2017 Şubat Anneleri

benim de 32+0 da 1756 grdı, iki haftada 560 gr almış, haftası haftasını tutmuyor. kireçlenmeyi bilmiyorum ama doktorum kilo için yemekten ziyade bol bol dinlen demişti bana.

Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...
canım bebeğin ve senin hakkınızda hayırlısı Rabbim sizleri sağlıcakla kurtarsın önemli olan bu kısmet neyse o olacak napalim..ben de 32 haftadayim ama hala donmemis ve suyu az olduğu için dönmez de dedi sezeryan a hazırla kendini dedi amaannn sağlıkla gelsinler de nerden çıkarlarsa çıksınlar

Çok çok tşk. Ayyy el becerimde hiç yok ama gidip bakacağım.

aslinda bende ek vitamin fln almadim birtek demir ilaci kullaniyorum haftada bir fln birtane decavit aliyodum okadra onuda icmicem. Insallah dedigin gibi 3kilo fln dogar kuveze girmesinde dogrim benmke birlikte evimize gelsin. Askinda domtor gunuyle uyumlu dedi geride fln bisey demedi 4 boyutlu bakti ama 15gun sonra baska doktora daha gidicem

Gerilik fln bisey demedi gunuyle normalmis kilosuda iyi dedi ne fazla ne az diye ama ben kuruntu yaptim bide şu plesentadaki kireclenmeyi duyunca iyuce morelim bozuldu
canım ben plesentanin erken yaslanmasi diye birşey duydum ama kireclenmeyi ilk kez duyuyorum ayrıntılı ultrasounda mi girsen acaba

Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...
Sıkma kendini canim .hic bir sorun yokken bebek ters durdu diye sezaryan olan var . senin daha farklı sağlık sorunu olduğu için olcak.uzulcek aglancak bisey yok takma kafana

Kireclenmede yaslanmayla ayniymis zaten ayrintili ultrasyona girdim orda belli oldu ama cok az dedi
anladım...plesenta yaslanmasi bebeğin erken alınmasına sebebiyet veren bi durummus ama senin bebeğin kilosu gayet iyi bence bir daha ki kontrolüne herşey düzelmiş olur inşallah bol bol dinlenmeye bak

Doktor ne dedi kilo konusunda iyi dediyse sorun yok

anladım...plesenta yaslanmasi bebeğin erken alınmasına sebebiyet veren bi durummus ama senin bebeğin kilosu gayet iyi bence bir daha ki kontrolüne herşey düzelmiş olur inşallah bol bol dinlenmeye bak
Insallah canm doktorda pek onemsemedi dikkat etmem gerektigini soyledi herseyi iyi cok sukur uyunluymus haftasiyla 15 gun sonra tekrar gidicem baska yere bakalim ilerlemismi aynimi.

Benim bildiğim bebek görmeye gelenler hediye getirir sen ne hediyesi vercen kiz .hediye bebek zatenben düşünüyorm valla isterse almanyadan gelsin .hangi birini dusuncem

hakkımızda hayırlısı ya

Aman inşallah döner bebişin. Sezeryan fobim oldu. Neyse Allah büyük. Şartları zorlayacam. İnşallah hepimiz de sağ salim kurtulur da bebeklerimizi severiz.

Sıkma kendini canim .hic bir sorun yokken bebek ters durdu diye sezaryan olan var . senin daha farklı sağlık sorunu olduğu için olcak.uzulcek aglancak bisey yok takma kafana
Ben çok haxirlistim. Gün doğmadan neler doğar. Allah büyük. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…