- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
bende gece sol böbrekte hissettim geri ayak kaburgada duruyor gibiydi anlamadım yeri olmaması gerek canım bu arada kac kilo aldın snle aynı gidiyorduk hepKizlar ya normalde dogum pozisyonu almisti ki zaten hickirdiginda hep altta hissediyodum belli ediyo kendisini bugunde hickirik tuttu ama kafasi yanda bu sefer dogum pozisyonunda olsa kafa yanda olmaz dimi acaba donuyomu donrbilirni dunde cok hareketliydi
Arti seklinde yaptim enden boydan tulu gecirdimElinize saglik cok guzel olmus kapiya tulu nasil bagladiniz
34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Uyuyamayanlara çok üzülüyorum gerçekten. Ben gece 1 gibi bi yatıyorum uyanırsam 5 gibi bi wcye kalkıyorum bazen o da olmuyor direk sabah namazına 7bucuk ya uyanıyorum. Tabii dönerken filân sıkıntı yaşıyorum başımı yukarıda tutuyorum mide yanması için ama uykuma devam edebiliyorum. Sabah namaz sonrası yine yatıyorum 10 buçuk 11 E kadar devam.
Bugün bende 34+0 +10 kiloyum. Bakalım bebiş nasıl olacak perşembe günü randevumuz
Benim de kız34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein PinkMermaid Salliala Esencan
34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein PinkMermaid Salliala Esencan
Sakarya benim şehir. Bebiş de 32+0 da 1900 Gr 40 cm idi minnak kızım perşembe kontrol var merak ediyorum bende ne kadar oldu acaba diye.hangi şehirlerdeniz acaba ?bebişlerimizin en sonki kilosu kaç ? ayy çok az kaldı gerçektenn...
İstanbuldayım. Bikaç gün oldu komtrole gideli kilomuz 2200 çok şükür.hangi şehirlerdeniz acaba ?bebişlerimizin en sonki kilosu kaç ? ayy çok az kaldı gerçektenn...
Sen Ankara'da misin :)Fullialein Esencan Salliala ben Ankara'dayım..Bizim de 31 aralıktaki randevumuzda 2.300 gr dı ve boyu 44 cm.Bu cumartesi kontrolümüz var bakalım kaç kg olduk..
Maaşallah kuzuyaFullialein Esencan Salliala ben Ankara'dayım..Bizim de 31 aralıktaki randevumuzda 2.300 gr dı ve boyu 44 cm.Bu cumartesi kontrolümüz var bakalım kaç kg olduk..
Bende 33+3 ama 1 hafta önden gidiyor. Sizlerle bir sayılırım. Benimde kız.34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein PinkMermaid Salliala Esencan
bırıncı kızımda dr tavsıyesı purelan kullandım ne yara ne agrı ne sılmeye gerek var muhtesem bı krem smdı yıne aldım 45 tl 37 gr. tavsıye ederım ınceleyebılırsınızGünaydın kızlar Göğüs ucu kremlerinin hammaddesi lanolin ama markadan markaya fiyat farkı var madde aynı madde ama lansinoh bence gereksiz pahalıya veriyor gibi bu alanda markalastigi için baktım hepsinde lanolin ama biri 10 tl diğeri 35 tl
Ben geçen perşembe yaptırdım. Normal doğumu çok istiyorum ama bebegim haftasından 10 gün önde hep. O nedenle bakti doktorum ve hic birşey anlamadim. Iyiki de bakti icim rahatladi çatın uygun dedi. Hatta baktiktan sonra hafif ağrıların var dimi dedi ben söylemeden ki nstde de çıktı hafif sancılarım. Korkulacak birşey değil yani.
Evet bende Ankara dayım :)evet sen de galiba ?
Aşağı yukarı ona benzer bişey galiba smear testi olduysan buna da dayanırsin gibi bende kendimi öyle dusunuyom çünkü :)Ben çok korkuyorm dha önce smear testi olmuştum onun gibi mi onu oldum pek acı hissettmedim
BendeeBen de kayserideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?