- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
canım eğer boyutu ile ilgili ise sorunun fotografi ekran görüntüsü alarak paylaşmalısın bn her yolu denedim o çözüm olmuştuFotoğraf atamıyorum . operatör interneti kullanıyorum ondan mi acaba
Sağol canim o senin sekerliligin
Pompa bende almadım ama sordum fiyatını yine de.dogum yapacağım hastanenin karşısında eczane var wewel mi ne o bir marka var . tek sagim elektronik 125 tl.birtek o marka vardı elektronik diğerleri manüel.lazim olursa aldırcm . sütünü depolamak istersen alırsın dedi eczacı.calisan anne değilim ki.sezaryan olursam anca alirim sütüm gelmesi için.amann önceden pompa mi vardı .
maşallah canım oğlusuna gelişimi gayet iyi sn kilo versen de o almış :)Bugün doktor kontrolümüz vardı.
Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Bebek hala çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik yine. Doğuma kadar da göremiyeceğiz artık...
36 +1 itibari ile 3100 gr 51 cm olmuşuz.
Gelişimi biraz az olmuş bu hafta.
Malum 10 gündür hastalıkla cebelleşip 1.5 kilo verdim. Şimdi yine hiç iştahım yok...
Artık doğuma kadar haftalık görüşeceğiz.
Bizden haberler bu kadar
Dosya yükleye basıyorum . sonra dosya seç e basıyorum ama başka ekran açılmiyo öyle duruyo . sinir oldum jecanım eğer boyutu ile ilgili ise sorunun fotografi ekran görüntüsü alarak paylaşmalısın bn her yolu denedim o çözüm olmuştu
Sen ondan mi aldın canim bağlantı varsa paylasirmisinCan'ım lansinohun manuel el pompası da çok kullanışlıydı ben çalışmadığım halde stok yapmıştım pompa sayesinde acıtmıyor ve hepsiburada yorumlarından bakılabilir 50 liralık bişi
Bugün doktor kontrolümüz vardı.
Her şey yolunda görünüyor çok şükür.
Bebek hala çok aşağıda olduğu için yüzünü göremedik yine. Doğuma kadar da göremiyeceğiz artık...
36 +1 itibari ile 3100 gr 51 cm olmuşuz.
Gelişimi biraz az olmuş bu hafta.
Malum 10 gündür hastalıkla cebelleşip 1.5 kilo verdim. Şimdi yine hiç iştahım yok...
Artık doğuma kadar haftalık görüşeceğiz.
Bizden haberler bu kadar
Sen ondan mi aldın canim bağlantı varsa paylasirmisin
Bende manüel pek tercih etmiyorum ki elektrikli olan bile uzun sürüyormuş.manueli düşünemiyorum bile.zaten şimdi almicm lazim olursa alicam . wewel mi ne öyle bir marka var ya ondansüt sağmak zor ve sabır isteyen bir şey.kesinlikle el pompası almayın derim.pompalamaktan el uyuşuyor adeta.tüketiyor insanı.alacaksan mutlaka elektrikli al canım.denediğimden söylüyorum.medela çok iyi.ben onu kullandım.
ben almış olmama rağmen hastane çantasına koymuyorum, doktora sordum getireyim mi diye, hayır gerekli olursa biz zaten hastane tipi pompayla sağıyoruz burada taşıma dedi. sonrasında ihtiyaç duyarsanız alırsınız tabii ama hastane için ihtiyaç yokmuş, bütün hastanelerde var pompalar.Selâmün aleyküm arkadaşlar .ilk gebeliğim ve 33 haftalik. Bu süt sağmak için aldığınız cihazda ben almadım. Hastahane hazırlıkları için .çok gerekli oluyor mu acaba .illa almak gerekli mi
bazen bn de asagida agirlik hissediorum bebegin o anki pozisyonuyla ilgili sanırım.kızlar ya ben son bir kaç gündür ekstra ağır hissediyorum kendimi, ayakta durunca aşağıya baskı oluyo ağrı yapıyor bide karnım çok sık sertleşir oldu ama bebek hareketleri normal ..daha geçen hafta doktora gittim herşey normaldi bir daha gitsem mi bilemedim yok yere gidip hırpalanmakta istemiyorum açıkçası ..
doğum pozisyonundaydı zaten geçen hafta muhtemelen başı ağır geliyor baskı yapıyor aşağıyabazen bn de asagida agirlik hissediorum bebegin o anki pozisyonuyla ilgili sanırım.
Kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız telefon değişti o yüzden bütün bilgiler değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?