bu konuyu cok arastirdim ve bu sekilde dogum yapan cok kisi var o yüzden daha rahatim.dr a göre degisiyo anlayacaginBende kan sulandirici ve aspirin kullaniyorum. Aspirini kesmedik henuz. Ignede son gune kadar kullanacakmisim. Ama igne kullandigim icin normal dogulma riske atmak istemiyorum ben kan sulandirici kullanan hastalarimi planli sezeryan yapiyorum dedi dr um.
Canm sen çıktın mı whatsapptan?Risk olarak göruyolar canim işte bazı dr lar zamaninda ilaclari kestikleri zaman zaten normale dönuyor kanin ben bu konuyu cok arastirdim ve bu sekilde dogum yapan cok kisi var o yüzden daha rahatim.dr a göre degisiyo anlayacagin
Yoo devm ediyrm:)Canm sen çıktın mı whatsapptan?
Bnm de indi gögusler ya neden öyle oldu kiiBenim göğüslerimde ve bacaklarımın üst kısmında 5-6 çizgi oluştu. Göğüslerim çok şişmişti şimdi indi o yüzden zaten çatlamasını bekliyordum![]()
Günaydın ne güzel yazmışsınız kalkıp tekrar uyuyamadım Kahv. için hazırlık yaptım ki haftasonu dışında eşime kahvaltı hazırlamam. Şimdi de kızım fıldır fıldır doğunca da böyle olur mu acepGünaydın cise kalkıp uyuyamayan anneler ve uyuyan anneler Hatta yine çiş kalkacak uyanacak olan anneler hepinize günaydın zamanın çabuk geçip dogumumuzun gelmesi dileğiyle![]()
Olsun kuzum bebislerimizin cani sagolsun zorda olsa gucte olsa veririz o kilolari bi sekilde yeterki kuzualrimiz saglikli olsun sikma canini senBen 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım var