allahtan birileri var düşenleri toplıcak.ya olmasa .amaaaaaan deyip o düşen telefonda olsa almicazBende öyleyim okulda ya yere düşüyor sadece bakıyorum düşen şeyin arkasından. oradan biri hemen fırlayıp alıyor
Biraz tuhaf geldi ama öyle bi cümle haşa yanlış bir cümle kurmuş olmayalımBen de duyduğumda şok olmuştum.diyoduk çünkü o lafı.artik kullanmzsin
yaramaz diyvermiyelim.hiperaktif filan diyerekBiraz tuhaf geldi ama öyle bi cümle haşa yanlış bir cümle kurmuş olmayalım
Yok bana Allah sana yaramazsa bana yarat diyomus kismi tuhaf geldiyaramaz diyvermiyelim.hiperaktif filan diyerek
Mrb kızlar uçağa en geç zamana kadar binilebiliyor ve doktor sakıncası yoktur raporunu neye göre veriyor nst filan mı?
Nasıl yani canim ne demek istediğimi anlamadin mi yoksa öyle şey olmaz mi diyosu nYok bana Allah sana yaramazsa bana yarat diyomus kismi tuhaf geldi
Ya kızlar ben çok çabuk yoruluyorum kısa süreli iş yapabiliyorum ayakta çok duramıyorum bi ben miyim böyle
Kola içmeyeydin iyiydiKızlar saldım kendimi ya dikkat ettikçe kilo alıyorum hiç zararlı seyler yemiyordum aman bir daha bu günleri göremem diye yedikçe yedim bugun cipsler kola çikolata ne bulduysam yedim ohh sefam olsun Doğumdan sonra zaman geçtikten sınra vermeye çalışacağım bakayım başaracak mıuım
Hamileliğin tadını çıkarayım ?? Zaten sürekli ağlıyorum Morekim bozuk her yerim agrıyor nefes bike alamıyorum oğlumla doğru düzgün ilgilenemiyorum bide üstüne kiloyu takmayacağım diyorum da bakalım becerecem mi
Yanı olmaz tabiki canım benceNasıl yani canim ne demek istediğimi anlamadin mi yoksa öyle şey olmaz mi diyosu n
Bende öyleyim hiç kasmadim kendimi canım ne istiyo yedim de içtim de :) abartmadan tabi 17 kilo aldım galiba şuana kadarKızlar saldım kendimi ya dikkat ettikçe kilo alıyorum hiç zararlı seyler yemiyordum aman bir daha bu günleri göremem diye yedikçe yedim bugun cipsler kola çikolata ne bulduysam yedim ohh sefam olsun Doğumdan sonra zaman geçtikten sınra vermeye çalışacağım bakayım başaracak mıuım
Hamileliğin tadını çıkarayım ?? Zaten sürekli ağlıyorum Morekim bozuk her yerim agrıyor nefes bike alamıyorum oğlumla doğru düzgün ilgilenemiyorum bide üstüne kiloyu takmayacağım diyorum da bakalım becerecem mi
Valla biliyorm canim bende duyduğumu söylüyorum kimden duyduğumu filan hatırlamıyorum ama böyle yankYanı olmaz tabiki canım bence
Yanı tabiki de sende duyduğundan etkilenmiş ve paylaşmışsin ama yoktur öyle bişey :)Valla biliyorm canim bende duyduğumu söylüyorum kimden duyduğumu filan hatırlamıyorum ama böyle yank
Benim 32 hafta da doğum pozisyonundaydi kolay kolay dönmez artık dedi Dr um inş hala aynıdır ama aynı galiba34 haftam yarın kismetse bitiyor ve minik kızım hala donmemisDoner mi acaba aklıma takiliyor
Mide yanması deme bana berbatim şuan bile oyleyimSelam kızlarmide yanmasından muzdaripler burda mı birde bir anda tansiyonum düşüyor benim galiba. Gözüm kararıyor soğuk soğuk ter atıyorum ayaklarıma ateş basıyor ama . Daha yeni sandalyede otururken başıma geldi bu . Eşim kaldırdı yatırdı .
Benim 32 hafta da doğum pozisyonundaydi kolay kolay dönmez artık dedi Dr um inş hala aynıdır ama aynı galiba
Mide yanması deme bana berbatim şuan bile oyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?