benim son zamanlarda baya hareketli. Yeri dar gelmeye başladı herhalde. Hele yan yattığımda karnım bir yamuluyor bir canım acıyor anlatamam. Acıdan zor dönüyorum diğer tarafa. Dışarıdan çok belli diyor çıkıntı yapıyor sürekli. Kasılma mı bebek mi kendini dışarıya veriyor anlamadım.Hanımlar bebeği aşırı oynayan varmı ?uyumaya korkuorm artık sıcrayarak uyanıorm nasıl vuruyo anlatamam karnım uzuo saga sola tekmeler atıo şuan yıne başladık delıksız uyumak ahh nerde kaldı
Canım nedir senin bu doktorlardan çektiğin. Allah o doktoru bildiği gibi yapsın. İnsan hayatı ne kadar da değersiz onlar için. İşini iyi yapan doktorları dışında tutuyorum tabi. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kan değerin yükselir.Kizlar suan ozelde serum yiyorum kan sayimi degeri 9a dusmustu tabi bilen bikir devletteki dr git saglik ocagindan ucretsiz alirsin ilaci demisti hicbir mudehale etmemisti ne yazikki eee bu deger cok dusuk dogumda buyuk sikontilara neden oluyo dedi ozeldeki drum hayret etti nasil serum takmazlar bu ne ilgisizlik dedi 3 ampul kan ilacini bi serumda verdiler bana yarinda yicem yine serum kan ilaci serumi allah bilor yarin kac ampul olucak devletteki hic bir dr dan yana sansim yok bi drum var en iyisi o o da ozelde saygida ama gel gorki durum musait degil yoksa hic ugrasmam devlette gider ozelde dogururum ondan snra devlettkei dr lar ne anliyosun ozele para vermekten diyo adam gibi ilgilenin size gelelim utanmadan develtten para alip yiyolar sizden muayenenizden acayip sinirlerim bozuk aksam rahatsizlanmasam sabah ozele gidecem yoktu belkide daha cok serum yicektim daha da dusucekti deger sansa gittim ozele esim kizimi gozumle gormeden icim rahat etmicek dedi oyle gittik
Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj
Zaten pastorilize süt tüketin diyo .kk girişinde ondan sordumKöy nerdeeeee, yandaki Migros sağolsun..
Koyde ki sütü iyi bulmuyo kk girişinde hamilelikle ilgili bilgi var yanlışlar diye pastörize alın diyo.bende köyden alıp kendim mayaliyorm içiyorum da ama onu görünce virüs diyo korktum yanjbenim son zamanlarda baya hareketli. Yeri dar gelmeye başladı herhalde. Hele yan yattığımda karnım bir yamuluyor bir canım acıyor anlatamam. Acıdan zor dönüyorum diğer tarafa. Dışarıdan çok belli diyor çıkıntı yapıyor sürekli. Kasılma mı bebek mi kendini dışarıya veriyor anlamadım.
Canım nedir senin bu doktorlardan çektiğin. Allah o doktoru bildiği gibi yapsın. İnsan hayatı ne kadar da değersiz onlar için. İşini iyi yapan doktorları dışında tutuyorum tabi. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kan değerin yükselir.
Ben köyden süt alıp kendim mayalıyorum. Çok uzun zaman oldu marketten yoğurt yemeyeli. Misafirlikte ev sahibi kullanıyorsa ona yapacak bişeyim olmuyor tabi.
Ben çok uzun zamandır köy yoğurdu tüketiyorum Güvenilen bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uht sütlerin ve hazır yoğurtların çok zararlı olduğuna dair araştırmalar var.Zaten pastorilize süt tüketin diyo .kk girişinde ondan sordum
Bende köy sütü yoğurdu yumurtası yiyorum .kk girişinde pastörize alın diyo mikroplarda n arındırılmış diye.ne bilim ya kafam karıştı.sizde okuyun bakalım o yazıyı.anne adayları dikkat basligindaBen çok uzun zamandır köy yoğurdu tüketiyorum Güvenilen bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uht sütlerin ve hazır yoğurtların çok zararlı olduğuna dair araştırmalar var.
