2017 Şubat Anneleri

neden ben hep dogum tarihimi kim.nedeese desin 5 subat olarak dusunuyorum... cunku bi iki hafta onde gidiyo cunku sezeryanlar zaten 15 gun once aliniyo degilmi kizlar... gecen gityigim doktor 37 . 38 de alirim dedi ... 5 subati gecmesin kendimi ona sartladim artik... bide cok aci cekince gun sayinca .. . bide yuzunu cok merak ediyorum ben detayliya falan giremedim bu oglumda ... hic yuzunun usg resmi yok ... ultrason resminden anlayabiliyorum hani yuvarlak yuzlu iste falan ama bunu hic gormedim .. cok doktora gittim ama klasik kol bacak kafa olcumu kilo bakildi ... ozeldeki doktorumunda usg makinesi eski gibi sanki begenmedim ... biraktim.zaten artik... hem yuzunu cok merak ediyorum ... hemde bian once acilarim dinsin istoyorum bununda tek caresi hayirli bir dogum... ilerde bu yazimi mutlaka okuycam o yuzden tahminde bulunmak istiyorum esmer cekik gozlu goz rengi ela uzun boylu cok yakisikli bi oglus diye hayal ediyorum.. bikac gecede ruyamda gencten bi delikanli gordum uyumadan once rabbimden istedim.bana yuzunu gostersin diye boyle 25 li yaslarda bi delikanli gordum ... ilerde okuyunca ne dusunucem bilmiyorum ...

Gecmis olsun ..bende de ayni sıkıntı vardı tam geçmedi ama magnezyumu düzenli icmeye başlayınca baya rahatladım arkadasım.eskiden aklıma geldikçe içiyordum simdi hergun içiyorum kemik ağrılarıma iyi geldi

Aynen canım kemik sizisi kalça ağrısı çok fena bende aynı durumdayım ağladığım bile oluyo valla dayanamayıp yine de şükür diyorum ama çok agriyo ovsanda masaj da yapsan yok faydası maalesef mide yanması yine şurup fln iciyorum anlık takip olsa rahatlatiyo ama bu ağrı başka bişey faydası yok biseyin dediğin gibi dışarda bakıyorum bazen karinlar burunlarinda geziyor bize mı öyle geliyor gerçekten onlar da yaşıyor mu bunları anlamadım

Bugün son kez ise gittim pazartesi rapor alıp ayrılıyorum inşallah. .çok mutluyum inşallah umduğum gibi geçer her şey. ..bu arada 2 haftadır dışım ağrıyordu bi baktım yıllardır bekleyen 20 lik diş patlamış hem de çok kötü bi yerden..mutlaka ameliyat gerekecek ama hem hamilelikte hem de emzirirken çok zor gibi görünüyor

Son haftalar gecmez zaten,aminnn insallahh

Ilki de sezeryanmiydi?

Ilki de sezeryanmiydi?
evet cnm ... brnim ilk ogluma tek arterli demislerdi detaylida .. normal dogumi kaldiramayacagi icin mecbur kaldim.. hem oglum tek arterli hem benim tansiyonum sorundu.. o yuzden olmustum.. buda sezeryan... bu arada bilmeyen icin tek arter bebegin gobek kordonunda 3 damar oluyo 2 si besliyo 1 i pisligi cikiyo benimki 1 beslenme 1 pis cikisliydi 1 tane eksik dedi gerizekali doktor bisey olmaz ama zayif dogar dedi mal oglu mal onun yuzunden 5 ay boyinca engelli olucak sandim agladim durdum.. muhtemel gerizekali goremedi cunku oglum 3.5 kilo dogdu hicbiseyide yok masallah.. bu ikncide ogrendimki detayli ultrasonu herkes yapamiyomus onun icin radyalog mu lazimmis tam bilmiyorum ama oylesine yapanda var gercekten dogru duzgun yapanda.. bana benim gudumsuzlugumden gerizekalisi denk geldi.. bosuna 5 ay gece gunduz izdirap cektim...

