- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.781
- 748
canım tipi de olsa gitmeye çalış derim en azından doktoruna ulaşabilsen o da çok muhim.neyse uyumaya çalış ve duş alacak olursan asla sıcak su ve oturarak yapma ılık ayakta ve kısa bir dus alDr mu ararım ama tipi var resmen hayırlısı ama bu hava da gelmesin
Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydı
yaa ben de duyuyorum onu. 6-7 kez oldu 2 haftadır pıt gibi sesler geliyor ama çok nadir oluyor. hareket ederken. doktora soracağım haftayaAaa sende de mi var bende bı kaç gündür farkediyorum böyle bi anda çıt ediyo sanki bişey gaz guruldamasi fln değil tuhaf bisey diyorum ya eşim de farketti duydu onemsemedim ilk bi iki kez olduğunda ama şimdi iki kez oldu tuhafima gitti nedir bende çözemedim
benim bildiğim pıhtı şeklinde oluyormuş canım. inşallah sorun yokturDr mu ararım ama tipi var resmen hayırlısı ama bu hava da gelmesin
Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydı
Canım daha iyi olum inşallah bir an önce toparlasın miniş de evinize gidin inşallah..
Çok sevindim toparladıpına hemen hemen her Bebek doğduktan sonra 200/300 gr verir sonra toparlar. Prensesde en yakın Zaman'da toparlayacaktır, bağırsaklarının kabul etmesi çok önemli. Daha da iyiye gidecektir.
Çok sağolun kızlar. Şimdi tek dileğim fındık kızım sağlıklıca büyüsün. Evimize gelip herşeyi güzelce yaşamak istiyorumçok sevindim canım ben de iyi haberlerini bekliyordum hayirlisiyla bu günler geride kalacak yavrunu kucağına alıp yuvana götüreceksin Rabbim yavrunun canına can katsın evladınızi sizlere bagislasin en kısa zamanda da sıcak yuvasına gelmesini nasip etsin inşallah inşallah
Evet çıkmak hava almak ta istiyorum ama az dolasinca böyle oluyoBende öyleyim yaa.. uzun süre kalınca dışarda burnumdan geliyo gezdiğim de .. artık hamile pantolonum da olmuyor nerdeyse eve geliyorum karnım sivriliyor taş gibi olup acayip ağırlaşıyor. Kasılmalar da cabası.. Normal halimi unuttum valla, eskiden şikayetsiz nasıldım ne hissederdim unuttum..
Evet canım benimde nadir oluyo öyle rutin surekli değil yani 4-5 gündür var 3-4 kez olmuştur bende merak ettim nedir acabayaa ben de duyuyorum onu. 6-7 kez oldu 2 haftadır pıt gibi sesler geliyor ama çok nadir oluyor. hareket ederken. doktora soracağım haftaya
benim bildiğim pıhtı şeklinde oluyormuş canım. inşallah sorun yoktur
Çok güzel terliklerin ellerine sağlık güle güle giy.Bişey sorsam. ben bu konularda biraz bilgisizim de. bu terlikler hastanede mi evde giyiliyor.tam bitmesede terliklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?