Neye dayanarak erken dogumdan bahsetti canim?insallah vaktinde gelir aklima kotu bisey getirme olur mu,insallah odevlerinde biter cabucak Allah yardimcin olsun,cantani vs hazirladin miHerkese selammmm
Bi kaç gündür hayalet gibi ara ara okuyup bişey yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Cumadam beri tutuşmuş durumdayım çünkü.
Cuma kontrolum vardı ve dr erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Başta biraz üzüldüm ama önemli olan bebeğim ve benim sağlıklı bi şekilde atlatmam deyip tarihin önemsiz olduğunu telkin ettim kendime
Ama ufak bi sorunum varödevlerimi 13üne kadar teslim etmem gerekiyo ve sabah akşam çalışarak anca bitecek cinsten ödevler
O yüzden bu 2 hafta içinde doğurmamam lazım
Olacaksa da Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ama 1 yıllık emeğim boşa gitmesin diye dua ediyorum
Sizin de dualarınızı bekliyorum dostlar
Bu arada çok okuyamasamda @Kvrckbdk meleğine kavuşmuş sanırım, Allahım bir an evvel evine götürebilmeni nasip etsin canım..
@TuRuNCu sana da çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin zımba gibi ol inşallah :)
Bu aralar çok giremem gibi, ama en kısa zamanda görüşmek üzere, sağlıkla kalın
Neyseki korktuğun başına gelmemiş canımm. Hazırlıksız yakalanma ihtimalinden ben de bazen korkuyorum. Yenidoğan çok az almışım. bi de havayı hiç hesap etmeden kalın bişey almamışım. Bugün onları tamamladım. Kalan çamaşırları yıkadım. Yarın inşallah ütüleyip hastane çantamı hazırlayacağım inşallah. Son 4 hafta nolur nolmaz. Dün hastede birine denk geldim. Kadın kontrole gelmiş. Apar topar yatırdılar. Yazık hazırlıklı değilmiş. Onu görünce daha bi panikledim.Günaydın kızlar...
Dün yaşadığım korkunun üzerine bu hafta sonu son kalan eksiklerimizi tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayacağım
Normalde çok sakinimdir ,hiç panik yapan bir yapım yoktur ama dün o sancılar gelince afalladım bir an.
Malum bebek çok aşağıda ,kafası tam vajina üzerinde. Tam o kafanın olduğu yere bıçak gibi sancı girince nefesim kesildi ve ayy diye bağırdım. Sonra bebeğin aşağı doğru itişini hissettim ve idrara sıkışıkken ki doluluk hissi gibi oldu. Koştum wc.ye ama bir şey yok..
10 dakika sonra yine aynı şekilde oldu ve karnım iyice sertleşince eşimi aradım ve kendimi duşa zor attım.
Hastanede ebe açıklık var mı diye baktı. Neyse ki yoktu(kötü bir tecrübeydi)
Nst'ye bağlayıp doktora haber verdiler.
35.ci hafta için normal görünüyor sancı değerin dediler. Yani sancı var ama normal miş. Bebek çok aşağıda olduğu için yoğun kasılma yapıyormuş. Bol bol dinlenmem gerekiyor işte...
Hayırlısıyla günümüzü bir doldursaydık
Canım oğlum bensiz hayatta uyumaz.
Eğer doktor kalsın deseydi mecburen kalacaktım ama isterse gidebilir dediği için çıkmak istedim..
Şuan çok hastayım.2 günde 1.5 kilo vermişim. Ağrı kesici ve bulantı ilacı kullanıp dinlenmeye çalışıyorum..
Çok şükür sancım hafifledi canım.
Sadece fena gribim. Vucuduma dokunamıyorum bile ,o kadar sızlıyor her yerim..
Saol canım sana da çok geçmiş olsun.
Bebeğin aşağıda olması çok zorluyor gerçekten.
