Plesentamda kireclenme varmis kalsiyum ve buda erken doguma yada bebegin kilo almamasina neden olabiliyomus bende sıknti yaotim acaba normalmi kilosu doktr fazla onemsemedi bilgi vermrdi sadece kalsiyumu azaltmam gerektigini soylediEeee o zmn son ne dert ediyosunki
kızlar komili bebek bezi kullanan birileri var mı etrafınızda ya da kullanmayı dusunen var mı aranızda ben önce uygun birşey alayım herhangi bir zarar vermezse devam edeyim verirse bi iyisini alırım diyorum yi mi kötü mü olur sizce
Yenidoğan için kullanan olmadi cevremde ama şuan ablam 2 aydır filan 1.5 yaşındaki yeğenime kullaniyo suanlik memnun..kızlar komili bebek bezi kullanan birileri var mı etrafınızda ya da kullanmayı dusunen var mı aranızda ben önce uygun birşey alayım herhangi bir zarar vermezse devam edeyim verirse bi iyisini alırım diyorum yi mi kötü mü olur sizce
Öyle mi yapmak lazım tatlım :)Peteklere ıslak havlu atmak burnu açmaz ki tatlim.okyanus suyu sık fisfislat.yada soğuk hava makinası lazim .
Hayırlı olsun :) ürünler gelince haber verir misin iç kısmında dikiş filan yoksa artık benimde almam lazım riske girmek istemiyorum senden kopya çekeyimEmzirme sütyeni de aldım sonunda bonprixte indirim vardı 65 TL üzeri alışverişe 25 TL indirim ve bedava kargo var haberiniz olsunilk kez alıyorum bu siteden inşaallah memnun kalırım Eki Görüntüle 1928650
Bu bez işi pek tavsiyeyle olmuyor sanırım bebeğin cildine göre değişiyor durumlarkızlar komili bebek bezi kullanan birileri var mı etrafınızda ya da kullanmayı dusunen var mı aranızda ben önce uygun birşey alayım herhangi bir zarar vermezse devam edeyim verirse bi iyisini alırım diyorum yi mi kötü mü olur sizce
Geçmiş olsun başka bir dr daha gözükün isterseniz bize de öyle dedi 28 haftalıkken acilde ki kadın doğumcu başka bir dr gözüktüm gözükmüyor düzenli kilo alıyor dedi ayrıca son aylarda zaten plesanta yaşlanmaya başlıyormuş buda 5/6 hafta kadar idare ediyormuş bana söylenen öyleydi. Süt ürünleri, annenin sigara kullanması vs tetikliyormuş yada normal bir süreç son aylarda da denilen...Kireclenmede yaslanmayla ayniymis zaten ayrintili ultrasyona girdim orda belli oldu ama cok az dedi
Ben yenidogan 2paket komili aldim turk mali ve kullananlarin memnuniyetinden sonra komili almaya karar verdim oglis severse devam edecemkızlar komili bebek bezi kullanan birileri var mı etrafınızda ya da kullanmayı dusunen var mı aranızda ben önce uygun birşey alayım herhangi bir zarar vermezse devam edeyim verirse bi iyisini alırım diyorum yi mi kötü mü olur sizce
Hayırlı olsun :) ürünler gelince haber verir misin iç kısmında dikiş filan yoksa artık benimde almam lazım riske girmek istemiyorum senden kopya çekeyim
Ben yenidogan 2paket komili aldim turk mali ve kullananlarin memnuniyetinden sonra komili almaya karar verdim oglis severse devam edecemkızlar komili bebek bezi kullanan birileri var mı etrafınızda ya da kullanmayı dusunen var mı aranızda ben önce uygun birşey alayım herhangi bir zarar vermezse devam edeyim verirse bi iyisini alırım diyorum yi mi kötü mü olur sizce
Evet tatlim öyle yapmak lazım.bende grip olmuştum burnuma okyanus suyu sıktım eczanedrn aldım . burun rahatlamistiÖyle mi yapmak lazım tatlım :)
ben de alıcam sanırım umarım kızımın poposuna iyi gelir zaten ilk iki ay ıslak mendil de kullanmıcam sonra onu da komili alırım zaten yeni doğduğunda sık sık değiştiricez inşallah iyi gelir.Ben yenidogan 2paket komili aldim turk mali ve kullananlarin memnuniyetinden sonra komili almaya karar verdim oglis severse devam edecem
Doktor niye önemsemesin canim.rahat ol se n evham yapma relaxPlesentamda kireclenme varmis kalsiyum ve buda erken doguma yada bebegin kilo almamasina neden olabiliyomus bende sıknti yaotim acaba normalmi kilosu doktr fazla onemsemedi bilgi vermrdi sadece kalsiyumu azaltmam gerektigini soyledi
Islak mendille silmezsek neyle silmez .ben de alıcam sanırım umarım kızımın poposuna iyi gelir zaten ilk iki ay ıslak mendil de kullanmıcam sonra onu da komili alırım zaten yeni doğduğunda sık sık değiştiricez inşallah iyi gelir.
1 kilo farkla mi dogdukisafile birde kilo konusunda çok yanılma olabiliyor oğlumda gece açılmam olunca 2700 dediler ertesi gün çocuk 3650 doğdu az bir fark yok arada o yüzden sapmalar olabiliyor
evet pamuklari ılık suya batırıp sıkıp kullanmayi planlıyorum ama sadece 2 ay felan sonra ıslak mendil aslında evim sıcak olsa her kaka değişiminde yıkamak isterdim ama evim soğuk 24 derece felan oluyor hepIslak mendille silmezsek neyle silmez .pamuk ve şu mu kullanmayı dusunuyosunz
Deneyip gorcez artik popislereben de alıcam sanırım umarım kızımın poposuna iyi gelir zaten ilk iki ay ıslak mendil de kullanmıcam sonra onu da komili alırım zaten yeni doğduğunda sık sık değiştiricez inşallah iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?