Çok sevindim toparladıpına hemen hemen her Bebek doğduktan sonra 200/300 gr verir sonra toparlar. Prensesde en yakın Zaman'da toparlayacaktır, bağırsaklarının kabul etmesi çok önemli. Daha da iyiye gidecektir.Ben topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah
Evet canım artık zor bende biliyosun dün çekdim bugünde bol bol dinlendim4-5 saat dışarda dolaştım ordan KV ye geçtik fln hiç şöyle bi ayaklarımı uzatamadim karnım taş gibi sankiartık bu kadar uzun süre evden uzaklaşmak gezmek bi yerlere oturmaya gitmek bana göre değil galiba sırtım kopacak gibi agriyo şuan
Hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
Allah razi olsun hepimiz saglikla kucagımıza alalım inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Şubat bebişleri başlıyor gelmeye
Aynen canim dun sana dedim bugun de ben aynisini yaptimEvet canım artık zor bende biliyosun dün çekdim bugünde bol bol dinlendim
Cok sevındım cmm Gecmıs olsun sımdıden en azından ıcın rahat etmıstır gıtmekle ıyı yapmışsınCanım dün acilden giriş yaptım çıkmadı nirşey şükür buhünde nörolojiye hittim temiz dedi 20 lik dişimden kaynaklı olabilirmiş
4-5 saat dışarda dolaştım ordan KV ye geçtik fln hiç şöyle bi ayaklarımı uzatamadim karnım taş gibi sankiartık bu kadar uzun süre evden uzaklaşmak gezmek bi yerlere oturmaya gitmek bana göre değil galiba sırtım kopacak gibi agriyo şuan
Kızlar ya birşey sorucam bebek çok hareket ettiğinde şeyinde hisseden ve canı yanan var mı çok baskı yapıo canım acıyor ve kaşıntı gibi oluyor alt bölgede böyle hisseden var mi
Kızlar bişey sorcam ama bunu nasıl anlatsam ki bilemedim bi kaç gündür karnimdan böyle bi anda bi çıt sesi gibi bi ses geliyor şimdi yine oldu 2 kez hatta birini eşim de duydu ne ki bu anlayamadım ben çıt ediyo sanki ses te duyuluyo yani
Aynen öyle canım evde pijamalarla iyi oluyo valla dediğin gibi pantolon fln sıkıyo artıkEvet canım en iyisi evde oturmak. Kv ye gidince bile rahat edemiyorum ki.... evde lastikli pijama bacaklarımı ayırıp uzanıyorum oh misbir yere gidince mecbur pantolon falan giyiliyor. Hamile pantolonu bile rahatsız ediyor beni bazen
Aaa sende de mi var bende bı kaç gündür farkediyorum böyle bi anda çıt ediyo sanki bişey gaz guruldamasi fln değil tuhaf bisey diyorum ya eşim de farketti duydu onemsemedim ilk bi iki kez olduğunda ama şimdi iki kez oldu tuhafima gitti nedir bende çözemedimİki haftadır bende de öyle hatta sağ tarafıma doğru kaymış gibi... çıkacak zannediyorumhareket ettikçe vajinama baskı yapıyor
Ya ben de bunu sormak için girdim gece gece. Sanki pat pat ses geliyor karnımdan balon patlıyor gibi. Az önce namazda eğildim baya her eğilmemde ayrı bir ses geldi ne ki bu acaba
Benim fıs diye ses geldi dün bi iki kere içimde gaz kabarcıklari var gibi oldu güldüm hatta kız da gaz çıkarıyor mı acaba diyeİki haftadır bende de öyle hatta sağ tarafıma doğru kaymış gibi... çıkacak zannediyorumhareket ettikçe vajinama baskı yapıyor
Ya ben de bunu sormak için girdim gece gece. Sanki pat pat ses geliyor karnımdan balon patlıyor gibi. Az önce namazda eğildim baya her eğilmemde ayrı bir ses geldi ne ki bu acaba
Aynen canim dun sana dedim bugun de ben aynisini yaptim
olabilir tabi canım sabahleyin hemen hekimine görün muhakkakTecrübeli anneler acil yanıtlar mısınız?
Daha önce direk suyum gelmişti nişan gelmedi oğlumda...
sarımtırak jöle gibi akıntım geldi nişan olabilir mi?
hele ben iki gündür belki bir saat ancak uyunusum dur dalamiyorum çok kötü biseyuyumak istiyorum
çok sevindim canım ben de iyi haberlerini bekliyordum hayirlisiyla bu günler geride kalacak yavrunu kucağına alıp yuvana götüreceksin Rabbim yavrunun canına can katsın evladınızi sizlere bagislasin en kısa zamanda da sıcak yuvasına gelmesini nasip etsin inşallah inşallahBen topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah
Tecrübeli anneler acil yanıtlar mısınız?
Daha önce direk suyum gelmişti nişan gelmedi oğlumda...
sarımtırak jöle gibi akıntım geldi nişan olabilir mi?
olabilir tabi canım sabahleyin hemen hekimine görün muhakkak
Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydıTecrübeliler uyudu heralde , daha önce hiç benzer bi akıntın oldu mu , nişanın açık kırmızı olduğunu söylüyorlar genelde, enfeksiyon falan olabilir mi bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?