Ben Dr un hemşiresi ne sordum ne zaman başlıyor yada yapiyo mu çatı muayenesi diye sıkıntın olmadığı sürece sancı vs yapmiyo dediCanim normal dogum olacak mi diye yapiyorlarmis cati muayenesini. Ben daha olmadim ama olmak gerekli sanirim
arkadaşım buradan çikolata yaptırmıştı ve lezzeti çok güzeldi..güvenmiyorsan mağazasından al yaptır .Tereddutte kaldim cunku ben. Bayat oluyor falan dediler bana
Evet canim sanci falan ypmiyormus.Ben Dr un hemşiresi ne sordum ne zaman başlıyor yada yapiyo mu çatı muayenesi diye sıkıntın olmadığı sürece sancı vs yapmiyo dedi
Herkese merhaba,
Ben güne yeni başladım ama çoktan öğlen olmuş. Gece 4'e doğru uyuyunca ancak kalkabildim 11 buçuk gibi. Neysekj boş günüm olduğu için gece uyuyamasam da geç saat kalkıp uykumu kısmen de olsa alabiliyorum.
n11'deki de aynı mağaza caınm. hacışerif n11'de dükkan açmış ordan yapıyor satışını ve %100 başarılı görünüyor satışlarında. Oldukça da hızlılar. Bebekcikolatası mağazasından aldığım ürünlerden çok emin değilim ama yorumlarına güvenerek aldım bakalım inşallah taze çıkar. Hadi benimki neyse de doktora da hediyelik sipariş verdik. O bayat çıkarsa çok mahçup olurum.
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
doktorumuza da bunu sipariş verdik.
Ne yana dönsem bebek 5-10 dk sonra o yöne kayıyor, kendini karnıma dayıyor ve acaip canımı yakıyor. Karnım yamuk yumuk bir hal alıyor. Gece uyuyamamamın en büyük sebebi bu zaten.
Ben bir kaç gündür aklıma geldikçe kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm.
Lansinoh aldım 2 kutu 40 ml'lik olandan. evt bazen markalı ürünlere ekstradan para veriyoruz ama kalitesinden emin oluyoruz. Ben 40 ml kutuyu 22,90'a aldım. Biraz fiyat araştırmak lazım. Fiyatlar çok farklı olabiliyor.
Yok işte sancı fln olmazsa ekstra bir şikayet çatı muayenesi yapmiyomus benim Dr hanı bazilari belirli haftalarda bakmaya başlıyomus ya benimki öyleymişEvet canim sanci falan ypmiyormus.
arkadaşım buradan çikolata yaptırmıştı ve lezzeti çok güzeldi..güvenmiyorsan mağazasından al yaptır .
Yok işte sancı fln olmazsa ekstra bir şikayet çatı muayenesi yapmiyomus benim Dr hanı bazilari belirli haftalarda bakmaya başlıyomus ya benimki öyleymiş
İşte benim Dr un hemşiresi öyle dedi bakalım yarın kontrol var tam 35+0 oluyorum yapmaz inşDoktorlrin geneli 35.haftadan itibaren bakiyorlar canim
Tam tarif ettiğin gibi oluyo .normalmis ağrıması ama bacağıma basamıyorum bazen düşersem diye korkuyormherkese merhaba,
yaklaşık 10 saatlik bir elektrik kesintisiyle güne başladım. Yarım saat önce geldi. Kalorifer yanmıyor, neyseki hamilelikten dolayı çok üşümüyorum. Aramıza bir kaç bebek katılmış. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşlarımıza. Bize de zamanında sağlık bir şekilde dünyay getirmeyi nasip etsin inşallah. Haftasonları genelde eşimle zaman geçirdiğim için buraya pek uğrayamıyorum. Uğrasam da sadece okuyorum. Pazartesi ve Salı günleri boş günüm olduğu burda daha çok zaman geçirebiliyorum. Burda da dünden beri kar var. Okullar tatil ama benim zaten boş gün olduğu için bir faydası yok. Bu cuma inşallah 37 haftam doluyor ve izne ayrılacağım. Yarın da Not işlerimi bitirip okulla ilgili iş bırakmak istemiyorum artık. izne ayrılınca da temizlik düzen işleriyle ilgilenmeyi düşünüyorum tabi bizimki erken gelicem diye tutturmazsa.
