2017 Şubat Anneleri

ara ara dürtüp bizi hazırlıyor yaramazlar hey ordakiler ben geliyorum hazırlanın diye
Canim ya .benjm 'yaramaz 'lafına takintim var lütfen çocuklara yaramaz demeyin .allah 'sana yaramazsa bana yarar diyomus'..gerçek yada değil. Ben sevmiyorum bu yaramaz lafini

Revna cnm erken doğurmazsın inşallah zamanında gelir bebişin ama yinede rabbim hayırlısını versin

Neye dayanarak erken dogumdan bahsetti canim?insallah vaktinde gelir aklima kotu bisey getirme olur mu,insallah odevlerinde biter cabucak Allah yardimcin olsun,cantani vs hazirladin mi

Kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için ;*
Dr gelişimi biraz geri görünüyo oyüzden erken alabiliriz falan dedi ama ben nedense bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
3 güne bir nst.ye çağırıyo dr. ama bugün gitmedim.
Annem de gitme dedi.
Biraz da onu dinleyim dedim.
Bi de iç sesime güveniyorum.
Okadar ağrı ve ödev yoğunluğunda taa hastaneye 20 dk için gitmek de saçma geliyo.
Meleğimi gereksiz yere yormak istemiyorum.
O en güzel zamanda gelecek inşallah inanıyorum.
Evet belki şubatı bulmaz ama bu ayın 20sinden sonra gelecek gibi.
Yani 38. Haftam dolunca.
Çünkü burda benden günü ilerde olanlarla belirtilerim aynı sanki.
Uykusuzluk mide yanması ve bel ağrısı dışında ekstra bi değişiklik yok vücudumda.
Ne deyim, Allah en hayirli zamanda nasip etsin inşallah....

Canim ya .benjm 'yaramaz 'lafına takintim var lütfen çocuklara yaramaz demeyin .allah 'sana yaramazsa bana yarar diyomus'..gerçek yada değil. Ben sevmiyorum bu yaramaz lafini
ilk kez duydum böyle biseyi

İvo erken doğum mu dedi sana Dr

Canım normal bir iğne gibi oluyormuş ağrısı yani bildiğin ağrı kesici iğne gibi

Şişeyle lastik meme nin arasına mama çantada akmasın diye aparat olması gerekmiyo mu?dışındaki kapağı demiyorum içind e olması lazım degilmj

Ben set aldım bende de çıkmadı canım ama ben biberonu denedim baya zor geliyor emince. Öyle yatık dururken akmaz herhalde hiç. Bende de öyle bir parça çıkmadı

İvo erken doğum mu dedi sana Dr

Evet ama çok 39u dolduruyum kafi.
Önceden 40dan önce gelmese diye iç geçiriyordum ama kız bebekler erken geliyomuş genelde, oyüzden kendimi hazırladım.
Çok endişe etmiyorum yani.

sen deneyip akmadığını gordunse sorun yok canim emdin demekcok tatlısın yaaaaaaaa

Önceden 40dan önce gelmese diye iç geçiriyordum ama kız bebekler erken geliyomuş genelde, oyüzden kendimi hazırladım.
38 39 erken değil normal canım ya aynen kızlar erken geliyor diyorlar zaten normalde de 40 i bekleyen bebek oranı çok az sağlıcakla gelsin inşaallah. Az kaldı artık senin o zaman. Umarım dersler biter bebiş gelir seni sıkıştırmaz.

Ya kızlar ben çok çabuk yoruluyorum kısa süreli iş yapabiliyorum ayakta çok duramıyorum bi ben miyim böyle

Yere düşeni almıyorum ben eğilince nefesim kesiliyor diye

Revna canım sen baya yoğundun ama... bebek de dayanamadı ama birkaç gün dinlen iyi gelir size inşallah. Benim bir ark a da 38de gelir dedi doktor 40+3 oldu hala ses yok ama erken gelirse de üzülme 38 normal bir zaman

Kazen Mune kk uygulamasından giremiyorum mailere geliyo mail üstünden girebiliyorum kk.niye böyle oldu ne yapmam lazım kk kaldırıp tekrar yüklesem olur mu

Yere burnumuz düşse almicaz artik

sen deneyip akmadığını gordunse sorun yok canim emdin demekcok tatlısın yaaaaaaaa

Hihihi merak ettim neymiş bu natural biberon diye anne göğsü gibi çaba sarfetmesi gerekiyor falan demişlerdi hakkaten hüpletmek gerekiyor gibi geldi bana inşallah bebişler de sever de hem anne sütü hem biberon kullanırlar

Hahahahaha emziği bezi filan da deneseydin şaka diyom kiz. Bende mi denesem ne.biborondan gireyim beşikten çıkayım. Merak iyidir meraklı olmak lazim.bakalim rahat mi

Hayırlısı ya baya yaklaşmış zaten senin

Amin canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…