Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir soru soracağım bebişi dönmeyen anneler, siz de çok acı çekiyor musunuz hareketlerinde![]()
Masaaalah Can'ımTeyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuzne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk
iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle
![]()
Rengini görmezden gelebilirsiniz ancak başka bisey yapılamaz .Fotoğraf cekmeyi unutmusum şimdi de pakette malesef evde degilim okuldayim yani renkler görünmemesi için birsey yapamaz miyim
aynen benim kızda öyle bide ayaklarını surtturuyor arada resmen takla atıyor diyorum karnım yamulup duruyor hiç uyumuyor neredeyseBenimki baş aşağı pozisyonda ama ayakları kaburgalarıma vurduğunda kafası da aşağıya baskı yapıyo ayağını ittiğinde ittiği yeri delecek gibi oluyo. İçime sığmıyo sanıp üzülüyorum bazen. Kafası aşağıdan çıkacak sanıyorum.
Seninki de ayaklarını mı aşağı ittiriyo acaba.. son zamanlar her türlüsü zor galiba..
Oh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşeyTeyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuzne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk
iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle
![]()
İnşallah canım sorma bi heyecan bi heyecanOh maaşallah kuzuya az kalmış artık sağlıcakla gelsin vaktinde inşaallah. Artık iki hafta da bir olunca daha heyecanlı olur herşey
3 haftadır bende de var canım.
Tek çözümüm yatakodasının nemini artırdım (peteğin üsyüne ıslak havlu koyyom sürekli).
O azalttı çok şükür ama daa tam geçmedi
Aminnn aminnn :)))
Öncelikle eşinizle sonsuz mutluluklar dilerim :),
Hamilelik gibi eşlere en çok ihtiyaç duyulan bi anda arkadaşlar eşleriyle ayrılma eşiğine gelmişler, çok üzüldüm ben o yüzden.
Ve o nedenle üzüntülerini paylaşmak adına iyki eşim var, eşim harika türünden bi cümle yerine onları bu sıkıntıdan farklı şekilde uzaklaştırmak lazım sanki...
Belki benzer bi sorun yaşamadığınız için empati kuramadınız, ama ufak bi dostane tavsiye "birileri size bi acısından bahsederken, kendinizin o konudaki avantajlarınıza yönelik bi cümle kurmayın".
Başlarda benim de eşim çok üzdü beni.
Gelip buraya iki gözüm iki çeşme derdimi anlattım.
Ve eşiyle belki 4 4lük olanlar bile moral vermek için, 'hepimizde ufak tefek sorunlar oluyo' türünden teselli ettiler.
Şimdi şükürler olsun iyyiz ama o kızların o dönemdeki o güzel motivelerini unutmuyorum...
Sevgiler :)![]()
Kenarlara citcitli kumaş yapayım dedimRengini görmezden gelebilirsiniz ancak başka bisey yapılamaz .yada yanlarını çarşafla kapat kumaş kapla yada
![]()
Hayır canın değilsin ben de öyleyim ayağa kalkamıyorum bile kilitleniyorum adeta karnımı biri aşağı doğru cekio gibi inanılmaz rahatsız oluyorum ve bu akşamları oluyor büyüdü bebeğimiz ondan diye düşünüyorumAkşam olunca nefes alamayan bi ben miyim acaba?
Ben 3 ünü de koyarım ne olur ne olmaz..ne güzel yazmışsınn
canım ne şekilde sterilize ettin? friendly emzik biberon deterjanı vs almıştım yıkayacağım ben de ama içime de sinmiyor makinem yok ne yapmak lazım
annem burdayken hastaneye alacağımız takımları ayırmıştık, 3 takım koymuş bebişehepsini alacak mısın canım?
ben de çekim için süslü bir takım almıştım onu o zaman giydiricem inşallah
ben de böyle avent aldım bir de hediye olarak nuk geldi. inşallah tutarlar cuk cuk![]()
Ya bana park uayagin fotosunu markasini atarsan cok sevinirim.Hemen yardımcı oluyorum. Aynı şekilde oda yaptım ve yanımda kısa süreli yatırmayı düşündüğüm için de senin gibi uyguna park yatak almayı daha mantıklı buldum civilden 250 tl ye aldım. Kurduk gayet de güzel. geçici bişey için çok para dökmeyi gereksiz buluyorum işimi görsün yeter. Sen de bi bak derim.
Ya bana park uayagin fotosunu markasini atarsan cok sevinirim.