- 16 Ağustos 2016
- 290
- 140
- 23
- 42
34 haftam yarın kismetse bitiyor ve minik kızım hala donmemisDoner mi acaba aklıma takiliyor
Benimki o haftada kontroldeki gibi sanki popo göbeğin sağında ayaklar solda demişti oralarda çok kuvvetli :)Bana da öyle demişti canım . Daha kontrole gitmedim ama şu an eminim yan duruyor sıpa . İnşallah ben yanlış anlamışımdir . Ama belli yani tekme atarken diğer tarafa itiyor kendini .
Her kalktığımda gece şurup iciyorum ama bana misin demiyo şuan ateş topu yutmuş gibiyimAyy o imojiye bile dayanamıyorum şu anyokmu bunun doğal yoldan çaresi yaa . Birde inat gibi hep akşam vakti oluyor bu zıkkım ..
Benimki o haftada kontroldeki gibi sanki popo göbeğin sağında ayaklar solda demişti oralarda çok kuvvetli :)
Her kalktığımda gece şurup iciyorum ama bana misin demiyo şuan ateş topu yutmuş gibiyimve gece bile uyandiriyo az kaldı inş geçecek bakalım
İnş canım normal doğum olsun istiyorum çünkü bakalım artık nasipte ne var hayırlısı olsun hepimiz içinde yanma konusu valla öyle Rabbim yardımcımız olsunİnşallah değiştirmemiştir pozisyonunu canım . Anneler hisseder bence ya sonuçta bizim içimiz de değil mı
Valla aynı dediğin gibi yanıyor resmen içim kavruluyor
İnş canım normal doğum olsun istiyorum çünkü bakalım artık nasipte ne var hayırlısı olsun hepimiz içinde yanma konusu valla öyle Rabbim yardımcımız olsun
Bende normal doğum olsun istiyorum ama çok kurcaliyorlar doğum sonuna kadar o bölgeyi çok kararsızım benimde bebeğimin kafası aşağıda drum Kolay Kolay dönmez bu saatten sonra dedi napcaz Bilmiyorum
Doğum anında bile dönen oluyormuş çok takılma34 haftam yarın kismetse bitiyor ve minik kızım hala donmemisDoner mi acaba aklıma takiliyor
Düşünmemeye çalış :) ben nedense bu soğuk kanliyim sanki yada kendimi öyle mı kandiriyom bilmiyom :) ama şuan sadece vakti zamanında gelsin Rabbim bi şekilde yardım edecek elbet bi şekilde çıkacak o ordan diye düşünüyorum :) tedirginlik fln bende de var ama mümkün oldukça düşünmüyorum o an gelsin yaşayıp gorcem diyorum bakalım :)Ayy ayy valla bende normal doğum istiyorum ama kormuyorda değilim yani
Canım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)Bende normal doğum olsun istiyorum ama çok kurcaliyorlar doğum sonuna kadar o bölgeyi çok kararsızım benimde bebeğimin kafası aşağıda drum Kolay Kolay dönmez bu saatten sonra dedi napcaz Bilmiyorum
Canım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)
Bu duanıza canı gönülden bende katılıyorum hayırlısıysa bizim minikde inşallah dönerinşallah dönecekler ben öyle ümit ediyorum.. 36-37 den önceki durumunun pek önemi yokmuş.. inaşlah dönecekler ya.. bebeklerin sadece %3-4 ü ters gelirmiş..
Özel hastane mecburen sigortam yoktu benim devlette başlayamadım kontrollerime öyle de devam etti su an özel sigortam var ama doğumu kapsamiyor devam edeceğim kendi druma sezeryan olucam büyük ihtimal korkularım yüzünden şimdilik bi aksilik yok canımBir problem olmadıkça sezeryana olumlu bakıyorlar mı doktorlar ? Canım devlette mı özelde mı doğum yapacaksın. Ben mecburi olarak üniversitesi hastanesi nde yapicam . Enfeksiyon problemim var.doktorum dahi dedi eğer toparlanmazsa sezeryana Alicaz seni diye . Bir ara o kadar beter olmuştu ki tamamen yara dolmuştu oram . Cok şükür toparladı yine ama bir türlü geçmiyor enfeksiyon.
Aynen canım ya bende onu düşünüyorum dediğin gibi o kadar fena unutulmayan bişey olsaydı 2-3 çocuk yapılmazdı inş normal olur benimde nedense sezeryan a karşı bi antipatim var :)Dayanılmayacak bir ağrı değil cnmm içinizi ferah tutun suni dayadıkları halde hiç sesim çıkmadı sancılarda bol ayetel kürsi okumuştum ben dayanılmayacak olsa zaten bir daha insan anne olamaz :) inş hayırlısıysa ben normal nasip olsun diye dua ediyorum
Bende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zorCanım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)
Korkma canım Rabbim bu duyguyu bize nasip etti inş kolaylığını da verecek bi Avaz da kurtulcaz hepimizde :) veeeee ilk doğum olup bizim gibi olanlara teselli vercez korkma hiç bişey olmuyor diyeBende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zor
Aynen canım ya bende onu düşünüyorum dediğin gibi o kadar fena unutulmayan bişey olsaydı 2-3 çocuk yapılmazdı inş normal olur benimde nedense sezeryan a karşı bi antipatim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?