- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Saclarima da maşayla su dalgasi yapicam zaten popoma kadar uzadilar, kestirmek istemistim belime kadar en azindan herkes hamilelikte sac kestirmek iyi degil diyip durdu, hurafelere inanmasam da kestiremedim yine de icime kurt düstüGenelde yapıyorlar. Ben de saçlarımı yapıcam.
Evet kan kaybı fazla oluyor. Doğum fotoğrafçi si falan tuttuysan en iyisi. Ama yok diyorsan da sezeryandan çıkınca odada da yapabilirsin. Ben saç masami da götüreceğim. Dediğin gibi solgun durmaya gerek yok. Gerçi ben kapaliyim ama olsun. Basım açılır falan düzgün dursun. Çok seviyorum bakımlı saçıSaclarima da maşayla su dalgasi yapicam zaten popoma kadar uzadilar, kestirmek istemistim belime kadar en azindan herkes hamilelikte sac kestirmek iyi degil diyip durdu, hurafelere inanmasam da kestiremedim yine de icime kurt düstüdoğal duran bir takma kirpik takip gözlerime hafif kalem cekip yuzume de allik surmek istiyorum, malum sezaryanda 1 lt ye yakin kan kaybediliyormus yuzum solgun durmasin fotolarda falan, hem kendimi moral olarak daha iyi hissederim..
Herkeste farklı oluyomuş kimisi helvada süt yapiyo kimisi rezenede . çocuk peşinden koşmaktan yemek yiyebilcez mi acaba .ayyy cok merak ediyorm ya.nasil olcak ne olcak .bebegim kime benzicek .esim sana benzicek diyo mavi gözlü sarışın olcak o diyo.ben hayır sana benzicek esmer kara gözlü olcak diyorum.hamilelikte kime cok bakarsan o na benzermiş ya .esime cok baktım . ama bana benzesin yawYaa ben şimdiden diyet araştırıyorum canım. Dükkan diyetinde 3 aşamadan baslayabilirmisiz bir arkadaşım 17 kilo vermiş ilk 6 ayda bebis de epey iyiymiş. En azindan süt yapmayan herseyden uzak durmayi düşünüyorum. Bol bol rezene çayı içeceğim . Ve de diğer şeyleri. Bakalım yine bir niyet koydum artık ne kadar tutturursam... Ama haklısın tabi ilk dönem genelde alınıyor. Süt olur mu olmaz mı. Bi de sezeryan olucak duruma göre yapıcaz bir şeyler
Ayyy kızlar alemsiniz valla bebek çıktı makyaj kaldiKızlar bu arada sezaryan dogumda hafif makyaja izin veriyorlar mi acaba ? Takma kirpik takmak istiyorum , biraz da allik sürmek
canını sıkma başka bi doktora daha git ölçümler çok yanılıyor boşuboşuna üzülme yinede süt kaşar yumurta yoğurt ceviz yemeye devam etkızlar merhaba,
ya canım çok sıkılıyor, dün kontrolümüz vardı bebeğim bir hafta geride kalmış.. 34. haftadayız 33 ölçtü doktor.. 2 kilo dedi... eminmisiniz dedi 34 olduğuna.. eski ultrasonlara falan baktı yeniden.. birde hala ters duruyor kuzum.. off herşeyide yiyip içiyorum ne oluyo böyle bilmiyorum ben ya...
Yararlı yiyecekler yememissin dir.ballisut ceviz fındık . ne bulursan ye .toplasin kendinjkızlar merhaba,
ya canım çok sıkılıyor, dün kontrolümüz vardı bebeğim bir hafta geride kalmış.. 34. haftadayız 33 ölçtü doktor.. 2 kilo dedi... eminmisiniz dedi 34 olduğuna.. eski ultrasonlara falan baktı yeniden.. birde hala ters duruyor kuzum.. off herşeyide yiyip içiyorum ne oluyo böyle bilmiyorum ben ya...
Yicek isimleri söylemeyin yaO değilde canım nasıl elmalı kurabiye çekti...
Yok canim dogum fotografcisi tutmadim ,gerek görmedim ,annem arkadaslarim fazlasiyla cekerler zaten..dogum aninda da foto istemem o anı yasamak istiyorum, dikkatimi baska seyler dagitmamali..başin kapali olsun yine de yaptir bence de, erkekler yokken bunalir basini acarsin belki..Evet kan kaybı fazla oluyor. Doğum fotoğrafçi si falan tuttuysan en iyisi. Ama yok diyorsan da sezeryandan çıkınca odada da yapabilirsin. Ben saç masami da götüreceğim. Dediğin gibi solgun durmaya gerek yok. Gerçi ben kapaliyim ama olsun. Basım açılır falan düzgün dursun. Çok seviyorum bakımlı saçı
benimde sen deyince helva çekti şimdi eşimi ariym da gelirken alsın bari çok pis boğaz oldum ben yaHerkeste farklı oluyomuş kimisi helvada süt yapiyo kimisi rezenede . çocuk peşinden koşmaktan yemek yiyebilcez mi acaba .ayyy cok merak ediyorm ya.nasil olcak ne olcak .bebegim kime benzicek .esim sana benzicek diyo mavi gözlü sarışın olcak o diyo.ben hayır sana benzicek esmer kara gözlü olcak diyorum.hamilelikte kime cok bakarsan o na benzermiş ya .esime cok baktım . ama bana benzesin yawsağlıklı olsun tabi o ayri da .ayy yerim ben onun bacaklarını.herkes benden bana benzeyen bir kiz bekliyo
Oje fln yasak ama makyaja bisi demezler. Sadece hafif alliksa sezeryndn cikinca da hemen surulur foto icin. Ama epidural olmayacaksa senin kendine gelmen uzun surer.Kızlar bu arada sezaryan dogumda hafif makyaja izin veriyorlar mi acaba ? Takma kirpik takmak istiyorum , biraz da allik sürmek
Evet oje yasak mesela , komplikasyon durumunda tirnaklara bakiliyor, morarma ilk tirnaklarda basliyormusAyyy kızlar alemsiniz valla bebek çıktı makyaj kaldi.makyajsiz doğuma almıyorlar miymis
Epidural sezaryan olcak canim , oje olayini biliyorumOje fln yasak ama makyaja bisi demezler. Sadece hafif alliksa sezeryndn cikinca da hemen surulur foto icin. Ama epidural olmayacaksa senin kendine gelmen uzun surer.
ben o diyetle 24 kg verdim ama dikkat etmeden hamile kaldım geri aldım tabi. ama o diyet süper bencede eğer yaparsan doğumdan sonra bende sana eşlik ederim :)Yaa ben şimdiden diyet araştırıyorum canım. Dükkan diyetinde 3 aşamadan baslayabilirmisiz bir arkadaşım 17 kilo vermiş ilk 6 ayda bebis de epey iyiymiş. En azindan süt yapmayan herseyden uzak durmayi düşünüyorum. Bol bol rezene çayı içeceğim . Ve de diğer şeyleri. Bakalım yine bir niyet koydum artık ne kadar tutturursam... Ama haklısın tabi ilk dönem genelde alınıyor. Süt olur mu olmaz mı. Bi de sezeryan olucak duruma göre yapıcaz bir şeyler
Kızlar toplam kac kg aldiniz ?
merhaba,
33 haftalık oldum +8 kilodayım... sende durumlar nasıl?
Merhaba kızlar.
Bugün doktora gittim. Oğluşum 33+1 de 2.200 gr ve 44 cm, maşallah. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?