2017 Şubat Anneleri

Neye dayanarak erken dogumdan bahsetti canim?insallah vaktinde gelir aklima kotu bisey getirme olur mu,insallah odevlerinde biter cabucak Allah yardimcin olsun,cantani vs hazirladin mi

Arkadaşlar sezeryanda uygulanan epidural ilk uygulandığında acı veriyor mu tam olarak nereye yapıyorlar iğneyi ve kaç saat sonra belden aşağısı tutmaya başlıyor bilgisi olan varmı.Tşk.

Herkesın şikayetleri aynı kramplar benı mahvedıyor uykusuzluk cabası artık evdeyım ıznım basladı daha ıyı olur ınsallah kızlar plates yapan var mı aranızda

Dün kontrole gittik. Bebek 2650 gr olmuş. Doktorum boyunu söylemiyor hiç. ordaki fl değerine göre 48 cm civarı galiba. Doktor bebeğin kilosunu normal dedi. Suyum da iyiymiş. Nts'ye girdim ona da normal dedi. Henüz doğumu konuşmadık açılma kontrolü de yapmadı. Haftaya bi daha Nts'ye gircem. 37'de de raporumu alıp izne ayrılcam inşallah. Okulda Son iki haftam. Zaten haftada 3 günden 6 günüm kaldı ama çok ağırlaşmaya başladım. bu hafta sınavları bitirip notları vericem ve okulla işimi bitirip rahat rahat iznimi geçirmek istiyorum.

Neyseki korktuğun başına gelmemiş canımm. Hazırlıksız yakalanma ihtimalinden ben de bazen korkuyorum. Yenidoğan çok az almışım. bi de havayı hiç hesap etmeden kalın bişey almamışım. Bugün onları tamamladım. Kalan çamaşırları yıkadım. Yarın inşallah ütüleyip hastane çantamı hazırlayacağım inşallah. Son 4 hafta nolur nolmaz. Dün hastede birine denk geldim. Kadın kontrole gelmiş. Apar topar yatırdılar. Yazık hazırlıklı değilmiş. Onu görünce daha bi panikledim.

Tüm dileklerine katılıyorum canım. En çok da barış dolu bir yıl diliyorum ben de. Kimsenin kimseyi hor görmediği, herkesin birbirini dini dili ırkı cinsiyeti ne olursa olsun hoş gördüğü huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olur inşallah. Gerçi Yeni yılın ilk saatlerinde bunun çok mümkün olmadığını gördük ama yine de ümit etmek istiyorum.

Canım çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda toparlanıp yanında olur bebeğin. Kendini strese sokma sakın. Sütün çok önemli bebek için. Neyseki bebeğin güçlüymüş ve hayata tutunmuş.

O ağrı zaman zaman bende de oluyor. Galiba kalsiyum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Tabi kilo da aldık. Vücudumuz o kadar kiloyu tölere edemiyor herhalde.

Benim de son zamanlarda en çok söylediğim şey bu: Artık normal olmak istiyorum. Kendimi kısıtlanmış hissetmek çok zor geliyor. Allah daha kötüsünden korusun tabi.

İnsan bunalıyor tabi yaşanılan sıkıntılardan dolayı ama bebeğin içerde durması onun sağlığı için çok önemli. Çok zorlanıyoruz ama biraz daha sabretmek lazım. Yoksa bebeğin erken gelmesi onun için sorun yaratabilir. Bence gereğinden erken aldırma bebeği.

Oğluşum kıpır kıpır sert vuruyor ama bu aralar canım acıyor ve ayaklar kaburgamda hep
Bu aralar benim de canımı baya acıtmaya başladı. galiba baya büyüdüler güçlendiler. Neyseki son 1 ay.

kızlar ateş basması gibi bişey hissediyor musunuz böyle vücudumdan ateş fışkırıyor sanki özellikle ayak altlarım yanıyor resmen
Ateş basması değil de herkesin sıcaklamadığı ortamlarda ben de baya terliyorum. Eşim normalde çok üsümeyen biri ama bana hayret ediyor o kadar da sıcak olmadığını düşünüyor. Gece zaten üstümü hiç örtmüyorum.

İnşallah en kısa zamanda ödevlerini bitirirsin canım ve inşallah bebeğin erken gelmez. Ama kendini de çok yorarsan erken doğuma sebebiyet verebilirsin. O yüzden biraz daha dikkatli ol ve en kısa zamanda hazırlıklarını tamamlamaya bak.

kızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi
Korkma canım bişey olmamıştır. Onlar içerde oldukça güvendeler. Zaten sıkıntı olsaydı sana mutlaka işaret verirdi. Hareket de ediyormuş zaten. Boşuna stres yapma.

