2017 Şubat Anneleri

Hayır canın değilsin ben de öyleyim ayağa kalkamıyorum bile kilitleniyorum adeta karnımı biri aşağı doğru cekio gibi inanılmaz rahatsız oluyorum ve bu akşamları oluyor büyüdü bebeğimiz ondan diye düşünüyorum

Galiba.. şu son 1 ayı da hayırlısıyla atlatsaydık..

Eklentiler

• 20161226_211943.webp
    20161226_211943.webp
    8 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar ben bu beşiğin yeşil rengini nasıl yok edebilirim

Eklentiler

• 20161226_212025.webp
    20161226_212025.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar e bebekte guzel kampanyalar var her güne özel. Bugun bebek bezlerinde var almayı Düşünen varsa inceleyebilirsiniz.ben bu paketi sipariş vermeyi düşünüyorum ama 2 numara bez sonra elimde kalır mi diye çekiniyorum.hani bebek çabuk büyürse yada cildi uyum sağlamazsa diye...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 87
Buhun kontyrole gittik kizimiz32+2 gunluk dogum pozisyonu almis kafasi asagida fakar kizlar ya kilosu1730kilo morelim bozuldu bide plasntamda cok az kireclenme olmus oda kalsiyum alama ilac kullaniyosan birak sut fln az ic dedi sizce begiminkilosu az mi
Doktor bebeğe küçük filan dedimi benim 29.hafta 1500 filandı.gerçi banada ileede dedi ama yinede sağlıklı olması önemli

Ben kızımı özledim :cry:26 gün oldu görmeyeli bu hafta görüş var insallah:KK33:ama çok korkuyorum çünkü muayeneler başlayacak ve ben çok tırsıyorum :confused:bakalım nasıl geçecek...meleğim kaç kilo olmuş? Sağlıklı mıymış ? Kafamda deli sorular...ikeadan beşik sipariş vermiştik bugün geldi ona da bayıldım..hazırlıklar tamamlandıkca heyecan artıyor. ..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun inşallah :KK68:

Ben kızımı özledim :cry:26 gün oldu görmeyeli bu hafta görüş var insallah:KK33:ama çok korkuyorum çünkü muayeneler başlayacak ve ben çok tırsıyorum :confused:bakalım nasıl geçecek...meleğim kaç kilo olmuş? Sağlıklı mıymış ? Kafamda deli sorular...ikeadan beşik sipariş vermiştik bugün geldi ona da bayıldım..hazırlıklar tamamlandıkca heyecan artıyor. ..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun inşallah :KK68:
canım beşiğin resmini atar misin hayırlı olsun :)

Kızlar e bebekte guzel kampanyalar var her güne özel. Bugun bebek bezlerinde var almayı Düşünen varsa inceleyebilirsiniz.ben bu paketi sipariş vermeyi düşünüyorum ama 2 numara bez sonra elimde kalır mi diye çekiniyorum.hani bebek çabuk büyürse yada cildi uyum sağlamazsa diye...
Migros da 38 tl 138 adet daha uygun 1 numara 2 numara

Kızlar
ne güzel yazmışsınn:KK68:

canım ne şekilde sterilize ettin? friendly emzik biberon deterjanı vs almıştım yıkayacağım ben de ama içime de sinmiyor makinem yok ne yapmak lazım:KK51:

annem burdayken hastaneye alacağımız takımları ayırmıştık, 3 takım koymuş bebişe:işsiz: hepsini alacak mısın canım?

ben de çekim için süslü bir takım almıştım onu o zaman giydiricem inşallah:KK200:

ben de böyle avent aldım bir de hediye olarak nuk geldi. inşallah tutarlar cuk cuk:anne:
kızlar ben 15 dk suda kaynattım sadece o sekılde dezenfekte olupyormus bılgınız olsun

karnım aşırı büyüdü kızlar ya bi yere sığmıyorum artık ayakkabı giyerken zorlanıyorum çorabı botu eşim giydiriyor sağolsun bide göbeğinin altını göremiyorum artık sizde durumlar nasıl

Back
X