2017 Şubat Anneleri

Facebook sayfasında Kokos Bebekler diye bir sayfa var. Çok hoş şeyler var...

Teyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuz:halay:ne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk:KK72: iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle:KK37:
Masaaalah Can'ım

Benimki baş aşağı pozisyonda ama ayakları kaburgalarıma vurduğunda kafası da aşağıya baskı yapıyo ayağını ittiğinde ittiği yeri delecek gibi oluyo. İçime sığmıyo sanıp üzülüyorum bazen. Kafası aşağıdan çıkacak sanıyorum.

Seninki de ayaklarını mı aşağı ittiriyo acaba.. son zamanlar her türlüsü zor galiba..
aynen benim kızda öyle bide ayaklarını surtturuyor arada resmen takla atıyor diyorum karnım yamulup duruyor hiç uyumuyor neredeyse

Teyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuz:halay:ne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk:KK72: iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle:KK37:
Oh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşey

Oh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşey
İnşallah canım sorma bi heyecan bi heyecan:spor:sanki hemen gelcek gibi bu hafta artık çantamızı hazırlıycaz hatta yarın hastane çıkışlarını falan yıkayıp ütüliycem ondan sonra huzurlu bekleyişler:KK51:hepimize inşallah

İçimde nedenini bilmediğim bir hüzün var bu aksam :110: Bugün bende çalışabilir raporu aldım değiştirdim diğerini kaldı 8 hafta sardı bir heyecan normal doğum düşünüyorum ama bakalım ikisinden de korktuğumu hissediyorum sona gelince o_O

Kızlar ilk 0 3 ay arası süreç için kaç alt kaç üst kaç tulum aldınız ve kışlık mı Penye mi ?

3 haftadır bende de var canım.
Tek çözümüm yatakodasının nemini artırdım (peteğin üsyüne ıslak havlu koyyom sürekli).
O azalttı çok şükür ama daa tam geçmedi

buhar makinası alın derim.bauer marka hem çok küçük hem çok kullanışlı.odada nemli bez tavsiye edilmiyor.geçmiş olun

Aminnn aminnn :)))

Öncelikle eşinizle sonsuz mutluluklar dilerim :),
Hamilelik gibi eşlere en çok ihtiyaç duyulan bi anda arkadaşlar eşleriyle ayrılma eşiğine gelmişler, çok üzüldüm ben o yüzden.
Ve o nedenle üzüntülerini paylaşmak adına iyki eşim var, eşim harika türünden bi cümle yerine onları bu sıkıntıdan farklı şekilde uzaklaştırmak lazım sanki...
Belki benzer bi sorun yaşamadığınız için empati kuramadınız, ama ufak bi dostane tavsiye "birileri size bi acısından bahsederken, kendinizin o konudaki avantajlarınıza yönelik bi cümle kurmayın".
Başlarda benim de eşim çok üzdü beni.
Gelip buraya iki gözüm iki çeşme derdimi anlattım.
Ve eşiyle belki 4 4lük olanlar bile moral vermek için, 'hepimizde ufak tefek sorunlar oluyo' türünden teselli ettiler.
Şimdi şükürler olsun iyyiz ama o kızların o dönemdeki o güzel motivelerini unutmuyorum...

Sevgiler :):KK200:

:KK52::KK52::KK9:

Biz dr gözüktük artık 2 haftaya düştü kontroller... Kaşınma için muhakkak karaciğer enzimlerine bakalım dedi doktorumuz. Bizim kız geçen hafta popo üstü duruyordu şimdi yan dönmüş baş sağda popo sol ayaklar aşağı sanırım böyle böyle doğru yolu bulur inş. Alaturka wc vs kullan kullanabildiğin kadar dedi... Kilo da narin olacak sanırım 1890 şuan uyumluymuşuz 31/6 ya...

kızlar bugun bunu sipariş ettim ogliş icin nasıl gelecek merak edıyorum

Eklentiler

• kraft-004_1-z.webp
    kraft-004_1-z.webp
    16 KB · Görüntüleme: 79
ne güzel yazmışsınn:KK68:

canım ne şekilde sterilize ettin? friendly emzik biberon deterjanı vs almıştım yıkayacağım ben de ama içime de sinmiyor makinem yok ne yapmak lazım:KK51:

annem burdayken hastaneye alacağımız takımları ayırmıştık, 3 takım koymuş bebişe:işsiz: hepsini alacak mısın canım?

ben de çekim için süslü bir takım almıştım onu o zaman giydiricem inşallah:KK200:

ben de böyle avent aldım bir de hediye olarak nuk geldi. inşallah tutarlar cuk cuk:anne:
Ben 3 ünü de koyarım ne olur ne olmaz.. ;) fazla olsun da eksik olmasın..

Hemen yardımcı oluyorum. Aynı şekilde oda yaptım ve yanımda kısa süreli yatırmayı düşündüğüm için de senin gibi uyguna park yatak almayı daha mantıklı buldum civilden 250 tl ye aldım. Kurduk gayet de güzel. geçici bişey için çok para dökmeyi gereksiz buluyorum işimi görsün yeter. Sen de bi bak derim.
Ya bana park uayagin fotosunu markasini atarsan cok sevinirim.

Back
X