2017 Şubat Anneleri

Hanımlar bebeği aşırı oynayan varmı ?uyumaya korkuorm artık sıcrayarak uyanıorm nasıl vuruyo anlatamam karnım uzuo saga sola tekmeler atıo şuan yıne başladık delıksız uyumak ahh nerde kaldı
benim son zamanlarda baya hareketli. Yeri dar gelmeye başladı herhalde. Hele yan yattığımda karnım bir yamuluyor bir canım acıyor anlatamam. Acıdan zor dönüyorum diğer tarafa. Dışarıdan çok belli diyor çıkıntı yapıyor sürekli. Kasılma mı bebek mi kendini dışarıya veriyor anlamadım.

Canım nedir senin bu doktorlardan çektiğin. Allah o doktoru bildiği gibi yapsın. İnsan hayatı ne kadar da değersiz onlar için. İşini iyi yapan doktorları dışında tutuyorum tabi. Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kan değerin yükselir.

Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj

Ben köyden süt alıp kendim mayalıyorum. Çok uzun zaman oldu marketten yoğurt yemeyeli. Misafirlikte ev sahibi kullanıyorsa ona yapacak bişeyim olmuyor tabi.

Koyde ki sütü iyi bulmuyo kk girişinde hamilelikle ilgili bilgi var yanlışlar diye pastörize alın diyo.bende köyden alıp kendim mayaliyorm içiyorum da ama onu görünce virüs diyo korktum yanj

Zaten pastorilize süt tüketin diyo .kk girişinde ondan sordum
Ben çok uzun zamandır köy yoğurdu tüketiyorum Güvenilen bir yerden aldıktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uht sütlerin ve hazır yoğurtların çok zararlı olduğuna dair araştırmalar var.

Bende köy sütü yoğurdu yumurtası yiyorum .kk girişinde pastörize alın diyo mikroplarda n arındırılmış diye.ne bilim ya kafam karıştı.sizde okuyun bakalım o yazıyı.anne adayları dikkat basliginda

Koyde ki sütü iyi bulmuyo kk girişinde hamilelikle ilgili bilgi var yanlışlar diye pastörize alın diyo.bende köyden alıp kendim mayaliyorm içiyorum da ama onu görünce virüs diyo korktum yanj
Önüne gelen yerden almıyorsan sıkıntı olmaz merak etme. Canan Karatay bas bas bağırıyor ev yapımı yoğur tüketin diye. Ben şahsen elimden geldiği kadar tereyağı süt yoğurt yumurta köyden temin etmeye çalışıyorum. Hiç de bişey olmadı çok şükür.

Güvenilir yer canim ablamdan.sadece yumurta bulamıyorum köylü pazarından aliyorm ne kadar güvenilir se artikartik

Selam kızlar biz tahlil sonuçlarımı görürdük kızımı da gördüm ufak düşmüştüm pozisyon değiştirmiş yan duruyordu makat a dönmüş artık hayırlısı buymuş diyeceğim...

10 günde birde miniğim atak yapmış. 32+3 dü 34+5 gözüküyor bol süt yanında muzla beslenmiştim... Mandalina çok yedim onun dışında protein ağırlıklıydı beslenmem. Belki kilo aldırmak isteyen arkadaşlara fayda sağlar...2480 olmuşuz... Demir ve b12 depolarım düştüğü için iğneye de başladık...

Güvenilir yer canim ablamdan.sadece yumurta bulamıyorum köylü pazarından aliyorm ne kadar güvenilir se artim
O zaman hiç dert etme. Pastörize yoğurtlarda pek çok yararlı bakteri de öldüğü için pek faydası yok. Sen çok takma o yazılanları. Heryerimiz yapay oldu. O yüzden de ilaçlara mahkum olduk.

Maşallah mini ge hayirlisi

Maşallah baya iyi kilosu. ben şahsen normal doğum düşündüğüm için çok kilo alsın istemiyorum. Kilodan dolayı sezeryan olursam çok üzülürüm. Doğunca nasılsa çok çabuk kilo alıyorlar.

Maşallah baya iyi kilosu. ben şahsen normal doğum düşündüğüm için çok kilo alsın istemiyorum. Kilodan dolayı sezeryan olursam çok üzülürüm. Doğunca nasılsa çok çabuk kilo alıyorlar.

Bende normal yaptım oğlumda 3650 idi ama bu ters duruyor kafaya takmaktan yoruldum ölçümler birebir tutmuyor o da var tabi

Amin kuzuk allah razi olsun vallahi ne cektim brn yaaaa

Kızlar tuvalet ihtiyacı ile birlikte karnına ve genital bölgeme şiddetli bir ağrı girdi . Tuvalette iken şuan Doğum başlasa ıkınabilirmiyim diye düşündüm yok olmadı kasıldım Doğumda bu kadar acı ile nasıl doğuracağım Ağrı yaklaşık yarım saat sürdü azalarak. Siz böyle bişey yaşadınızmı ? Fikri olan varmı ?

Kızlar erken doğum riskim var 34. Haftamda 4 cm açılma vardı salı günü kontrole gittiğimde açılma 7 cm olmuş ve bebek ters ve çok yukarıda dedi doktor sizce bu durumda ne yapılabilir bebek riske girer mi yada bu haftadan sonra dönme ihtimali var mı acaba

Aynı şeyi bugün bizzat yaşadım. Sonrasında da sağ yanlarimda ağrıdan çektim
Valla biran doğuruyorum diye ödüm kopmadı değil ama şu an çok şükür bir problemim yok ne olduğunu bende çözemedim canım . Normal galiba bu zamanlarda . Bebis yerinde durmuyor

Kızlar sütü yoğurdu marketten mi temin ediyosunuz yoksa koydenmj

Cnm biz İstanbul / Şileye yakın ikamet ediyoruz. Hamileliğimden beri süt ve yumurtayı köylerden temin ediyorum . Ama tabi işyerinde hazır yiyoruz.. sen napıyosun peki ?

7 cm acilman varken müdahale etmediler mı canım sana biraz daha beklersen durduk yerde ters doğum gerceklestireceksin neredeyse . İhmal etme aman diyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…