- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
ben ücret ödemedim, normal muayene ücretini ödedim sadeceUcret mi varmis?ben daha girmedim 32 de demisti dr gidince ogreneyim bilmiyorum var mi yok mu
Yok yazmadım canım. Yara kısmında hafif acı hissediyorum fitil kalıntıları pembeli geliyor bugünde. Bebekte sıkıntı yok hareketler normal seyrine devam ediyor maaşallah. Çarşamba randevum var zaten o zaman doktordan daha net şeylerle dönmeyi umut ediyorum.Salliala cnm nasıl oldun geçmişde yazdıysan göremedm
Testlerinizde bişi çıkmadığına sevindim hamilelikte çeşit çeşit şeyler öğreniyoruz sağlıcakla atlatırız inş şu dönemiKaraciger sonuçlarım temiz çıktı. Krem verdi günde dört kez sürebilirsn dedi.. Krem geçici uyuşukluk veriyor sürünce hiç kalmıyor bişey sonra yine aynı
Bende pazardan aldım güzel şeyler varKızlar çalışan anneler pek bilmez (bende Yen'i öğrendim ) semt sosyete pazarlarında çok güzel ciciler var. Ben tanesi 5 tl den çok tatlı penye yelekler aldım .alt ve üst iç zıbınlarda 5 tl aynı şekilde . Alt üst takımlar 10-20 tl civarı güzel şeyler var Haberiniz olsun . Bunları Çekmeköy de ulus pazarından aldım . 3-6 ay alışverişi içinde İstanbul Beylikdüzü'nde Çarşamba ve Pazar günü kurulan sosyete pazarından yapıcam
Oyle olmasi lazim.mantiken,6 sene once nstye para odemedim hic sanmiyorum ama belli olir 2 hafta sonra falan kontrolumben ücret ödemedim, normal muayene ücretini ödedim sadece
Çok sağol cnm. Şimdi geçti şükür. Krem sürüyorum. Yalnız çok etkilenmiş elletmiyor. Baya kabuklu oldu. Yarın da kantaron yağı alıcam inşallah iyi gelirÇok geçmiş olsun, biraz ilkel ama benim kolum ciddi yanmıştı bana sabunu köpürtüp sürdüler resmen acısı geçmişti. yanık acısı çok fena
Baya fazla seninki canım yakın die mi tercih ettin orayı ssk anlaşması yok sanırım memnunsan sorun yok gerçiseydask cnm 187 tl muayne ücreti
Sevindim cnm bebişin hareketli olması iyi ne güzel içini ferahlatırYok yazmadım canım. Yara kısmında hafif acı hissediyorum fitil kalıntıları pembeli geliyor bugünde. Bebekte sıkıntı yok hareketler normal seyrine devam ediyor maaşallah. Çarşamba randevum var zaten o zaman doktordan daha net şeylerle dönmeyi umut ediyorum.
Can'ım doç yrd cısı yaklaşık 10 yıldır da doktorum, ilk doğumumda oradaydı. Fiyatı yüksek, en küçük test bile dünya para. Yakın hastane bana ssk lı fiyatı.Baya fazla seninki canım yakın die mi tercih ettin orayı ssk anlaşması yok sanırım memnunsan sorun yok gerçi
Off çocuklara bişey olmasın, iki kat insanın canı yanıyor. En kısa zamanda şifalarÇok sağol cnm. Şimdi geçti şükür. Krem sürüyorum. Yalnız çok etkilenmiş elletmiyor. Baya kabuklu oldu. Yarın da kantaron yağı alıcam inşallah iyi gelir
Bende Çekmeköy ve Kartal Uğurmumcu pazarından aldım büyük oğluma bebişe de birkaç şey markalı etiketli çoğu kotonun kız bebiş elbiseleri falandık cici denk gelinceKızlar çalışan anneler pek bilmez (bende Yen'i öğrendim ) semt sosyete pazarlarında çok güzel ciciler var. Ben tanesi 5 tl den çok tatlı penye yelekler aldım .alt ve üst iç zıbınlarda 5 tl aynı şekilde . Alt üst takımlar 10-20 tl civarı güzel şeyler var Haberiniz olsun . Bunları Çekmeköy de ulus pazarından aldım . 3-6 ay alışverişi içinde İstanbul Beylikdüzü'nde Çarşamba ve Pazar günü kurulan sosyete pazarından yapıcam
Testlerinizde bişi çıkmadığına sevindim hamilelikte çeşit çeşit şeyler öğreniyoruz sağlıcakla atlatırız inş şu dönemi
Cnm dediğim gibi memnunsan sorun yok devlet hastanelerinin hiç bi zaman öyle özenli olacağını sanmıyorum bende düşünemem devlette ama megamedipolünde ilgisi iyi sevdim ücretli de normal abartılı değil doğum için ne kdr diyolar cnmseydask keşke devlet hastaneleri biraz daha temiz biraz daha iyi olsada hiç para vermeden doğursak. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin Bebekkerimiz .
Aaa karın çatlamadan olabilir belki benim dizlerimin arkası baldır kısımları boydan boya yara kaşıntıdan arada benim yanlarda oluyor ama karın yanlarda olanı ben çatlamadan düşünmüştümTeşekkürler sizin nereler kaşınıyor.. Benim karnım yanlarım kabardı aglıyorm o hale geldim
Cnm dediğim gibi memnunsan sorun yok devlet hastanelerinin hiç bi zaman öyle özenli olacağını sanmıyorum bende düşünemem devlette ama megamedipolünde ilgisi iyi sevdim ücretli de normal abartılı değil doğum için ne kdr diyolar cnm
Evet Can'ım en son zorunlu sezeryan 4.500 tl . Yeniyılda değişebilir. Kardeşim 2. Bebeğini medipolde yaptı esenler tarafında ama tam olarak. Ne geçiyor bilmiyorum Dr adı da sunaydı. O Zaman'lar daha yeniydi aksilikler vardı ama şimdi daha iyi diyorlarCnm dediğim gibi memnunsan sorun yok devlet hastanelerinin hiç bi zaman öyle özenli olacağını sanmıyorum bende düşünemem devlette ama megamedipolünde ilgisi iyi sevdim ücretli de normal abartılı değil doğum için ne kdr diyolar cnm
Benim de çok saçma bir şekilde dizimin hizasında iç tarafa gelen yerde kaşıntı var iki bacağımda da çok sinir oluyorum tatlı tatlı kaşınıyor biraksalar sabaha kadar kaşırım. Ama ne elime geçer sürüyorum artık. Karnım kaşınmiyor orası kaşınıyor inatla.Aaa karın çatlamadan olabilir belki benim dizlerimin arkası baldır kısımları boydan boya yara kaşıntıdan arada benim yanlarda oluyor ama karın yanlarda olanı ben çatlamadan düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?