2017 Şubat Anneleri

evet bebekler için en ideal isi 22 23 dereceymis ama poposu ıslanıp kurulanip kapatılıncaya üşür bu ısıda sanki.25 26 derece olsa ancak alışır diye düşünüyorum.

Aynen her kaka yaptığında benim formülde üşenmezsem tabi yıkamak olacak aksi taktirde ılık suda pamuk ıslatıp sileceğim kısmetse :)

İyi akşamlar kızlar şahinler marka emzirme sütyeni,atleti alan oldu mu aranızda?
Sitesi var bildiniz mi?
Ya çok duydum methini ama bi görseydim iyiydi göğüsle temas eden kısmında dikiş olmaması çok önemli benim için

Çevrenizden de alan varsa bilgilendirir misiniz rica etsem :)

Be
Bende öyle biliyorum. R renklerguzeldir öyle deyince acaba bilmediğim bir noktası mı var diye sormak istedim.

Kaloriferli kömürlü kalorifer . şimdiye kadar bisey dökmedim ne bilim derecemi bozuk ne .24 derce de donarim ben kiz

canım yaa malesef böyle adaletsiz ben de çok üzülüyorum ama elden gelen birşey yok dua ediyorum bütün anne ve bebekleri için.... sosyal paylaşım sitesinin birinde bir fotoğraf albümü görmüştüm dünyanın farklı yerlerindeki annelerin hastane çantalarına neler koyduklarını çekmişlerdi. afrikadaki anneler hastanede pamuk bulamadıkları için temiz bezlerini kendileri hazırlayıp götürürlermiş ama avrupadaki anneler ipad alıyorlarmış çantalarına diye anlatmışlardı. aklımdan çıkmaz o gördüklerim

ahh ahhh önceden aklı nerdeymiş.... erkekler işte

kilon için tebrik ederim nasıl dayanıyorsun teşekkür ederim tavsiyen için. aktardan alıp deneyeceğim. katklılı şeyler içime sinmiyordu

1 numara bebek sütü almalısın.

teşekkürler :) biberon maması kaşık maması bebek sütü combiotik prebiyotik bilmem ne elli çeşit şey varmış

kızlar benım bebegım 1544 gr cıktı 32+3 deyım.moralım cok bozuldu.(

üzülme canım burdan birisi dinlen demişti. muz yumurta ceviz ye diyor benim doktor da

geçmiş olsun canım kireçlenmeyi bilmiyorum ama benim kızımın kilosu da 32+0 da 1770 çıktı doktor moral bozacak birşey söylemedi. herşey yolunda kilosu normal ama öyle aman aman topaç gibi birşey değil dedi. cevize balığa muza ve vitaminlere devam dedi sadece. ben de başta üzüldüm ama neyse dedim normal doğum olursa ufak bebek iyi olabilir dedim

düşmesi gerekiyor ama arkadaş baska bir kurumda memur mesela is yerine sormus biz daha hic öyle dusmedik demis. bn de kendi kurumuma sormadm henüz.bilemiorum o yüzden...insallah düşmez

ben bu durumu anlamadm ya en iyisi herkes kendi kurumuna sorsun. bnm bildigim arkadaslar var çünkü rapor da aldilar izin de kullandilar memurlar. aktarsan iyi olurdu cnm ama olsun senin sagligin bebegn sagligi en önemlisi biz de devam edebildgimz yere kadar edicez artik olmadi doğum sonrasi rapor falan almaya calisiriz..bebisleri bi doguralim da saglicakla..

Evet zaten karnım gergin sırtım belim bacaklarım agrio uyuyana kadar sol tarafında yatıyorum uyuşuyor her yerim hakikaten uykusuz her geceeeee

evet yaa yatmadan önce yağlanıyorum pehlivan gibi ama yatağa girer girmez kaşınma başlıyor sonra pozisyon bulamıyorum sonra wc ye gidiyorum sonra ayaklarımı rahatsız hissediyorum uykusuz her geceee

geçen gece nasıl uykum var ama yatamadım sinirlerim bozuldu ağladım ağlaya ağlaya uyumuşum bi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…