- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Ben mesela kizim surekli dik pozisyonda ayaklari asagida surekli de sag tarfimda inanilmaz canimi yakiyo heleki tekmelemeye basladiginda donuyo ama cogunlukla ayaklari kasik ta yani seyimin az ustunde hissediyorum yatarken bile zorluyo bazen beni dr henuz makat pozisyonunda dedi bakalim haftaya carsamba dr randevum va rhayirlisi bakalik insaAllah donerler normal dogumla gelirler kucaklarimizaKızlar bu akşam çok kasılma oldu tan toplanma gitti oh diyorum tekrar sertleşiyor karnımın Sağ tarafı bebeğim çok acıtıyor canımı şeyimde hissediyorum resmen böyle Olan var mi
Mart annesi olup, iubat sonu doğuracağına inanan bi' ben miyim acaba
Bütün Şubat annelerine tatlı seneler olsun. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun..
2017, bebeklerimizle çok daha güzel olsun inşallah
Günaydın kasılma uzun sürer ve onada sancı eklenirse muhakkak Dr bilgi vermelisin canımKızlar bu akşam çok kasılma oldu tan toplanma gitti oh diyorum tekrar sertleşiyor karnımın Sağ tarafı bebeğim çok acıtıyor canımı şeyimde hissediyorum resmen böyle Olan var mi
Önemli bişey yoktur umarım ama çok dikkat etmeliyiz, bende tez canlıyım düşünmüyorum hareketlerim çok hızlı. Dün oğlum mutfak kapısından geçerken çarptı göbeğime çok acıdı, Anne göbeğinle hiçbir yere sığmıyorsun, biraz az ye diyo sıpakızlar banyodan çıkarken ayağım kaydı karnım kapıya değdi ağrıdı sonrasinda hareket etti kızım bi sorun yoktur demi
Peluş pek tercih etmem, yeni doğan alerji yapabilir. Değiştirme imkanın varsa değiştir, büyük bir battaniyeyse ileride dışarı çıktığında kullanırım diyorsanda değiştirmrMerhaba hanımlar uzun zamandır şu hayalet annelerden biriyim okuyup okuyup paniğe kapılıyorum herkes neredeyse tüm hazırlıklarını bitirmiş ben de daha tık yok, daha doğrusu eşimde yokAdam öyle geniş anlatamam daha dün çocuğa hastane çıkışı aldım, doğsa ayağına giyecek bir şeyi yok diye evde dolanıp duruyordum ama kime bu hafta sonu çeneme dayanamadı alışverişe götürdü bende o gazla giyeceklerinin yanına karacanın ispanyol battaniye diye sattığı peluş bir battaniyesinden aldım, şimdi düşünüp duruyorum bu tüylü şeyi niye aldım diye kış bebeği lazım olur diyorum ama... Bilemedim bi türlü götürüp değiştirsem mi yoksa işe yarar mı bi akıl verin lütfen kafam çok karıştı
Bende cok çektim o kids ten ağrısı sancısı . kids burkuldu ve 9 agistos da gece onbucuktaa batladi . komşuluk ölmüş anam kimse de seslerime bagirmalarima gelmedi. O zamanlar esim istanbulda çalışıyordu yanlizdim evde. Şimdilerde evden yönetiyo. Rahatım artık.babami aradım 10 km uzaktan geldi beni aldi 30 km uzaktaki hastaneye götürdü. Sanki istanbula gittim doktora hiç geçmedi o yol.2 aylik hamileyken ameliyat oldum .kidsten .ameliyat masasına yatana kadar bayirdım cok kötüydü o gece ya.yemek bile yiyemedim.1 hafta yattım hastanede . Şimdi iyiyim cok sukurAhhh ahhh su uykusuz geceelr ben bi snedir uyuyamiyom yaaa tam dogumu yaparim kesin uyku manya olurum ama uyuyamam gozlerde bi gr uyku yok 2 saatlik uykularla ayakta kaliyom bazen gun icinde uyuyoym oda uyuyabilirsim gecen yil kurban bayraminin birinci gunu daha namazi kilinmadan dusuk yaptim kist olustu 5 cm odur budur gece uykusu haram bana tedaviler sonra tekrar dusuk tekrar kist falan derken tam artik yeter dinlenicem kendime gelmem lazim dedim hamile oldugumu ogrendim 4 ay kan kusmali gecti arada gene aynisi okuyo anlican uyku kim ben kim misali bazen uyusamda gece hersaat basi ayaktayim su ic yat sonra kalk wc su ic yat kalk wc ayni moddayiz kardesim allah yardim etsin bize ustun koru analttim aslind ane sikintilar cektim bi bilseniz ama eminim ki kizim dogsun o yana yakila aradigim uyku oyle bi bastiricakki ama ben yine uyumicam kziim icin
