2017 Şubat Anneleri

Kullanmadan once 5 dk kaynatin yaziyo hepsinde ama...
Canim benim bildiğim bu.. kaynarken içindeki maddeyi saliyormus... Hiç kaynat madımadım bugüne kadar.
Geçmiş olsun canım. Yok geçmedi. Dr gidicem ben de. Bir de bacak aram aşırı ağrıyor. Kemiklerim kırılmış gibi... İkinci gribim bu yıl. .. Doğum olsun artık istiyorum. Şu son haftalar da hayırlısıyla gecseydi

Geçmiş olsun bana antibiyotik birde şurup vermişti ama antibiyotiği 3 adet şurubu hiç içmedim.bol bol ılık su içtim.sıcak süt içtim.portakal falan yedim.geçti.inş.kısa sürede geçer seninkide.
Parol aldım 8 saatte bir bol narenciye,su,nar,havuç derken dün gece ateşim çıkmadı Allahtan,sanırım atlattık doktorum antibiyotik kullanabilirsin dedi ama ben ağrı kesiciden bile kıllanıyorum neyseki gerek kalmadı ama yüksek ateş erken doğumu tetikliyormuş bugünkü kontrolümüzde söyledi aklında bulunsun
Allah hepimize şifa versin hiç çekilmiyor gerçekten ilaçsız bu illet

Cevabın için de teşekkür ederim Merve

Ayy canim benim .insallah hemen iyilesirsin niye herşey hamileleri buluyo ya gitsin kötü insanları bulsun. cok geçmiş olsun allah baska dert vermesin inşallah canim kimseye

Günaydın kızlar.. ......uzun bir aradan sonra ilk defa yataktan bir yerim ağrımadan kalktım.ama yatagin üstündeki kalabalığı bir gör 2 tane koca koca yastıklar ve başımın altına çift yastik .ne rahati bea 12 de kalktımheryerim dinlendi resmen

Canim o sabah ki ödem bende de oluyor. Öğlene doğru gidiyor. Çok şükür ödemim yok bu gebeligimde. Sadece geçen bir ara oldu ama o da geçti. Sanırım dönemseldi . Ama ben toplamda 11 kilo almış oldum. Sanırım , 12 13 ile bitecek. Neyse doğumdan sonra hallederiz...

15 kg aldım 63 kg'yum Allah nasip ederse Doğuma 65'le girmek istiyorum daha 6hafta 5gün var sanırsam 67-68 kilo olurum umarım olmam ya sen?
Ben 11 kg aldim , 34.haftama girdim dün,doğuma 5 hafta falan var sezaryan olacak..bebegim de gecen cumartesi kontrolde 2.300 gr'dı.68 kilo oldum diye uzulme bence ben 63le hamile kaldim ve su an 74 kg'yum ama iyi yanı bacaklarim , kollarim yüzüm 63 kg'daki gibi göbegimden aldim kilolari sanki biraz da göğüslerim büyüdü..bebeklerimiz sağlıklı doğsun da kilolari veririz bence , üzülmeyelim

dogumdan sonra halledermisn .dogumdann sonra şimdi yiyemediklrimi yicem bendaha almayı planlıyorum

dogumdan sonra halledermisn .dogumdann sonra şimdi yiyemediklrimi yicem bendaha almayı planlıyorum
Yaa ben şimdiden diyet araştırıyorum canım. Dükkan diyetinde 3 aşamadan baslayabilirmisiz bir arkadaşım 17 kilo vermiş ilk 6 ayda bebis de epey iyiymiş. En azindan süt yapmayan herseyden uzak durmayi düşünüyorum. Bol bol rezene çayı içeceğim . Ve de diğer şeyleri. Bakalım yine bir niyet koydum artık ne kadar tutturursam... Ama haklısın tabi ilk dönem genelde alınıyor. Süt olur mu olmaz mı. Bi de sezeryan olucak duruma göre yapıcaz bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…