Nerdeyse çoğumuz son ayımızdayız ağrılarım sancılarımız daha çok olcak artık iyice ağırlaşıcaz ve içimizdeki kıpırtılar az süre sonra kucağımızda devam etcek bende uykudan yana şikayeti olanlardanım ağrılardan mide yanmalarından dolayı deliksiz uykularımı çok özledim anlaşılan artık öyle bi uyku yaşayamıycam bunu kabullendim dün gece

Ayy seni çok iyi anlıyorum ama detaylıya girdiğinde arter olup sonra ortadan kalkmış olabilir mi? Benim de çift taraflı arter vardı ama geçti sonradan, ama geçene kadar günlerim zehir oldu. Geçenlerde yine kilosu zayıftı acaba yine direnç oldu diye düşünüyor insan, hemen tansiyonuma bakıyorum.

Kızlar benim bu ağlamalarım beni resmen rezil ediyor artık, dün öğrencilerin karşısında zilin çalmasına az bir süre kala ağlayacaktım neredeyse şu iki hafta daha dişimi sıkayım.
Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun, bebeişlerimizle sağlıklı mutlu bir yıl geçirelim

tatlim koskoca bir damarin 4 audan donra gobrk baginda olusmasi imkansiz geliyo bana... bugun okadar sinirliyimki demin dustum cok fena hemde... rafa cikcaktim sandalye yerine kucuk bi sehpanin ustune cikincada sehpa bacaklarimin arasina girdi korktum.biseymi oldu diye ... ama iyi oglus kipir kipir masallah... biraz belim acidi... bugune iyi baslamadim zaten... pofffff... hep esimin yuzunden diyo aksam anneme gidelim ... o lafi duydum hep isim ters gidiyo ya.. kadin tirununu beni gormeye gelmiyo uzak diye 5 dk yol (gelmesin daha iyi ) hergun 6 kat yukari cikip cay gezmelerine gidiyo sonra ben kabahatli... cok canim sikkn cok
.. pofffff

2017 yılı inş bebişlerle de birlikte sağlıklı huzurlu geçer...yeni yılınız hayırlar getirsin hepimize....

TuRuNCu çok geçmiş olsun cnm bol dinlen inş birkaç hafta daha uslu dursun bebiş...

Bizde Bebek hareketleri azalmıştı yumuşak düşüş yaşadım gözetimde kaldık birşeyimiz yok inş ama acilde dr lar neden panikletir insanları anlamadım...

Geçmiş olsun canım hastaneler hep öle hasta değilsen bile öle şeyler söylüyolar ki hasta moduna giriyosunbişeyin olmasa bile insanın içine kurt düşürüyolar

felaket tellallığı yapmışsın resmen

Geçmiş olsun tatlım

Kızlaaarrr sorum yırtık ve çatlağı olanlara....

Çok ağrıyor bu çatlayan yerler karnımda tüylerin bittiği yerde kırmızı damar gibi şeyler oluştu. Çatlayacak iyice ama ağrı yapıyor baya. Sizde de ağrı oluyor mu? Bi de ovalayıp masaj yapınca hafifliyor kırmızılıklar. Yoksa varis dedikleri şey mi bu?

Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı daha nice senelere anneler ve bebisler.
Savaşların darbelerin ihanetlerin olmadığı yıllarımız olur insallah
Önümüzdeki senelerde dertler girmesin evlere bebek sesleri güneş ışıkları girsin butun güzellikler dünya da ki tum insanları bulsun inşallah
2017 de bebislerimz sağ-salim gelsin ve sağ-salim büyüsünler insallah
Hayatı yolunda olmayanların yoluna girer insallah
Amin

He bu arada yapmicaktim ama yapicam.
SENEYE GORUSURUZ

Hayirli seneleeeeeer

kızlar kaç kilo aldınız

12 57yle başlamıştım

Ben de canım ahhh ahhh dün durduk yere saçma sapan düşünceler geldi iki saat ağladım sonra eşi ne oldu diyor çok saçma dedim gülmeye başladım kahkaha atarak ağladım hiç iyi değil psikolojim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…