Umarım günlerini doldurup öyle gelir kuzucuklar
Tüm dileklerine katılıyorum canım. En çok da barış dolu bir yıl diliyorum ben de. Kimsenin kimseyi hor görmediği, herkesin birbirini dini dili ırkı cinsiyeti ne olursa olsun hoş gördüğü huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olur inşallah. Gerçi Yeni yılın ilk saatlerinde bunun çok mümkün olmadığını gördük ama yine de ümit etmek istiyorum.günaydın kızlar...bir yıl daha acısıyla tatlısıyla son buluyor koskoca bir yıl geride kalıyor insanoğlu ne garip ne çabuk unutuyoruz eskileri geride bıraktığımız günleri acıları kaybettiklerimizi...Şimdi yeni bir yıl yeni başlangıçlar yeni hayaller inşallah insan hayatının cebimizdeki bozuk paradan kolumuzdaki bilezikten ayagimizdaki bilmem ne marka ayakkabıdan daha kıymetli olduğu çocukların aglamadığı anasız babasız kalmadığı dünyanın neresinde olursa olsun hangi milletten hangi renkten dinden olursa olsun çocukların kadınların canının yanmadığı tecavuze tacize ugramadigi herkesin yiyecek ekmek içecek su giyecek ayakabi bulduğu başını sokacak bi yuvası olduğu bir sene olsun.son olarak da bebislerimizin sağlık sihhatle vakti zamanında geldiği huzurla anne babasının yanında güvenle geçireceği bir yıl olsun inşallah. yeni yılımız hayırlı olsun..
Canım çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp yanında olur bebeğin. Kendini strese sokma sakın. Sütün çok önemli bebek için. Neyseki bebeğin güçlüymüş ve hayata tutunmuş.İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.
O ağrı zaman zaman bende de oluyor. Galiba kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Tabi kilo da aldık. Vücudumuz o kadar kiloyu tölere edemiyor herhalde.kizlaaaarrrr... kalca krmiklerimin acisindan uyuyamiyorum... curumus hepsi sanki.... oluyorum aciaindan... hicbisey kar etmiyor... deli olucam.... 20 kisi birlesip beni dovmus kalca kemiklerimin uatune 50 tane fil oturup ezmis sonrada ustunde uyuya kalmis gibi aciyo... allahim midr yangini biyandan.. kemik sizisi biyandan... rabbim gunler cabuk gecsin... varmi yenecek bisey allah àskina
tatlim benim 4 yasinda bi oglum var ... ben onda boyle bi cile cekmedim ... tamam oglumda zordu 9 ay istifra ettim bi auru sorun yasadim ama bu cok fenaya.. zaten tansiyonum 16 larda geziyo alfamet kullaniyorum midem fena ama en kotusu kemik sizisi.. vallahi boyle bi aci yok... kalkip oturunca iyi gibi ama yatinca mahfediyo beni oturup aglayasim geliyo artik.. daha dayanamiyorunki var bayagi doguma... artik gece olaun istemuyorun.. zaten uyku falan yok sabah 4 te zorla uyuyorum ... 4 ten sonrada kemik sizisi mahfediyo beni... rabbim hepimize sifa verain.. saglik en guzeli.. suan yagan kar altinda kollarimi acarak kosmayi okadar cok isterdimki .. hafif olup kosmayi cok ozledim ... cok zor hamilelik... kimisine guzel geciyo hayret ediyorum.. eski zamanlarda yasasam demekki ben ölurmusum bu aciyla...
