2017 Şubat Anneleri

oy ne yaptın herkes dinlenişe geçti sen ayaklanmışsın:) çok yorma bence kendini. kaç kilo aldın ki takıyorsun?

bir şey yoktur inşallah canım

10 kilo aldım ..hepsi de karnimda..Ama doğumdan önce hareket iyi derler normal doğum yapmak istiyorum..ne kadar hareket o kadar kolay doğum inşallah
oy ne yaptın herkes dinlenişe geçti sen ayaklanmışsın:) çok yorma bence kendini. kaç kilo aldın ki takıyorsun?

masallah diyorum ben okurken yoruldum sen yaparken yorulmayacak misinzaten donem boyunca hamis hamiş okula gittin geldin yoruldun biraz dinlenmelisin

Aynen ama ailemede yüzüm yok çünkü çok zor verdiler ve daha bir sene olmadı evleneli çok olaylı oldu nişanlılık düğün boşa çekmişim onca sıkıntıyı eşimde evlendikten sonra değişti ailesine tek laf ettirmez ben bir şey söylesem fesat diyo bna ailemle aramı bozmaya çalışıyorsun fitne yapıyorsun diyo hemen bnm ailemden devam ediyor olaya bıktım yani sabır artık

Yine uykusuz geceden merhaba kızlar.
Kısır döngü içindeyim yaw
Ağzım kuruyo su iciyorm sonra wc ye koşuyorum.sonra yine su iciyorm böyle gidiyo.
Yarın doktora gidecem ama benim gözlerde 1 gram uyku yok
Nasıl kalkacam ben

Sabret canim .bosver karışma biseye .ne yapiyosa yapsın . sıkıntı yapma.kizinin ihtiyaçlarını alırken görürsün sen onu.kizinin eksiklerini alsın bir zahmet ve senin.birak ailesini de ayrı yaşıyorsanız ne iyi . takma kafana sakin ol

Ayrı yaşıyorum zaten ondan çok kazanıyorum ona rağmen böyle konuşuyor

Bende mayısın başında evlendim gözleri doymuyor sürekli şunun bunun parası suna borcum var bunu alicam diye aglaşıyor para istiyorlar eşim de acıyor inanıyor gorumcem çalışıyor asla para vermez biriktirir hemşire biriktirdiginden haberim de var miktarına kadar söylüyor geçen konu açıldı onda vardı neden istedi ki sürekli söylüyor herkese dedim fesat ben oldum şuan izne ayrıldım tekrar çalışmak istemiyorm resmen sırf onlara gidicek diye eşim ortak hesaptan veriyor istediklerinde k.baba olacak adam bile diyemiyorum çalışmam bakacaksınız bana diyor bunlar iyice birikti ve boşanma konusu iyice kafama yer etti ya eşim değişip benim düzeni kabul edicek yada kızımla çekip gidicez atandığımda sinav da iyi geçti inşallah hayırlısı ile olur seviyorum esimi ama bu stresle ömür gitmez dün yılbaşı için sürpriz yapmış annesilgildeydik Muvekkil aradı çıktı evden hazırlamış evi suslemis not yazmis masayi ayarlamis falan 00.15e kadar annesigilde oturduk evimize geçtik sonra da anlamı olmuyor pek sevinemedim belli de ettim durumu yaşadıklarımı burda arkadaşlar az çok bilir inan çekilir dert değil eşimin ailesi utanmadan daha laf ederler aileme asla laf ettirmem ben istedikleri kadar saygısız desinler umurumda olmaz benim ailemin hakkının ödenmeyeceğini eşim kendisi biliyor babam kac kaç kez eksiğimizi maddi manevi tamamladı nişan ve düğünüm onların yüzünden burnumdan geldi çok maddiyatçı ve aç gözlü insandan allah korusun

günaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.
Benim bebek henuz donmedi. Dr 2 haftaya kadar donme ihtimali var diyor. Bakalim. Bekliyoruz

Subat annesi olup ocak sonunda doguracagina inanan cok kisiyiz:)) Allah en hayırlı zamanda dogurmayi nasip eylesin.

Ahhh ahhh su uykusuz geceelr ben bi snedir uyuyamiyom yaaa tam dogumu yaparim kesin uyku manya olurum ama uyuyamam gozlerde bi gr uyku yok 2 saatlik uykularla ayakta kaliyom bazen gun icinde uyuyoym oda uyuyabilirsim gecen yil kurban bayraminin birinci gunu daha namazi kilinmadan dusuk yaptim kist olustu 5 cm odur budur gece uykusu haram bana tedaviler sonra tekrar dusuk tekrar kist falan derken tam artik yeter dinlenicem kendime gelmem lazim dedim hamile oldugumu ogrendim 4 ay kan kusmali gecti arada gene aynisi okuyo anlican uyku kim ben kim misali bazen uyusamda gece hersaat basi ayaktayim su ic yat sonra kalk wc su ic yat kalk wc ayni moddayiz kardesim allah yardim etsin bize ustun koru analttim aslind ane sikintilar cektim bi bilseniz ama eminim ki kizim dogsun o yana yakila aradigim uyku oyle bi bastiricakki ama ben yine uyumicam kziim icin

Çoook istiyoruz da ondan kızlar bende Ocak sonu olacağını düşünüyorum:)
Hahahah nedens bende ocagin sonu hadi olmadi subatin basi gelicekmos gibi hissediyorum ne aceleciyiz ayyy ama saglicakla gelsinlerde ister gec ister erken hayirli dogum nasip etisn rabbim cok heyecanliyiz esimle icimiz icimize sigmiyo resmen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…