2017 Şubat Anneleri

Kızlar e bebekte guzel kampanyalar var her güne özel. Bugun bebek bezlerinde var almayı Düşünen varsa inceleyebilirsiniz.ben bu paketi sipariş vermeyi düşünüyorum ama 2 numara bez sonra elimde kalır mi diye çekiniyorum.hani bebek çabuk büyürse yada cildi uyum sağlamazsa diye...
Biz 2 numara aldık bugün ebebekten 3/6 kilo olandan bir paket. Unibaby ıslak mendilleri de indirimde set şeklinde ayrıca Migros ile arasında 5-6 lira oynuyordu fiyatlarda. Bebek bezinde hangisi ile başlanırsa onunla devam edilince cilt problemi olmuyor diye biliyorum oğlumda hep prima ile devam ettim değiştirince pişik oluyordu

Migros da 38 tl 138 adet daha uygun 1 numara 2 numara

Biz 2 numara aldık bugün ebebekten 3/6 kilo olandan bir paket. Unibaby ıslak mendilleri de indirimde set şeklinde ayrıca Migros ile arasında 5-6 lira oynuyordu fiyatlarda. Bebek bezinde hangisi ile başlanırsa onunla devam edilince cilt problemi olmuyor diye biliyorum oğlumda hep prima ile devam ettim değiştirince pişik oluyordu[/QUOTE
Siparişi verdim :) insallah bebegim sever bakalım primayi :)

Uyku tutmayınca ya dönerse hesabı bebeği döndürme egzersizleri yaptım :p birde bunu deneyelim 34. Hafta kontrolüne kadar...

Siparişi verdim artik:) insallh bebegim sever primayi :)
İnş sever ilk Zaman'lar çok kaka yaptıkları için kaliteli bez daha iyi oluyor bazen boynuna kadar çıktığı bile oluyor korkutmak gibi olmasın :KK43: bu marka için kaliteli savunmasına girmeyim diğerlerini denemedim...2 numara mı sipariş ettiniz? Ben 3 kg az olursa küçük bir kutu yenidoğan alıcam ama 3 yada üstünde 2 numara yeterli diye düşünüyorum.

Uyku tutmayınca ya dönerse hesabı bebeği döndürme egzersizleri yaptım :p birde bunu deneyelim 34. Hafta kontrolüne kadar...

İnş sever ilk Zaman'lar çok kaka yaptıkları için kaliteli bez daha iyi oluyor bazen boynuna kadar çıktığı bile oluyor korkutmak gibi olmasın :KK43: bu marka için kaliteli savunmasına girmeyim diğerlerini denemedim...2 numara mı sipariş ettiniz? Ben 3 kg az olursa küçük bir kutu yenidoğan alıcam ama 3 yada üstünde 2 numara yeterli diye düşünüyorum.
Bi kutu 1 numara 1 kutuda 2 numara sipariş ettim bakalım:) evet ilk günler cok kaka yapiolar diye duyduğumdan boyle sipariş ettim.1 numara zaten 2-5 kilo arasi kapsıyor ilk bu kullanılır diye düşündüm

Bebegim hergun hickiriyo rahat bi bes dakika suruyo hatta gunde iki kere uckere olduguda oluyo. Boyle olan varmi
Eğer ona hıçkırmak deniyorsa benimde öyle canım aralıksız karnımda sanki sık sık nefes alıp veriyor gibi karnım inip inip çıkıyor

günaydın. bugün nstye giriyorum saat 2de. ilk nst, buna bile heycanlanıyorum yahu:KK49:

anneler size sorum olacak, bebişler için yastık yorgan aldınız mı veya yaptırdınız mı? yün yaptırmak mı daha mantıklı? nerden alabilirim ya da ne yaptınız kafam çok karıştı. nevresim takımı aldım bebek anne yanında yatacak ama beşiğine sereceğim takımı yine de. misafirler gelince bebeği oraya yatırmak için odaya çok kimse girmesini istemiyorum. ama yastık yorgan? gerekli midir? bir de bebişleri tulumla mı uyutacaksınız? üstlerine bir şey alıyorlar mı? çook cahilimo_O

