2017 Şubat Anneleri

Salliala cnm nasıl oldun geçmişde yazdıysan göremedm
Yok yazmadım canım. Yara kısmında hafif acı hissediyorum fitil kalıntıları pembeli geliyor bugünde. Bebekte sıkıntı yok hareketler normal seyrine devam ediyor maaşallah. Çarşamba randevum var zaten o zaman doktordan daha net şeylerle dönmeyi umut ediyorum.

Karaciger sonuçlarım temiz çıktı. Krem verdi günde dört kez sürebilirsn dedi.. Krem geçici uyuşukluk veriyor sürünce hiç kalmıyor bişey sonra yine aynı
Testlerinizde bişi çıkmadığına sevindim hamilelikte çeşit çeşit şeyler öğreniyoruz sağlıcakla atlatırız inş şu dönemi

Bende pazardan aldım güzel şeyler var

Çok geçmiş olsun, biraz ilkel ama benim kolum ciddi yanmıştı bana sabunu köpürtüp sürdüler resmen acısı geçmişti. yanık acısı çok fena
Çok sağol cnm. Şimdi geçti şükür. Krem sürüyorum. Yalnız çok etkilenmiş elletmiyor. Baya kabuklu oldu. Yarın da kantaron yağı alıcam inşallah iyi gelir

Sevindim cnm bebişin hareketli olması iyi ne güzel içini ferahlatır bende şimdi hareketlerini izliyorum maşallahımız var

Baya fazla seninki canım yakın die mi tercih ettin orayı ssk anlaşması yok sanırım memnunsan sorun yok gerçi
Can'ım doç yrd cısı yaklaşık 10 yıldır da doktorum, ilk doğumumda oradaydı. Fiyatı yüksek, en küçük test bile dünya para. Yakın hastane bana ssk lı fiyatı.

Bende Çekmeköy ve Kartal Uğurmumcu pazarından aldım büyük oğluma bebişe de birkaç şey markalı etiketli çoğu kotonun kız bebiş elbiseleri falandık cici denk gelince
@bahar7684 çok geçmiş olsun kıyamam çabucak geçer inş yanıktan çok korkarım ben

seydask keşke devlet hastaneleri biraz daha temiz biraz daha iyi olsada hiç para vermeden doğursak. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin Bebekkerimiz .
Cnm dediğim gibi memnunsan sorun yok devlet hastanelerinin hiç bi zaman öyle özenli olacağını sanmıyorum bende düşünemem devlette ama megamedipolünde ilgisi iyi sevdim ücretli de normal abartılı değil doğum için ne kdr diyolar cnm

Teşekkürler sizin nereler kaşınıyor.. Benim karnım yanlarım kabardı aglıyorm o hale geldim
Aaa karın çatlamadan olabilir belki benim dizlerimin arkası baldır kısımları boydan boya yara kaşıntıdan arada benim yanlarda oluyor ama karın yanlarda olanı ben çatlamadan düşünmüştüm

Yengem ilk doğumunu devlet hastanesinde yapmıştı hundan 12 sene önce. O kadar olaylı ve sinir bozucuyduki yaşananlar, bıraksalar çıkıp ordan özele gidce doğuma o raddeye geldik. Sonundada yengem doğum yaparken abim karakolluk oldu. O yüzden Allah eksik etmesin ama devlet hastanesine de düşürmesin

Evet Can'ım en son zorunlu sezeryan 4.500 tl . Yeniyılda değişebilir. Kardeşim 2. Bebeğini medipolde yaptı esenler tarafında ama tam olarak. Ne geçiyor bilmiyorum Dr adı da sunaydı. O Zaman'lar daha yeniydi aksilikler vardı ama şimdi daha iyi diyorlar

Aaa karın çatlamadan olabilir belki benim dizlerimin arkası baldır kısımları boydan boya yara kaşıntıdan arada benim yanlarda oluyor ama karın yanlarda olanı ben çatlamadan düşünmüştüm
Benim de çok saçma bir şekilde dizimin hizasında iç tarafa gelen yerde kaşıntı var iki bacağımda da çok sinir oluyorum tatlı tatlı kaşınıyor biraksalar sabaha kadar kaşırım. Ama ne elime geçer sürüyorum artık. Karnım kaşınmiyor orası kaşınıyor inatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…