Geçmiş olsun bana antibiyotik birde şurup vermişti ama antibiyotiği 3 adet şurubu hiç içmedim.bol bol ılık su içtim.sıcak süt içtim.portakal falan yedim.geçti.inş.kısa sürede geçer seninkide.Kızlar gözlerim,burnum şıpır şıpır akıyor ateşim 38'ye çıkıyor kemiklerimde ağrıyor bikaç güne kontrolümüz var sizlerden daha erken hastalananlar olmuştu sanırım nE yaptınız doktor bi ilaç filan verdi mi?
Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
bebeği doğum pozisyona döndürmek için çeşitli yöntemler varmış onları okudum bi tanesi çok komik yaa sırt üstü uzanıyosun bacaklarını kırıp normal doğum pozisyonu alıyorsun esin oraya geçip çocuğa sesleniyor konuşuyor şarkı söylüyor sese doğru dönsün diye...eşime dedim suratıma manasizca baktı ve kanalı değişti cevap bile vermedi ayyyoysaki çok tatlı bişey bence
belirttim de çok umurlarında olduğunu düşünmüyorum. birde özel hastahane olacak. neyse boşver. heryerde var böyle dengesizler. aklımıza getirip kendimizi strese sokmayalım boşuna. biz bebişlere odaklanalım :)H HedefVeBasari geçmiş olsun Can'ım sana da senin durumun da çok can sıkıcı olmuş. Geri dönüşüm yapman iyi olmuş ama en azından düşünceni belirtmişsin...
hahaha süper özetlemişsin :)seneye biz boyleyiz
canım cok gecmis olsun baslangic asamasindaymis insallah ilerlemeden iyilesir sagligina kavusursun.Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
canım hurma kolay doguma yarıyor deniyıor. tabi kimde ne kadar etkili bilemem. ben ateş ölçer olarak baya araştırmadan sonra medisana aldım linki aşagıda incelersin sende. süt sağma makinası en iyisi lansinosh diye duydum. benim eltimde philips var o artık kullanmıyor onunkini alacam o yüzden ben almadım şimdilik. umarım yardımcı olmuştur :)Kızlar hurma ne ise yariyor?Ates ölçer alanlar ne marka aldiniz ve guvenirlir mi?Ben temassiz istiyorum ,calismaya baslayinca bakan içinde kolaylik olmasi icin.Kulaktan olcenlerde kulakta hafif bir kir oldugunda yanlış ölçme ihtimali olabiliyormuş bu yüzden kulaktan olanları tercih etmek istemiyorum.Sizler neler aldiniz?Süt sağma makinasida tekli lansinosh elektrikli almayi düşünüyorum
hahahahhahahahha ayy sesli güldüm. bencede komikmişbebeği doğum pozisyona döndürmek için çeşitli yöntemler varmış onları okudum bi tanesi çok komik yaa sırt üstü uzanıyosun bacaklarını kırıp normal doğum pozisyonu alıyorsun esin oraya geçip çocuğa sesleniyor konuşuyor şarkı söylüyor sese doğru dönsün diye...eşime dedim suratıma manasizca baktı ve kanalı değişti cevap bile vermedi ayyyoysaki çok tatlı bişey bence
Kızlar kızlar kızlaaaaaraz önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını
Günaydın kızlar..
Bugün sağlık ocağında son izlem var. Sabah sabah ebe aradı yine. Doğumdan sonraki bebişle ilgili aşılar takipler vs için bilgilendirme yapacaklar, bir de emzirme eğitiminden bahsetmişti son aşı için gittiğimde ebe. Sizler ne yaptınız sağlık ocağı izlemlerinizi..
Bir de sabahları artık ellerim çok şiş uyuşuk oluyor ve çok acıyor yumruk yapamıyorum bile. Heralde ödemden oluyor.. ama sadece ellerim.. bu sabah baya zorladı beni..
Yüzdük kuyruğuna geldik ama asıl zor yeri de kuyrukmuş be kardeşim:)
Neyse öpüyorum hepinizi, hazırlanayım da sağlık ocağına gideyim ben
Günaydınlar...
36 + 0 olduk çok şükür. Son 21 gün
Toplam alınan kilo 6.6
Henüz çatlağım yok.
Ödem sıkıntım da yok gibi. Geçen biraz ayak şişliğim vardı ,ondan sonra olmadı çok şükür.
Hastalığı da atlattım gibi.
Yarın doktor kontrolüm var. Merakla bekliyorum
Alerji bu ya. Çatlak böyle olmaz ki. Ya sürdüğünüz yada yediğiniz birşey dokunmuş olsbilir mi?Kızlar kızlar kızlaaaaaraz önce yağlanırken ne göreyim karnım kırmızı kırmızı bir bakın çatlak mı alerji mi sizce dalin bebe yağı kullanıyorum mor olanını
çok geçmiş olsun canım şükür ki kötü birşey çıkmamış.Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
masallah barekallah diyelim.yarin da güzel haberler alirsin inşallahGünaydınlar...
36 + 0 olduk çok şükür. Son 21 gün
Toplam alınan kilo 6.6
Henüz çatlağım yok.
Ödem sıkıntım da yok gibi. Geçen biraz ayak şişliğim vardı ,ondan sonra olmadı çok şükür.
Hastalığı da atlattım gibi.
Yarın doktor kontrolüm var. Merakla bekliyorum
Görür bence ..bnde selpagin hasta bezini aldim 10 tlydiBen internetten canped mesane pedi aldım orta boy 10 lu paket 8 lira idiiş görür herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?