- 23 Aralık 2012
- 7.674
- 51.176
- 748
evet bebekler için en ideal isi 22 23 dereceymis ama poposu ıslanıp kurulanip kapatılıncaya üşür bu ısıda sanki.25 26 derece olsa ancak alışır diye düşünüyorum.28-30 derecede kurdeşen dökmüyor musunuz? ideal oda sıcaklığı 22-23 derecedir yetişkin insanlar için, bebek içinse ideal oda sıcaklığı gündüz 22-24, gece 20-22 derece olarak önerilir. bizim ev 30 derece olsa ben klimayı açarım muhtemelen:)
Aynen her kaka yaptığında benim formülde üşenmezsem tabi yıkamak olacak aksi taktirde ılık suda pamuk ıslatıp sileceğim kısmetse :)eğer sürekli sıcak suyunuz varsa üşümüyorlar aslında, benim yeğenlerim öyle büyüdü, ben de sürekli yıkamayı düşünüyorum kız bebek olduğu için daha hijyenik geliyor bana. banyo lavabonuz uygunsa sadece alt kısmını soyup hızlıca yıkayıp kurulayıp giydirebiliyorsunuz çok aşırı bir zamansal fark olmuyor mendille temizlemekle. bizim kızlar misafirlik ve dışarısı hariç her kaka yaptıklarında yıkandılar hiç de hasta olmadılar, belki alıştırma meselesidir bu da.
Bende öyle biliyorum. R renklerguzeldir öyle deyince acaba bilmediğim bir noktası mı var diye sormak istedim.Eger 32 den sonra aktarmissan bunun uzerine normal rapor yada izin olmuyor. Gecen hafta yasadim bunu. 32 de aktarmistim ama gecen hafta cuma aksami sancim oldu. Haftasonuda calismam gerektigi icin pazartesiye kadar 3 gunluk rapor almak istedim.ama olmuyormus bende 34 de dogum oncesine ayrildim.
Kaloriferli kömürlü kalorifer . şimdiye kadar bisey dökmedim28-30 derecede kurdeşen dökmüyor musunuz? ideal oda sıcaklığı 22-23 derecedir yetişkin insanlar için, bebek içinse ideal oda sıcaklığı gündüz 22-24, gece 20-22 derece olarak önerilir. bizim ev 30 derece olsa ben klimayı açarım muhtemelen:)
Kaloriferli kömürlü kalorifer . şimdiye kadar bisey dökmedimne bilim derecemi bozuk ne .24 derce de donarim ben kiz
dönmediyse dönüyordur belki minnakAlt tarafım acıyo ya benim . kemiklerim özellikle sol kemik.catimin
Kıpır kıpır zaten çirkin şey.gobegim sallaniyo resmen o kımıldarken.masalllah bizim bebisleredönmediyse dönüyordur belki minnak
Gunaydinn bayanlar..dün rahatsizlaninca acile gittik..önce kadın doğumun aciline gidelim dedik..kapıda bi ambulans Suriyeli bir kadın ambulansta doğurmuş bebeğini...kadının kaydını bile yapamadılar o anda sistem kapalı deyip yüzüne bile bakmadilaryanında gelen kadınin elinde bi şeffaf poşet vardı. .hani bizim aylardır nasıl hazırlasak neler alsak dediğimiz hastane çantasıydi varda işte onun niyetine..içinde de bi tane battaniye vardı. .daha önce kontrole geldiniz mi diye sorulunca hayır dediler tabiki de... Dünya böyle bir yer işte..o an orda oturup ağlayacaktım adaletsizligine...ve bir daha devlete gitmemeye karar verdim ..öncelikle psikolojim için..
Kızlar hastanedeyim en son ne zaman geldim bilmiyorum unuttum. Ay kocam da gelmiş manyyaaakkk yaww bu adam git diyorum itin olurum diyor Estağfurullah düşme diyorum dibe attın zaten beni rezil ettin yedi cümle aleme. Bir daha sana bulamam ne istiyorsan onu yap dedi. Ayyy deliricem bunun elinden.