bir de, şifonyerin üstündeki ıvır zıvır yerine her şeyi yerleştireceğim ne güzel diye beklerken ayakkabı, çorap, önlük koyunca doldu orası:işsiz: ateş ölçer, göğüs pompası gibi ıvır zıvırlarım ortada kaldı. 2 tane sepet yaptırdım ama onlar da bez mendil vs anca alır. pompayı nereye koymayı düşünüyorsunuz yahu benim bir sürü şeyim açıkta kaldı. english home dan falan kutu alsam yere böyle üst üste koysam mı acaba?

günaydın. bugün nstye giriyorum saat 2de. ilk nst, buna bile heycanlanıyorum yahu:KK49:

anneler size sorum olacak, bebişler için yastık yorgan aldınız mı veya yaptırdınız mı? yün yaptırmak mı daha mantıklı? nerden alabilirim ya da ne yaptınız kafam çok karıştı. nevresim takımı aldım bebek anne yanında yatacak ama beşiğine sereceğim takımı yine de. misafirler gelince bebeği oraya yatırmak için odaya çok kimse girmesini istemiyorum. ama yastık yorgan? gerekli midir? bir de bebişleri tulumla mı uyutacaksınız? üstlerine bir şey alıyorlar mı? çook cahilimo_O
Ilkinden kalam yastik yorgan var,hem elyaf hem yün,birde uyku seti var yine abladan kalan isimi gorur,yastik gerekmez ilk etapta yastiksiz yatilmasi gerekiyor eger reflu vs yoksa,birde yatarken pijama tulum farketmez zaten senin kontrolde oldugu icin acamaz daha

bir de, şifonyerin üstündeki ıvır zıvır yerine her şeyi yerleştireceğim ne güzel diye beklerken ayakkabı, çorap, önlük koyunca doldu orası:işsiz: ateş ölçer, göğüs pompası gibi ıvır zıvırlarım ortada kaldı. 2 tane sepet yaptırdım ama onlar da bez mendil vs anca alır. pompayı nereye koymayı düşünüyorsunuz yahu benim bir sürü şeyim açıkta kaldı. english home dan falan kutu alsam yere böyle üst üste koysam mı acaba?
Olur gardirop varsa oraya da koyabilirsin,kendi odanda da kalabilir pomba falan zaten kendi odan dahil heryer benek esyalariyla dolacak dogunca:)

herkese günaydın. sabahları çok yorgun kalkıyorum ben ya... sağdan sola dönmek işkence. eşimden yardım almadan dönmek çok zor. birde sabah ezanıyla yollara düşmek işe gelmek çoook zor olmaya başladı. nasıl izin aktaracağım bilmiyorum.
karnımdaki sertleşmeler için ve çalışabilir raporu için yarın dr randevum var. bakalım ne diyecek....

herkese güzel bir gün diliyorum.... :anneadayı:

Günaydın kızlar...
Kötü bir akşam ,berbat bir gece ve yine yorgun bir uyanış...

Dün mide borusunun yanmasından hiç bir şey yiyip içemedim.Reflü gibi yandı boğazım, göğüs bölgem..
Gaviscon ile rahatlayıp uyudum biraz ama bu defa da kemiklerimin ağrısından uyanıp masaj yaptım öyle.
Özellikle kalça kemiğim ve eti fena ağrıyor.
Sağ'a yatsam olmuyor ,sola dönsem olmuyor...Bugün de topallıyorum baya.
Şu son 4 haftayı da hayırlısıyla atlatsaydık bi...

Nst için çok sıkıcı diye diyebilirim.Yarım saat kıpırdamadan belinde kemer ile yatıyorsun.Karnın tok git ki bebek hareketli olsun,yoksa daha uzun sürüyor..

Benim oğlumdan kalan hem elyaf hem yün yorganım var.Çoğunlukla uyku tulumu giydirdim ben ama yine de evde bulunsun.
Yastık 2 yaşına kadar kullanmadım.

Ben kendi dolabımda yer açıp oraya koydum.

Back
X