İnsan bunalıyor tabi yaşanılan sıkıntılardan dolayı ama bebeğin içerde durması onun sağlığı için çok önemli. Çok zorlanıyoruz ama biraz daha sabretmek lazım. Yoksa bebeğin erken gelmesi onun için sorun yaratabilir. Bence gereğinden erken aldırma bebeği.neden ben hep dogum tarihimi kim.nedeese desin 5 subat olarak dusunuyorum... cunku bi iki hafta onde gidiyo cunku sezeryanlar zaten 15 gun once aliniyo degilmi kizlar... gecen gityigim doktor 37 . 38 de alirim dedi ... 5 subati gecmesin kendimi ona sartladim artik... bide cok aci cekince gun sayinca .. . bide yuzunu cok merak ediyorum ben detayliya falan giremedim bu oglumda ... hic yuzunun usg resmi yok ... ultrason resminden anlayabiliyorum hani yuvarlak yuzlu iste falan ama bunu hic gormedim .. cok doktora gittim ama klasik kol bacak kafa olcumu kilo bakildi ... ozeldeki doktorumunda usg makinesi eski gibi sanki begenmedim ... biraktim.zaten artik... hem yuzunu cok merak ediyorum ... hemde bian once acilarim dinsin istoyorum bununda tek caresi hayirli bir dogum... ilerde bu yazimi mutlaka okuycam o yuzden tahminde bulunmak istiyorum esmer cekik gozlu goz rengi ela uzun boylu cok yakisikli bi oglus diye hayal ediyorum.. bikac gecede ruyamda gencten bi delikanli gordum uyumadan once rabbimden istedim.bana yuzunu gostersin diye boyle 25 li yaslarda bi delikanli gordum ... ilerde okuyunca ne dusunucem bilmiyorum ...
Bu aralar benim de canımı baya acıtmaya başladı. galiba baya büyüdüler güçlendiler. Neyseki son 1 ay.Oğluşum kıpır kıpır sert vuruyor ama bu aralar canım acıyor ve ayaklar kaburgamda hep
Ateş basması değil de herkesin sıcaklamadığı ortamlarda ben de baya terliyorum. Eşim normalde çok üsümeyen biri ama bana hayret ediyor o kadar da sıcak olmadığını düşünüyor. Gece zaten üstümü hiç örtmüyorum.kızlar ateş basması gibi bişey hissediyor musunuz böyle vücudumdan ateş fışkırıyor sanki özellikle ayak altlarım yanıyor resmen
Herkese selammmm
Bi kaç gündür hayalet gibi ara ara okuyup bişey yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Cumadam beri tutuşmuş durumdayım çünkü.
Cuma kontrolum vardı ve dr erken doğum ihtimalinden bahsetti.
Başta biraz üzüldüm ama önemli olan bebeğim ve benim sağlıklı bi şekilde atlatmam deyip tarihin önemsiz olduğunu telkin ettim kendime
Ama ufak bi sorunum varödevlerimi 13üne kadar teslim etmem gerekiyo ve sabah akşam çalışarak anca bitecek cinsten ödevler
O yüzden bu 2 hafta içinde doğurmamam lazım
Olacaksa da Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin tabi ama 1 yıllık emeğim boşa gitmesin diye dua ediyorum
Sizin de dualarınızı bekliyorum dostlar
Bu arada çok okuyamasamda @Kvrckbdk meleğine kavuşmuş sanırım, Allahım bir an evvel evine götürebilmeni nasip etsin canım..
@TuRuNCu sana da çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin zımba gibi ol inşallah :)
Bu aralar çok giremem gibi, ama en kısa zamanda görüşmek üzere, sağlıkla kalın
Korkma canım bişey olmamıştır. Onlar içerde oldukça güvendeler. Zaten sıkıntı olsaydı sana mutlaka işaret verirdi. Hareket de ediyormuş zaten. Boşuna stres yapma.kızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi
Evet son zamanlarda şikayetler artmaya başladı.. Hareketler de baya kısıtlandı. Zaman da çabuk geçmiyor gibi. İnşallah hayırlısıyla çok zorlanmadan atlatırız bu zamanları.Herkesın şikayetleri aynı kramplar benı mahvedıyor uykusuzluk cabası artık evdeyım ıznım basladı daha ıyı olur ınsallah kızlar plates yapan var mı aranızda
Anne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
Hayırlısı canim .onune bakacaksın artık . ınsallah seni ölümüne seven biri olur da sende anne olursun .uzulmeAnne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
Dalin aldim Ben tam set hepsi icndeydi kokisu cok hos tavsiye ederm2017 'de hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah güzel anneler
İnternet alışverişlerinden yana çok dertliyim bu ara kargolar berbat çalışıyor burda bir haftadır ürünü getiremiyorlar.. ayrıca son kullanma tarihlerine çok dikkat edin kızlar bübchen şampuan almıştım nisan 2016da son kullanma tarihi geçmiş,özellikle indirimden alınan ürünlerde bu ihtimal daha yüksek bende tesadüf eseri baktım iyi ki bakmışım iade süresi dolmadan..