Canım ben de artık hiç bişey yapmak istemiyorum ne yemek ne temizlik ne de evle ilgili bişey. Senin bir de çocuk var ilgilenmen gereken. Allah kolaylık versin. Neyseki az kaldı doğuma.
Bu arada doğum çantana tam olarak neler koydun? Doğumdan sonra ebelere vereceklerini ayrı mı koydun yoksa hepsi aynı çantada mı? Bu akşam ben de yerleştircem artık. Kaç gündür ha bugün ha yarın koyarım derken iyice erteledim. Ani bişey olsa naparım bilmiyorum.
Ben sezeryanı kendimden ziyade bebek için düşünmüyorum. Yoksa doktorun iyiyse çok sıkıntı yaşamazsın. Hem planlı olması çok iyi ama dediğim gibi normal doğumun bebek için daha iyi olduğu söyleniyor.
Bugün tül ve bebek çikolatalarının siparişlerimi vericem. Hafta içi bir gün havalar müsade ederse balon kurdela falan alıcam.
Vajina kemiği ağrısı bende de bayadır var. Yataktan kalkarken ve uzun süre sandalyede oturduğum zaman hissediyorum genelde. Yürürken olmuyor. Çatı mı genişliyor nedir anlamadım...
Herkese merhaba,
Ben güne yeni başladım ama çoktan öğlen olmuş. Gece 4'e doğru uyuyunca ancak kalkabildim 11 buçuk gibi. Neysekj boş günüm olduğu için gece uyuyamasam da geç saat kalkıp uykumu kısmen de olsa alabiliyorum.
n11'deki de aynı mağaza caınm. hacışerif n11'de dükkan açmış ordan yapıyor satışını ve %100 başarılı görünüyor satışlarında. Oldukça da hızlılar. Bebekcikolatası mağazasından aldığım ürünlerden çok emin değilim ama yorumlarına güvenerek aldım bakalım inşallah taze çıkar. Hadi benimki neyse de doktora da hediyelik sipariş verdik. O bayat çıkarsa çok mahçup olurum.
http://urun.n11.com/hediyelik-cikolata/doktor-cikolatasi-ahsap-kutu-48-adet-P118286882
doktorumuza da bunu sipariş verdik.
Ne yana dönsem bebek 5-10 dk sonra o yöne kayıyor, kendini karnıma dayıyor ve acaip canımı yakıyor. Karnım yamuk yumuk bir hal alıyor. Gece uyuyamamamın en büyük sebebi bu zaten.
Ben bir kaç gündür aklıma geldikçe kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüm.
Lansinoh aldım 2 kutu 40 ml'lik olandan. evt bazen markalı ürünlere ekstradan para veriyoruz ama kalitesinden emin oluyoruz. Ben 40 ml kutuyu 22,90'a aldım. Biraz fiyat araştırmak lazım. Fiyatlar çok farklı olabiliyor.
Dahil değildir . sadece kutuya odaklan canim .onlar sadece aksesuarcanım bu n11 de http://urun.n11.com/cikolata/kiz-bebek-cikolatasi-fil-P149046170 görseldeki ayıcık patik vs de fiyata mı dahil , bilgin var mı ?
Ben geçen perşembe yaptırdım. Normal doğumu çok istiyorum ama bebegim haftasından 10 gün önde hep. O nedenle bakti doktorum ve hic birşey anlamadim. Iyiki de bakti icim rahatladi çatın uygun dedi. Hatta baktiktan sonra hafif ağrıların var dimi dedi ben söylemeden ki nstde de çıktı hafif sancılarım. Korkulacak birşey değil yani.Kızlar çatı muanesi olan var mı olmak zorundamıyız?
