- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Canim benim bildiğim bu.. kaynarken içindeki maddeyi saliyormus... Hiç kaynat madımadım bugüne kadar.Kullanmadan once 5 dk kaynatin yaziyo hepsinde ama...
Geçmiş olsun canım. Yok geçmedi. Dr gidicem ben de. Bir de bacak aram aşırı ağrıyor. Kemiklerim kırılmış gibi... İkinci gribim bu yıl. .. Doğum olsun artık istiyorum. Şu son haftalar da hayırlısıyla gecseydiHepsiburada da 15₺ e bebekte 17
Şok zam yapıp kampanya yaptı galiba :)
Bence de öyle ayrıntılı ayrıntılı gönlümüzden geçenleri yazmayalım. Başka şehirde yaşayıp da çalışan ve bütün gün yorulup eve gelen, bunları yapamayacak bir çok hamile var değil mi :)
Geçmiş olsun baharcım ben de iki gecedir Boğaz ağrısından uyuyamıyorum. Ağrı ve öksürük bir arada. Yarın kbb den randevu aldım ev metotlarıyla geçmiyor çünkü
Sen de geçmezse görün bi doktora
suan 12:))Kızlar toplam kac kg aldiniz ?
Beim tartı bu ara 62 yi bulmaya başladıKızlar toplam kac kg aldiniz ?
Parol aldım 8 saatte bir bol narenciye,su,nar,havuç derken dün gece ateşim çıkmadı Allahtan,sanırım atlattık doktorum antibiyotik kullanabilirsin dedi ama ben ağrı kesiciden bile kıllanıyorum neyseki gerek kalmadı ama yüksek ateş erken doğumu tetikliyormuş bugünkü kontrolümüzde söyledi aklında bulunsunGeçmiş olsun bana antibiyotik birde şurup vermişti ama antibiyotiği 3 adet şurubu hiç içmedim.bol bol ılık su içtim.sıcak süt içtim.portakal falan yedim.geçti.inş.kısa sürede geçer seninkide.
15 kg aldımKızlar toplam kac kg aldiniz ?
Ayy canim benim .insallah hemen iyilesirsin niye herşey hamileleri buluyo ya gitsin kötü insanları bulsun.Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
12 kilo da bendenKızlar toplam kac kg aldiniz ?
yok canim sürekli var pedlerin oldugu kisimda hem bayan hem erkek icin olani varNe zamn gelcek .yarin mi
57 ile başladım 68 gösteriyodu . şimdi tartıldım 67.1 gösteriyo.aksama kadar çıkar herhaldeKızlar toplam kac kg aldiniz ?
Tamam canim ben aktüel sandim da ondan yarın mi dedim.soyle 5li olan varmı ki yaw.cogunu ne yapalım biz onun.benim hastane bez istiyo mecbur alcamyok canim sürekli var pedlerin oldugu kisimda hem bayan hem erkek icin olani var
Canim o sabah ki ödem bende de oluyor. Öğlene doğru gidiyor. Çok şükür ödemim yok bu gebeligimde. Sadece geçen bir ara oldu ama o da geçti. Sanırım dönemseldi . Ama ben toplamda 11 kilo almış oldum. Sanırım , 12 13 ile bitecek. Neyse doğumdan sonra hallederiz...Günaydın kızlar..
Bugün sağlık ocağında son izlem var. Sabah sabah ebe aradı yine. Doğumdan sonraki bebişle ilgili aşılar takipler vs için bilgilendirme yapacaklar, bir de emzirme eğitiminden bahsetmişti son aşı için gittiğimde ebe. Sizler ne yaptınız sağlık ocağı izlemlerinizi..
Bir de sabahları artık ellerim çok şiş uyuşuk oluyor ve çok acıyor yumruk yapamıyorum bile. Heralde ödemden oluyor.. ama sadece ellerim.. bu sabah baya zorladı beni..
Yüzdük kuyruğuna geldik ama asıl zor yeri de kuyrukmuş be kardeşim:)
Neyse öpüyorum hepinizi, hazırlanayım da sağlık ocağına gideyim ben
Ben 11 kg aldim , 34.haftama girdim dün,doğuma 5 hafta falan var sezaryan olacak..bebegim de gecen cumartesi kontrolde 2.300 gr'dı.68 kilo oldum diye uzulme bence ben 63le hamile kaldim ve su an 74 kg'yum15 kg aldım63 kg'yum Allah nasip ederse Doğuma 65'le girmek istiyorum daha 6hafta 5gün var sanırsam 67-68 kilo olurum umarım olmam ya sen?
Canim o sabah ki ödem bende de oluyor. Öğlene doğru gidiyor. Çok şükür ödemim yok bu gebeligimde. Sadece geçen bir ara oldu ama o da geçti. Sanırım dönemseldi . Ama ben toplamda 11 kilo almış oldum. Sanırım , 12 13 ile bitecek. Neyse doğumdan sonra hallederiz...
Yaa ben şimdiden diyet araştırıyorum canım. Dükkan diyetinde 3 aşamadan baslayabilirmisiz bir arkadaşım 17 kilo vermiş ilk 6 ayda bebis de epey iyiymiş. En azindan süt yapmayan herseyden uzak durmayi düşünüyorum. Bol bol rezene çayı içeceğim . Ve de diğer şeyleri. Bakalım yine bir niyet koydum artık ne kadar tutturursam... Ama haklısın tabi ilk dönem genelde alınıyor. Süt olur mu olmaz mı. Bi de sezeryan olucak duruma göre yapıcaz bir şeylerdogumdan sonra halledermisn . dogumdann sonra şimdi yiyemediklrimi yicem ben daha almayı planlıyorum
Genelde yapıyorlar. Ben de saçlarımı yapıcam.Kızlar bu arada sezaryan dogumda hafif makyaja izin veriyorlar mi acaba ? Takma kirpik takmak istiyorum , biraz da allik sürmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?