Ben mustela alcamDalin aldim Ben tam set hepsi icndeydi kokisu cok hos tavsiye ederm
Sabretmek lazim bebegin etkilenir insanlar degismiyor kendini uzme zamanla yaparsin bebegin eksiklerini benmde eksiklerm var olmasada olur den moralini yuksek tutmalisin bence bebek etkilenir canimMerhaba kızlar canım yine çok sıkkın bu evlilikte beni tek mutlu eden şey bebeğim sadece onun için yürütüyorum birde ailem istemedi benim ısrarımla oldu yine canımı sıktılar evlenirken ev kiralamadan düğün salonuna kadar babam ilgilendi tek bi iğneleri bile yok aksine para isteyip durdular şimdi ise bi ablasında paramız var malum isteyemiyor bende ablası çeyiz işleriyle uğraşıyor diye bir şeyler istedim hemen kaynanan yapsın dediler ki yine annem yaptı herşeyini bebeğin onlar o kadar kalabalık aile olmasına rağmen hiç bir şey yapmadılar tabi biz yine kavga ettik olan bana oldu yine canım çok sıkkın çok pişmanım kimseye anlatamıyorum kusura bakmayın uzun oldu
merhaba canım herşey hallolur iki günde alıverirsin sıkma boşyere canınıMerhaba hanımlar uzun zamandır şu hayalet annelerden biriyim okuyup okuyup paniğe kapılıyorum herkes neredeyse tüm hazırlıklarını bitirmiş ben de daha tık yok, daha doğrusu eşimde yokAdam öyle geniş anlatamam daha dün çocuğa hastane çıkışı aldım, doğsa ayağına giyecek bir şeyi yok diye evde dolanıp duruyordum ama kime bu hafta sonu çeneme dayanamadı alışverişe götürdü bende o gazla giyeceklerinin yanına karacanın ispanyol battaniye diye sattığı peluş bir battaniyesinden aldım, şimdi düşünüp duruyorum bu tüylü şeyi niye aldım diye kış bebeği lazım olur diyorum ama... Bilemedim bi türlü götürüp değiştirsem mi yoksa işe yarar mı bi akıl verin lütfen kafam çok karıştı
Canım benim boşandınızmıRabbim halkında en hayrıslısnı versin.. İnşaallah baba olmayı hakeden en özel insandan cocuk sahibi olursn.. Allah büyük
Hayırlısı canim .onune bakacaksın artık . ınsallah seni ölümüne seven biri olur da sende anne olursun .uzulme
aynı sorun bendede var babamdan annemden allah razı olsun çeyizimde bebek eşyası da hepsini yaptılar kaynanamlarin bnde çöpleri yok daha laf ederler aileme hayatımın sınavına girdim eğer olursa eşimde bu şekilde para vermeye devam ederse kızımla yoluma devam edicem sevsemde kızımı o strese sokamamMerhaba kızlar canım yine çok sıkkın bu evlilikte beni tek mutlu eden şey bebeğim sadece onun için yürütüyorum birde ailem istemedi benim ısrarımla oldu yine canımı sıktılar evlenirken ev kiralamadan düğün salonuna kadar babam ilgilendi tek bi iğneleri bile yok aksine para isteyip durdular şimdi ise bi ablasında paramız var malum isteyemiyor bende ablası çeyiz işleriyle uğraşıyor diye bir şeyler istedim hemen kaynanan yapsın dediler ki yine annem yaptı herşeyini bebeğin onlar o kadar kalabalık aile olmasına rağmen hiç bir şey yapmadılar tabi biz yine kavga ettik olan bana oldu yine canım çok sıkkın çok pişmanım kimseye anlatamıyorum kusura bakmayın uzun oldu
bi sıkıntı yoktur inşallah cnm. az kaldi sabaha simdi güzelce dinlen. yarin bize de haber ver bebistensabah 8de hastaneye gidicem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?