Dahil değildir . sadece kutuya odaklan canim .onlar sadece aksesuar
gece boyu şimdi bile sancılanıyorum canım gece adet ağrısı gibiydi bide bebek mi kasılma mi ayıramadım ilk sonra cok ağrı oldu toplanan yer ağrıyorduAh canım ya....
Keşke bu kadar yüklenmeseydim diyeceğim ama olmuş bir kere.
Kasılma karnının taş gibi sertleşmesi oluyor.Hangi pozisyonda olursan ol ,rahatlıyamıyorsun geçene kadar.
Aklımı karıştıran sıvı gelmesi.Şuan için endişelenme ama yarın bi doktora görünsen ?
Şimdilik tavsiyem ılık bir duş al (sıcak değil),bir şeyler ye ve yatağına uzanıp dinlenmeye çalış. Bebeğin hareketlerini de takip et biraz..
canım bende normalde cok yorarak yapmam ama sinirden hepsini yaptım gerginliği atiym derken kasıldımKızlar kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz her gün bir iş yapın bir gün sil süpür bir gün balkonlar bir gün tuvalet bir gün ütü toz gibi .,,bende titiz bir kadınım ama öyle yapıyorum çoçuğum için yapmak zorundayım camlara halılara kadın aldım bu 2 ay böyle idare edeceğiz ayağa Kalkan'a kadar .., ama sağlık herşeyden değerli emin olun
Korkmayın bu kadar ben geçen kanlı akıntı gelince gittiğimde hem spekulum ile baktı hem açıklık kontrolü için elle öyle aşırı bir ağrı olmuyor anlık birşey geçiyor hemen. Kendini kasma ve sakın ıkınma dedi doktor da. Ki kendi doktorum değildi acildeki rastgele bir doktorduİşte benim Dr un hemşiresi öyle dedi bakalım yarın kontrol var tam 35+0 oluyorum yapmaz inş
Muhtemelen dekor canım. O fiyata vermezler hepsini. Elime ulaşınca yazarım.canım bu n11 de http://urun.n11.com/cikolata/kiz-bebek-cikolatasi-fil-P149046170 görseldeki ayıcık patik vs de fiyata mı dahil , bilgin var mı ?
Ben de öyleyim gündüz camları açık tutuyorum. Yatak odasındaki peteği kapattım. Üstümü de örtmüyorum. Eşim normalde çok üşüyen biri değil ama bana hayret ediyor şimdi. Neyseki yaza gelmedi diyorum son aylarımız yoksa mahvolurdum. Hele yemek yerken sırtımdan ter boşalıyor resmen.kızlar ay vallahi delircem yaa.. kışın ortasında terliyen bi benmiyim ... milletle klimayı kapatın diye kavga ediyorum. tek battaniye ile yatıyorum demir hapımı yapıyor bni böyle .. hep öyleydim zaten de hamilelikte iyice sıcaklar oldum. doğurunca başlıyacaklar aman sıkı giy üşütme bilmem ne .. afakanlar basıyor bana sıcakta..
Canim ben evlilgimin ilk ayi mantar oldum cok fena ve 3-4 ay devam etti o sure icinde baya bi alttan muayene oldugum icin bilyorum nasil bisey ama bi iritelik oldu artik bende korkmak degil de o donem de cok ust uste oldugum icin sanirim doguma kadar olmasin insKorkmayın bu kadar ben geçen kanlı akıntı gelince gittiğimde hem spekulum ile baktı hem açıklık kontrolü için elle öyle aşırı bir ağrı olmuyor anlık birşey geçiyor hemen. Kendini kasma ve sakın ıkınma dedi doktor da. Ki kendi doktorum değildi acildeki rastgele bir doktorduerkek olması beni strese soktu sadece daha önce erkek bir doktora alttan muayene olmamıştım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?