Önüne gelen yerden almıyorsan sıkıntı olmaz merak etme. Canan Karatay bas bas bağırıyor ev yapımı yoğur tüketin diye. Ben şahsen elimden geldiği kadar tereyağı süt yoğurt yumurta köyden temin etmeye çalışıyorum. Hiç de bişey olmadı çok şükür.Koyde ki sütü iyi bulmuyo kk girişinde hamilelikle ilgili bilgi var yanlışlar diye pastörize alın diyo.bende köyden alıp kendim mayaliyorm içiyorum da ama onu görünce virüs diyo korktum yanj
Güvenilir yer canim ablamdan.sadece yumurta bulamıyorum köylü pazarından aliyorm ne kadar güvenilir se artikartikÖnüne gelen yerden almıyorsan sıkıntı olmaz merak etme. Canan Karatay bas bas bağırıyor ev yapımı yoğur tüketin diye. Ben şahsen elimden geldiği kadar tereyağı süt yoğurt yumurta köyden temin etmeye çalışıyorum. Hiç de bişey olmadı çok şükür.
O zaman hiç dert etme. Pastörize yoğurtlarda pek çok yararlı bakteri de öldüğü için pek faydası yok. Sen çok takma o yazılanları. Heryerimiz yapay oldu. O yüzden de ilaçlara mahkum olduk.Güvenilir yer canim ablamdan.sadece yumurta bulamıyorum köylü pazarından aliyorm ne kadar güvenilir se artim
Maşallah mini ge hayirlisiSelam kızlar biz tahlil sonuçlarımı görürdük kızımı da gördüm ufak düşmüştüm pozisyon değiştirmiş yan duruyordu makat a dönmüş artık hayırlısı buymuş diyeceğim...
10 günde birde miniğim atak yapmış. 32+3 dü 34+5 gözüküyor bol süt yanında muzla beslenmiştim... Mandalina çok yedim onun dışında protein ağırlıklıydı beslenmem. Belki kilo aldırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlar...2480 olmuşuz... Demir ve b12 depolarım düştüğü için iğneye de başladık...
Maşallah baya iyi kilosu. ben şahsen normal doğum düşündüğüm için çok kilo alsın istemiyorum. Kilodan dolayı sezeryan olursam çok üzülürüm. Doğunca nasılsa çok çabuk kilo alıyorlar.Selam kızlar biz tahlil sonuçlarımı görürdük kızımı da gördüm ufak düşmüştüm pozisyon değiştirmiş yan duruyordu makat a dönmüş artık hayırlısı buymuş diyeceğim...
10 günde birde miniğim atak yapmış. 32+3 dü 34+5 gözüküyor bol süt yanında muzla beslenmiştim... Mandalina çok yedim onun dışında protein ağırlıklıydı beslenmem. Belki kilo aldırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlar...2480 olmuşuz... Demir ve b12 depolarım düştüğü için iğneye de başladık...
Maşallah baya iyi kilosu. ben şahsen normal doğum düşündüğüm için çok kilo alsın istemiyorum. Kilodan dolayı sezeryan olursam çok üzülürüm. Doğunca nasılsa çok çabuk kilo alıyorlar.
http://urun.n11.com/cikolata/erkek-..._content=103_218_3146&utm_term=web_product_ng
İkram için bu çikolatayı beğendik nasıl sizce?
Amin kuzuk allah razi olsun vallahi ne cektim brn yaaaabenim son zamanlarda baya hareketli. Yeri dar gelmeye başladı herhalde. Hele yan yattığımda karnım bir yamuluyor bir canım acıyor anlatamam. Acıdan zor dönüyorum diğer tarafa. Dışarıdan çok belli diyor çıkıntı yapıyor sürekli. Kasılma mı bebek mi kendini dışarıya veriyor anlamadım.
Canım nedir senin bu doktorlardan çektiğin. Allah o doktoru bildiği gibi yapsın. İnsan hayatı ne kadar da değersiz onlar için. İşini iyi yapan doktorları dışında tutuyorum tabi. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kan değerin yükselir.
Ben köyden süt alıp kendim mayalıyorum. Çok uzun zaman oldu marketten yoğurt yemeyeli. Misafirlikte ev sahibi kullanıyorsa ona yapacak bişeyim olmuyor tabi.
Kızlar tuvalet ihtiyacı ile birlikte karnına ve genital bölgeme şiddetli bir ağrı girdi .Tuvalette iken şuan Doğum başlasa ıkınabilirmiyim diye düşündüm yok olmadı kasıldım Doğumda bu kadar acı ile nasıl doğuracağım Ağrı yaklaşık yarım saat sürdü azalarak. Siz böyle bişey yaşadınızmı ? Fikri olan varmı ?
Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj
Kızlar erken doğum riskim var 34. Haftamda 4 cm açılma vardı salı günü kontrole gittiğimde açılma 7 cm olmuş ve bebek ters ve çok yukarıda dedi doktor sizce bu durumda ne yapılabilir bebek riske girer mi yada bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?