Son düzenleme:
Herkesın şikayetleri aynı kramplar benı mahvedıyor uykusuzluk cabası artık evdeyım ıznım basladı daha ıyı olur ınsallah kızlar plates yapan var mı aranızda
Evet son zamanlarda şikayetler artmaya başladı.. Hareketler de baya kısıtlandı. Zaman da çabuk geçmiyor gibi. İnşallah hayırlısıyla çok zorlanmadan atlatırız bu zamanları.

Canım benim boşandınızmı Rabbim halkında en hayrıslısnı versin.. İnşaallah baba olmayı hakeden en özel insandan cocuk sahibi olursn.. Allah büyük

Merhaba hanımlar uzun zamandır şu hayalet annelerden biriyim okuyup okuyup paniğe kapılıyorum herkes neredeyse tüm hazırlıklarını bitirmiş ben de daha tık yok, daha doğrusu eşimde yok Adam öyle geniş anlatamam daha dün çocuğa hastane çıkışı aldım, doğsa ayağına giyecek bir şeyi yok diye evde dolanıp duruyordum ama kime bu hafta sonu çeneme dayanamadı alışverişe götürdü bende o gazla giyeceklerinin yanına karacanın ispanyol battaniye diye sattığı peluş bir battaniyesinden aldım, şimdi düşünüp duruyorum bu tüylü şeyi niye aldım diye kış bebeği lazım olur diyorum ama... Bilemedim bi türlü götürüp değiştirsem mi yoksa işe yarar mı bi akıl verin lütfen kafam çok karıştı

Hayırlısı canim .onune bakacaksın artık . ınsallah seni ölümüne seven biri olur da sende anne olursun .uzulme

Merhaba kızlar canım yine çok sıkkın bu evlilikte beni tek mutlu eden şey bebeğim sadece onun için yürütüyorum birde ailem istemedi benim ısrarımla oldu yine canımı sıktılar evlenirken ev kiralamadan düğün salonuna kadar babam ilgilendi tek bi iğneleri bile yok aksine para isteyip durdular şimdi ise bi ablasında paramız var malum isteyemiyor bende ablası çeyiz işleriyle uğraşıyor diye bir şeyler istedim hemen kaynanan yapsın dediler ki yine annem yaptı herşeyini bebeğin onlar o kadar kalabalık aile olmasına rağmen hiç bir şey yapmadılar tabi biz yine kavga ettik olan bana oldu yine canım çok sıkkın çok pişmanım kimseye anlatamıyorum kusura bakmayın uzun oldu

Dalin aldim Ben tam set hepsi icndeydi kokisu cok hos tavsiye ederm

Sabretmek lazim bebegin etkilenir insanlar degismiyor kendini uzme zamanla yaparsin bebegin eksiklerini benmde eksiklerm var olmasada olur den moralini yuksek tutmalisin bence bebek etkilenir canim

merhaba canım herşey hallolur iki günde alıverirsin sıkma boşyere canını .. battaniye içinde eğer şu polar battaniyelerdense bende çeyizde almıştım berbat tüy döküyor çocuk için ekstra özel üretmişlermidir yoksa aynımıdır bir fikrim yok ama eğer öyle tüy dökme durumu var gibiyse düşünmeden değiştirmeni tavsiye ederim..

Canım benim boşandınızmı Rabbim halkında en hayrıslısnı versin.. İnşaallah baba olmayı hakeden en özel insandan cocuk sahibi olursn.. Allah büyük
Hayırlısı canim .onune bakacaksın artık . ınsallah seni ölümüne seven biri olur da sende anne olursun .uzulme

İnşaallah canlarım ❤ hayır dualarınız ve desteğinize çok ihtiyacım var
Allah razı olsun iyiki varsınız ❤❤❤

aynı sorun bendede var babamdan annemden allah razı olsun çeyizimde bebek eşyası da hepsini yaptılar kaynanamlarin bnde çöpleri yok daha laf ederler aileme hayatımın sınavına girdim eğer olursa eşimde bu şekilde para vermeye devam ederse kızımla yoluma devam edicem sevsemde kızımı o strese sokamam

Hastanemden randevu aldim kızlar aklim kalmasın hareketleri çok güçlü şekilde gün boyu hissettim ama hem kızımı görmüş olurum hem emin olurum sağlığından kendime kızıyorum sabahtan beri dikkatli çıkmadım acele hareket ettim kızıma çarpıtırdım salak gibi diye

Yarın raporumu okula veriyorum ve artık evdeyim...yapılacaklar listesi yaptım kendime...bebeğimin eşyaları yıkanıp utulendı hazırlanacak...doğum çantası hazırlanacak... buzluga koymak için ikramliklar yapılacak ve ev temizlenecek..bol bol gezilip alışveriş yapılacak...asla yatıp kilo alinmayacak umarım başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…