Bende mart annesiyim ama sanki subat sonu gelcek giibi hissediyormHahahah nedens bende ocagin sonu hadi olmadi subatin basi gelicekmos gibi hissediyorum ne aceleciyiz ayyy ama saglicakla gelsinlerde ister gec ister erken hayirli dogum nasip etisn rabbim cok heyecanliyiz esimle icimiz icimize sigmiyo resmen yaa
Bende varimBende varim
Erkeklerin hepsi aynı anacimAyrı yaşıyorum zaten ondan çok kazanıyorum ona rağmen böyle konuşuyor
TuRuNCu geçmiş olsun canim. Grip tetiklemişt olabilir. İnşallah sıkıntısız sona gelirsin canım
@ivo geçmiş olsun kız doğurma dur. Yalnız erken doğum riski grubumuzda fazla mı var ne.Allah emeklwrini boşa çıkarmasını
@maheen nerelerdesin yaw. Hiç sesin cikmiyor. Merak ettik seni
Benim hala dönmedi takılıyor kendi çapında
Subat annesi olup ocak sonunda doguracagina inanan cok kisiyiz:)) Allah en hayırlı zamanda dogurmayi nasip eylesin.
Benimde 16subat dogum tarihi ama ocak sonu gelcek gibi hissediyorumMart annesi olup, iubat sonu doğuracağına inanan bi' ben miyim acaba
Bütün Şubat annelerine tatlı seneler olsun. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun..
2017, bebeklerimizle çok daha güzel olsun inşallah
Allah yardımcın olsun ama benim sana tavsiyem taktik değiştir boşvermiş gibi yap eşinle ailesi ile ilgili çok münakaşaya girme demek ki senin eşin ailesi ile ilgili konuda hassas.Bende evliliğimin ilk yıllarında ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadım baktım eşim ailesine toz kondurmuyor.Ben strateji değiştirdim kendimi yeniledim şimdi ne oldu biliyor musun eşim oturup ailesini bana çeliştiriyor iyice anladı ve gördü onların yüzünü. ama ben napıyorum hiç yangına körükle gitmiyorum evet falan deyip dinliyorum sadece.Bende onunla eleştirmeye başlamıyorum.Şimdi o kadar mutluyuz ki eşim çok bağlandı bana benim içün ağlıyor bile.önceden olsa inanamazdım rüya zannederdim.Onun için sen bebeğin ve kendin için uyanık ol evliliğin için yap bunu.Her kadın biraz evliliğinde sarışın aptal rolu oynamalı bence.Kötülükleri dokunacaklara bu yönde önlem almalı.Aynen ama ailemede yüzüm yok çünkü çok zor verdiler ve daha bir sene olmadı evleneli çok olaylı oldu nişanlılık düğün boşa çekmişim onca sıkıntıyı eşimde evlendikten sonra değişti ailesine tek laf ettirmez ben bir şey söylesem fesat diyo bna ailemle aramı bozmaya çalışıyorsun fitne yapıyorsun diyo hemen bnm ailemden devam ediyor olaya bıktım yani sabır artık
Bu gece benzer sikintilarimda artis vardi. O hareketlilige ek olarak sanci hissetseydim dogum basliyo derdim heralde. Sabahlari her tarafim agriyarak uyaniyorum. Solunuza uyuyun diyolar ama ben sagima yatinca daha az agim oluyor. Bi de favori yatis seklim sirt ustu. Tehlikeli diyolar ama sola uyuyunca yarim saat sonra uyanip sirt ustune donuyorum ki acim dinsin.Kızlar bu akşam çok kasılma oldu tan toplanma gitti oh diyorum tekrar sertleşiyor karnımın Sağ tarafı bebeğim çok acıtıyor canımı şeyimde hissediyorum resmen böyle Olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?