2017 Şubat Anneleri

Can'ım lansinohun manuel el pompası da çok kullanışlıydı ben çalışmadığım halde stok yapmıştım pompa sayesinde acıtmıyor ve hepsiburada yorumlarından bakılabilir 50 liralık bişi

Bugün doktor kontrolümüz vardı.
Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Bebek hala çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik yine. Doğuma kadar da göremiyeceğiz artık...

36 +1 itibari ile 3100 gr 51 cm olmuşuz.
Gelişimi biraz az olmuş bu hafta.
Malum 10 gündür hastalıkla cebelleşip 1.5 kilo verdim. Şimdi yine hiç iştahım yok...
Artık doğuma kadar haftalık görüşeceğiz.
Bizden haberler bu kadar

maşallah canım oğlusuna gelişimi gayet iyi sn kilo versen de o almış :)

Can'ım lansinohun manuel el pompası da çok kullanışlıydı ben çalışmadığım halde stok yapmıştım pompa sayesinde acıtmıyor ve hepsiburada yorumlarından bakılabilir 50 liralık bişi
Sen ondan mi aldın canim bağlantı varsa paylasirmisin

çok geçmiş olsun bence bebeğinin gelişimi gayet güzel.benim oğlum 39+0 da 3100 gr ve 50 cm doğmuştu.maşallah bebişe.

eğer ev hanımıysanız, veya ücretsiz izne ayrılacaksanız, sütü depolamak için değil sadece ağrı yaptığında, mastit olmamak için vs. nadiren sağacaksanız el pompası alınabilir ama eğer sürekli sağma niyetiniz varsa elektronik alınmalı bence de, manuel cihazlar hem inanılmaz yavaş sağıyor hem de elleriniz yorulduğu için smemeyi sonuna kadar sağıp verim alamıyorsunuz. eğer elektronik olanları pahalı buluyorsanız bi bekleyin bakalım belki ihtiyaç duymayacaksanız, duyarsanız zaten pahalı mahalı demeden alırsınız. çoğu hastanede kiralama hizmeti de var. doğum yapacağınız hastaneye aylık maliyetini sorup ilk bir ay kiralayıp ihtiyaç duyuyor ve randıman aldıysanız satın alma yolunu deneyebilirsiniz.

Bende manüel pek tercih etmiyorum ki elektrikli olan bile uzun sürüyormuş.manueli düşünemiyorum bile.zaten şimdi almicm lazim olursa alicam . wewel mi ne öyle bir marka var ya ondan

Selâmün aleyküm arkadaşlar .ilk gebeliğim ve 33 haftalik. Bu süt sağmak için aldığınız cihazda ben almadım. Hastahane hazırlıkları için .çok gerekli oluyor mu acaba .illa almak gerekli mi

Selâmün aleyküm arkadaşlar .ilk gebeliğim ve 33 haftalik. Bu süt sağmak için aldığınız cihazda ben almadım. Hastahane hazırlıkları için .çok gerekli oluyor mu acaba .illa almak gerekli mi
ben almış olmama rağmen hastane çantasına koymuyorum, doktora sordum getireyim mi diye, hayır gerekli olursa biz zaten hastane tipi pompayla sağıyoruz burada taşıma dedi. sonrasında ihtiyaç duyarsanız alırsınız tabii ama hastane için ihtiyaç yokmuş, bütün hastanelerde var pompalar.

kızlar ya ben son bir kaç gündür ekstra ağır hissediyorum kendimi, ayakta durunca aşağıya baskı oluyo ağrı yapıyor bide karnım çok sık sertleşir oldu ama bebek hareketleri normal ..daha geçen hafta doktora gittim herşey normaldi bir daha gitsem mi bilemedim yok yere gidip hırpalanmakta istemiyorum açıkçası ..

bazen bn de asagida agirlik hissediorum bebegin o anki pozisyonuyla ilgili sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…