2017 Şubat Anneleri

Canım 2 hamileliğim zaten ilkinde çatlamıştım, göbek deliğinin yakınları benimde çok acıyor son 2 haftadır. Damarlarım çok belirginleşti çatlayacak gibi. Yırtıktan kastın neki

Canım 2 hamileliğim zaten ilkinde çatlamıştım, göbek deliğinin yakınları benimde çok acıyor son 2 haftadır. Damarlarım çok belirginleşti çatlayacak gibi. Yırtıktan kastın neki

Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı

selam tatli anneler, ben de sessiz sessiz takip ediyorum burayi insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hayirli bebekler olurlar insallah.. ben de kontrole gittim 34+1 de 2500 g 48 cm bebegim ama ben cok kilo aldim 15 kilo almisim basindan beri iştahım cok acık sizinde öyle mi bu zmaanlar.. bi de nst de sanci cikmadi .. beslenmeme cok dikkat ediyorum sizler kac kilo aldiniz

Ben de 47 ile başladım 62 kiloyum ama anlamadım çok da yemiyorum nasıl 15 kilo almayı başardım?
İyi bari canım evde ağlamışsın, ben öğrenci annem annem şarkısını söylüyor wc ye zor atıyorum kendimi. Okulda ağlamam 3 veya 4 olmuştur. Gülme krizi de aynı zamanda.evde de çok ağladım ama iş yerinde resmen rezil oluyorum.

Bebek büyüdükçe heryerimiz ağırıyor. Masaj iyi gelir diyorlar. Az kaldı, 20 haftadan itibaren yanlarım O kadar ağrıyorki uyuyamıyorum geceleri magnezyum balık hapları 1 litre süt vs hepsini kullanıyorum hiç geçmiyor. Çarpıntıları falan saymıyorum bile. Dr yapacak bişey yok o da az kaldı dayan diyo

Geçmiş olsun canım hastaneler hep öle hasta değilsen bile öle şeyler söylüyolar ki hasta moduna giriyosunbişeyin olmasa bile insanın içine kurt düşürüyolar

Çok teşekkür ederim cnm valla öyle hastaneden çıkmak için kağıt imzaladık Bebek'le ilgili sorumluluk bizde diye...

Geçmiş olsun tatlım

Sağol cnm

benim de belim göbeğim ve bacağımın üst kısmı aşırı ağrı var özellikle iç çamaşırı yeri göbeğin altı parçalanacak gibi ağrısı kaşıntısı bütün kiloyu karnıma aldim diye böyle sanırım

9 kilo aldım iştahım çok açıldı bu hafta toplam 15 kilo ile tamamlarsam çok Mutlu olucam. Dr bu haftalardan itibaren beslenmene dikkat et kilo alıcam diye yememezlik yapma dedi. Süt ceviz badem yumurta meyve baklagiller arttırdım. Arada çukulata tatlı kaçamaklarım var zaten yemeyide çok severim.

ben bu şerbetli tatlı işinden sıkıntı çekiyorum ama napiym canım çekiyor gece 1-2 gidip yiyorum bide o hamurişleri offff dayanamıyorum ekmeksiz de doyamıyorum nasil durucak bu kilo almam

2016 benim için çok kötü bir yıldı babamı kaybettim inşallah 2017 oğlumla beraber kısmet sağlık ve huzur getirir bana sevdiklerime ve tüm şubat annelerine

Bende babamı 2016 mart ta kaybettim.. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah.. 2017 çoğaltsın, eksiltmesin inşallah..

Bir iki kere de öğretmen arkadaşların yanında ağladım. Ben de korkuyorum öğrencilerin yanında ağlamaktan ahhh ahhh

Aynen ben de az kaldı dayan diye teselli veriyorum kendı kendime saatte bir falan masaj yapıyorum zeytinyağıyla evde iyi de işe gidince napacam bilmiyorum

Ben de 12 kilo aldım ama hiçbir yerim değişmedi bütün kilo karnımda sanki ve çamaşır hizasından başlıyor kaşıntı yukarılara doğru çıkıyor gün geçtikçe de dayanılmaz oluyor Allah sabrımızı arttırsınnn

canım Allah yardımcınız olsun. inşallah sağlıkla kavuşacaksın bak ne güzel güçlü bir bebişmiş. çok güçlü de annesi var.
kızlar kaç kilo aldınız
14 olmuşum bennn son 2kgyu bir haftada aldım, ama bebiş te 450gr almış bir haftada. valla yemem gayet iyi. hep sağlıklı ve bebişi besleyecek şeyler yiyorum o yüzden çok takmıyorum. bir de göbek iyice şişti ama başka da bir şey yok vücutta. pilatesi bırakmadım hiç ona bağlıyorum ben
ben de bugün baya ağladım karnımı severken kocam şok oldu bu kadar görmemişti. 1 haftadır ayrı bir hal var sende diyor gerçekten daha bir duygusalım
ben bu şerbetli tatlı işinden sıkıntı çekiyorum ama napiym canım çekiyor gece 1-2 gidip yiyorum bide o hamurişleri offff dayanamıyorum ekmeksiz de doyamıyorum nasil durucak bu kilo almam
oyy naptın yahu

herkes bir şeyden şikayetlenmiş benim sorunum da omuz ağrısı yaşayan var mı? tam kemiklerimin orası kırt kırt ediyor. yatak batıyor sanki geceleri. ama ben uykusuzluğu kabullendim. ne yapayım

Anladim cok sukur saglikli bazen yaniltip bizi ne hale sokuyorlar doktorlar olan bize oluyor suan iyiyse cok sukur diyelim,genel.anestezimiydi peki?nasil uyandin hatirloyormusun narkozun etkisi bitince cok acin.olmusmuydu?saglikli dogumlar diliyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…