2017 Şubat Anneleri

Kızlar bu akşam çok kasılma oldu tan toplanma gitti oh diyorum tekrar sertleşiyor karnımın Sağ tarafı bebeğim çok acıtıyor canımı şeyimde hissediyorum resmen böyle Olan var mi
Ben mesela kizim surekli dik pozisyonda ayaklari asagida surekli de sag tarfimda inanilmaz canimi yakiyo heleki tekmelemeye basladiginda donuyo ama cogunlukla ayaklari kasik ta yani seyimin az ustunde hissediyorum yatarken bile zorluyo bazen beni dr henuz makat pozisyonunda dedi bakalim haftaya carsamba dr randevum va rhayirlisi bakalik insaAllah donerler normal dogumla gelirler kucaklarimiza

Kızlar bu akşam çok kasılma oldu tan toplanma gitti oh diyorum tekrar sertleşiyor karnımın Sağ tarafı bebeğim çok acıtıyor canımı şeyimde hissediyorum resmen böyle Olan var mi
Günaydın kasılma uzun sürer ve onada sancı eklenirse muhakkak Dr bilgi vermelisin canım

kızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi
Önemli bişey yoktur umarım ama çok dikkat etmeliyiz, bende tez canlıyım düşünmüyorum hareketlerim çok hızlı. Dün oğlum mutfak kapısından geçerken çarptı göbeğime çok acıdı, Anne göbeğinle hiçbir yere sığmıyorsun, biraz az ye diyo sıpa

Peluş pek tercih etmem, yeni doğan alerji yapabilir. Değiştirme imkanın varsa değiştir, büyük bir battaniyeyse ileride dışarı çıktığında kullanırım diyorsanda değiştirmr

Bende cok çektim o kids ten ağrısı sancısı . kids burkuldu ve 9 agistos da gece onbucuktaa batladi . komşuluk ölmüş anam kimse de seslerime bagirmalarima gelmedi. O zamanlar esim istanbulda çalışıyordu yanlizdim evde. Şimdilerde evden yönetiyo. Rahatım artık.babami aradım 10 km uzaktan geldi beni aldi 30 km uzaktaki hastaneye götürdü. Sanki istanbula gittim doktora hiç geçmedi o yol.2 aylik hamileyken ameliyat oldum .kidsten .ameliyat masasına yatana kadar bayirdım cok kötüydü o gece ya.yemek bile yiyemedim.1 hafta yattım hastanede . Şimdi iyiyim cok sukur

Hahahah nedens bende ocagin sonu hadi olmadi subatin basi gelicekmos gibi hissediyorum ne aceleciyiz ayyy ama saglicakla gelsinlerde ister gec ister erken hayirli dogum nasip etisn rabbim cok heyecanliyiz esimle icimiz icimize sigmiyo resmen yaa
Bende mart annesiyim ama sanki subat sonu gelcek giibi hissediyorm

Maheen i banladılar canm ondan yok

Benim hala dönmedi takılıyor kendi çapında

Benim de dönmedi makat üstü takılıyor :)

Subat annesi olup ocak sonunda doguracagina inanan cok kisiyiz:)) Allah en hayırlı zamanda dogurmayi nasip eylesin.

Aynen canm, zaten ocak anneleri hep Aralık'ta doğurdu. Ocak'a da anne lazım:))
Amin inşallah

Benimde 16subat dogum tarihi ama ocak sonu gelcek gibi hissediyorum

Allah yardımcın olsun ama benim sana tavsiyem taktik değiştir boşvermiş gibi yap eşinle ailesi ile ilgili çok münakaşaya girme demek ki senin eşin ailesi ile ilgili konuda hassas.Bende evliliğimin ilk yıllarında ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadım baktım eşim ailesine toz kondurmuyor.Ben strateji değiştirdim kendimi yeniledim şimdi ne oldu biliyor musun eşim oturup ailesini bana çeliştiriyor iyice anladı ve gördü onların yüzünü. ama ben napıyorum hiç yangına körükle gitmiyorum evet falan deyip dinliyorum sadece.Bende onunla eleştirmeye başlamıyorum.Şimdi o kadar mutluyuz ki eşim çok bağlandı bana benim içün ağlıyor bile.önceden olsa inanamazdım rüya zannederdim.Onun için sen bebeğin ve kendin için uyanık ol evliliğin için yap bunu.Her kadın biraz evliliğinde sarışın aptal rolu oynamalı bence.Kötülükleri dokunacaklara bu yönde önlem almalı.

Günaydınlar...
Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum. Doğuma sayılı günler kala fena duygu patlamaları yaşıyorum.
Benim gibi ikinci kez anne olacaklarda belki aynı durumdadır.
İlk oğlumu doya doya kokluyorum. Ona baktıkca sanki haksızlık yapıyormuşum gibi düşünüyorum. Artık eskisi gibi sabahtan akşama kadar dolu dolu oynayamıyacağımızı biliyorum.
Sabahın ayazında sıkı sıkı giyinip simit almaya veya kar topu oynamaya gidemiyeceğiz bir müddet.
Yağmur yağarken dışarda ıslanmanın keyfini de bir müddet ertelemek zorundayız..
Sonra anaokuluna başlayacak benim küçük kuzum. Hiç ayrılmak istemesem de boğazım düğümlenerek göndereceğim onu eminim
Ayyyy annelik ne kadar zor böyle yaa.
Şöyle rahat bir anne olamadım gitti yahu. Şimdiden evlendiğini filan düşünüyorum
Neyse şu duygy ve düşüncelerden çıkayım da kahvaltı sofrasını toplayayım

@ivo ,canım geçmiş olsun. Derslerinde başarılar diliyorum. Bir yandan da internetten eksiklerini halletmeye çalış. Bak günümüz az kaldı

@Mutsuzperi27 canım çok geçmiş olsun. Doktordan sonra haber ver olur mu ?

Kvrckbdk canım eve çıkmışsın ,tekrar çok geçmiş olsun. İnşallah şu 1 ay su gibi akıp geçer ve yavruna kavuşursun

günaydın kızlar mutlu haftalar..bnm sanki ufaktan boğazım agrıyor ve halsizm.. ne yapsam ilerlememesi için

Bu gece benzer sikintilarimda artis vardi. O hareketlilige ek olarak sanci hissetseydim dogum basliyo derdim heralde. Sabahlari her tarafim agriyarak uyaniyorum. Solunuza uyuyun diyolar ama ben sagima yatinca daha az agim oluyor. Bi de favori yatis seklim sirt ustu. Tehlikeli diyolar ama sola uyuyunca yarim saat sonra uyanip sirt ustune donuyorum ki acim dinsin.

Toplanma ve sertlik konusunda da ayni durumdayim. Sanirim bu haftalarin olmazsa olmazi suan saydığımız sikayetler.

Cogu gitti azi kaldi.
Ha gayret subat anneleri.
Guzel gunler bizi bekliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…