Selamlar 32+0 çalışabilir raporumu aldım geldim:) bebeğimizin durumu doğum halinde başaşağı duruyor, bu iyiymiş, suyuda iyi dedi. Boyumuz kısa sanki hesaplayınca 39 çıkıyor ama yanılma olabilir diye düşünüyorum çünkü 2 hafta öncede o civardaydı. Kilosu da 2255 gr, 2hafta öncede 1765 grdı. Bende 3.6 kilo almışım henüz, dikkat etmeye devam.
sana tavsiyem yeni bahar alıp onu kullanman. bende o köfte harçlarına bayılırdım sonra aradaki farkın çin tuzu(monospdyum glutomat) ve yeni bahar olduğunu öğrendim. zaten çin tuzu zararlı diye sadece evdeki baharatlar ve yenibahar kullanıyorum denemeni öneririm
bende bugün 32+0 oldum ve çalışabilir aldım. Bizde kv ile bakacağız zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizim dediğimiz gibi bakamazsa bakıcı konusu gündeme gelecek. Eşimde bu şekilde düşündüğü için dert etmiyorum. Sende çok düşünme şimdiden. Evde izindeyken kendi metoduna alıştırırsın kvni de. ona göre hareket eder.
Bentuvaletimi kaçırana kadar duramıyorum hayır kaçsada duramıyorum bazen tuvalette devam ediyorum gülmeye o derece. ilginç bi şekilde de ağlayabiliyorum reklama şuna buna. Önceden de gülerdim ama bu kadar değildi. Ağlama konusunda da taş kalpli sanırdım kendimi ağlayamazdım. Şimdi ağlak oldum
1 numara bebek sütü almalısın.
kızlar benım bebegım 1544 gr cıktı 32+3 deyım.moralım cok bozuldu.(
Buhun kontyrole gittik kizimiz32+2 gunluk dogum pozisyonu almis kafasi asagida fakar kizlar ya kilosu1730kilo morelim bozuldu bide plasntamda cok az kireclenme olmus oda kalsiyum alama ilac kullaniyosan birak sut fln az ic dedi sizce begiminkilosu az mi
Selam kızlar bir günümüz daha bitti
düşmesi gerekiyor ama arkadaş baska bir kurumda memur mesela is yerine sormus biz daha hic öyle dusmedik demis. bn de kendi kurumuma sormadm henüz.bilemiorum o yüzden...insallah düşmezCanım ben bu durumu bilmiyordum ilk senden duydum. Memurlarda da geçerli mı nasıl oluyor ? Şimdi bende haftaya çarşamba günü 32+1 de gidip çalışabilir raporu alacağım. Atıyorum artık dersler bitti notları girdim 35 haftada filanim aile hekimine gidip rica etsem bana gripten bi 5 gün rapor yazsa o benim sonrasına erteledigim iznimden düşmüyor mu ? Doğru mu anladım ?
Evet zaten karnım gergin sırtım belim bacaklarım agrio uyuyana kadar sol tarafında yatıyorum uyuşuyor her yerim hakikaten uykusuz her geceeeeeah ahhh uyuyabilene aşk olsun
ben bu durumu anlamadm ya en iyisi herkes kendi kurumuna sorsun. bnm bildigim arkadaslar var çünkü rapor da aldilar izin de kullandilar memurlar. aktarsan iyi olurdu cnm ama olsun senin sagligin bebegn sagligi en önemlisi biz de devam edebildgimz yere kadar edicez artik olmadi doğum sonrasi rapor falan almaya calisiriz..bebisleri bi doguralim da saglicakla..Eger 32 den sonra aktarmissan bunun uzerine normal rapor yada izin olmuyor. Gecen hafta yasadim bunu. 32 de aktarmistim ama gecen hafta cuma aksami sancim oldu. Haftasonuda calismam gerektigi icin pazartesiye kadar 3 gunluk rapor almak istedim.ama olmuyormus bende 34 de dogum oncesine ayrildim.
Evet zaten karnım gergin sırtım belim bacaklarım agrio uyuyana kadar sol tarafında yatıyorum uyuşuyor her yerim hakikaten uykusuz her geceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?