- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Allah sağ salim kurtarsın canım sağlıcakla al kucağına yavrunu insallah
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah, sonrasında haberdar et bizi..
@saa_saa_saa nın doğumu nasıl geçti acaba.. müsait olunca haber ver merak ediyoruz canım.
Insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu. Rabbim yar ve yardimcin olsun
Allah hepinizden razı olsun kızlar inşallah kazasız belasız kavuşur hemen haber veririm sizlere dualarınızı eksik etmeyin lütfen ben hepimiz icin hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum şimdidenamin canım hayrla gelsin bebişin inşallah çok kolay olur. tedirgin olma meleğine kavuşacaksın ne güzel
Bende öyle aldım canım.Kızlar hala beşik alamadık bir türlü fırsat olmuyor erken gelecek bebek sanıyorumben mobilya beşik düşünüyorum kızlar alttan iki çekmecesi olan..
sen ne kadara aldın canım eşimde bunun yandan dolaplisini almıştıBende öyle aldım canım.
Geçen cumartesi bende yaşadm hatta adet olmayı unutmuşum birden o havayı yaşadım karnm hep olcak gibi ağrıdı arada da zorlanır gibi sancı oldu sürekli tuvalete gidip kontrol ettim sonradan şiddeti düşdü sende kontrolde ol süreklikızlar sabah adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım. çok afedersiniz ishal gibiyim. midemi bozacak bir şey yemedim sabah kahvaltı edip yattım yani. şu anda da sancım var ara ara geliyor yalancı sancı galiba. ay ben hemen panik oluyorum ya.
Maşallah cnm son zamanlar artık sesinide duycaz bebişlerimizin çok heyecan verici y düşünmekBenim bugün randevum vardı.gittim kızım çok tatlı. 3kilo 150 gr. 50 cm. Herşey normal 38+3 günümüz. Az kaldı herseyimiz hazır bekliyoruz
Aynısı banada oldu yatınca daha çok yanıyo yastık koydum yok oturur vaziyette uyumaya çalışdım yok en son 6:30 dalmışım eşime uyanır gibi oldum 7:30 gibi sonra geçmişdi yanma yattım uyudum ama hala uykusuzluk varselam kislarr... sabah 6 da uyumus biri olarak midemi yerinden cikarip soyle bi sallayip ucurumdan asagi atmak iatiyorum.... yemin ederim 10 saniyede bir gelen mide yanmasina sabah 6 ya kadar dayandim.. surubuda ictim bitirdim... yandim durdum.. zaten uyuyamiyodum hem uyuyamama hem mide yangini hem sanci derken sabah 6 oldu .. uyumusum saat 7 de esim uyandirdi kalk yerine gec diye oan onu öldurebilirdim saatlerce allahima uyumak icin yalvarmisyim cunku... pofff kac gun kaldi deliricem artik...
Hayirli olsun cok guzelmis Canim. kaca aldin bunu ve olculeri nedir besiginBende öyle aldım canım.
galiba öyle yapmak lazım aslında çok mantıklıbenim hiç mamayla ilgili yorumum olmadı, karışıklık oldu sanırım:) doktor mama vermezseniz açlıktan ölecek demediği sürece memeyi zorlamayı düşünüyorum ben, bi de bence önceden almayın çünkü her çocuğa her mama olmuyor, bazı bebekler alerjik olduğu için sadece keçi sütü içerikli mamaları kullanabiliyorlar, ya da bazı başka içeriklere duyarlı oluyorlar, mecbur kalınırsa hastanede verilen mamadan alır devam edersiniz en azından alerjisi olmadığına emin olmuş olursunuz.
canim benim allah yardimcin olsun... sezeryanda ilk ayaga kalkisi atlattinmi gerusi kolay... bizimde gunumuz gelse keske... 2 haftayi devirdimmi tamam... gece uykusuzlugu mahfetti beni ya...Allah hepinizden razı olsun kızlar inşallah kazasız belasız kavuşur hemen haber veririm sizlere dualarınızı eksik etmeyin lütfen ben hepimiz icin hayırlı sağlıklı dogumlar diliyorum şimdiden
degilmi canim gece olmasin istiyorum artik... bidr afedersin nasil ishal olmusum anlatamam.. son haftalarda ara ara ishal oluyorum neden anlamadim... daha var halbuki ama az kaldi altima yapcaktim bide bigun oluyo bigun olmuyo anlamadim biseyGeçen cumartesi bende yaşadm hatta adet olmayı unutmuşum birden o havayı yaşadım karnm hep olcak gibi ağrıdı arada da zorlanır gibi sancı oldu sürekli tuvalete gidip kontrol ettim sonradan şiddeti düşdü sende kontrolde ol sürekli
Maşallah cnm son zamanlar artık sesinide duycaz bebişlerimizin çok heyecan verici y düşünmek
Aynısı banada oldu yatınca daha çok yanıyo yastık koydum yok oturur vaziyette uyumaya çalışdım yok en son 6:30 dalmışım eşime uyanır gibi oldum 7:30 gibi sonra geçmişdi yanma yattım uyudum ama hala uykusuzluk var
Sağlıkla kucağına al bebişini, Rabbim yardımcınız olsunKizlar bugun kan kontrollerim yapildi anestezi dr konsultasyonu yapildi. Insallah yarin sabah 8.30 da spinal sezeryanla kizimi dunyaya getiricem. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.
sen ne kadara aldın canım eşimde bunun yandan dolaplisini almıştı
Hayirli olsun cok guzelmis Canim. kaca aldin bunu ve olculeri nedir besigin
Üşütüyoda olabilirsn bende de bazen ishal gibi oluyo bazen normal üşütüyrm die tahmin ediyrmdegilmi canim gece olmasin istiyorum artik... bidr afedersin nasil ishal olmusum anlatamam.. son haftalarda ara ara ishal oluyorum neden anlamadim... daha var halbuki ama az kaldi altima yapcaktim bide bigun oluyo bigun olmuyo anlamadim bisey
Masaj yap sıcak tut su torbasını gezdir belki faydası olurBacağım Hala çok agriyo
Masaj yapiyom ama gecmiyo fena agriyoMasaj yap sıcak tut su torbasını gezdir belki faydası olur
amin canım sagol.benden son 2 aydır uyuyamıyorum bakalım bundan sonra nasıl olacak uykularcanim benim allah yardimcin olsun... sezeryanda ilk ayaga kalkisi atlattinmi gerusi kolay... bizimde gunumuz gelse keske... 2 haftayi devirdimmi tamam... gece uykusuzlugu mahfetti beni ya...
Ayy sağlıcakla alalım da kucağımıza. Değsin çektiklerimiz.Geçen cumartesi bende yaşadm hatta adet olmayı unutmuşum birden o havayı yaşadım karnm hep olcak gibi ağrıdı arada da zorlanır gibi sancı oldu sürekli tuvalete gidip kontrol ettim sonradan şiddeti düşdü sende kontrolde ol sürekli
Maşallah cnm son zamanlar artık sesinide duycaz bebişlerimizin çok heyecan verici y düşünmek
Aynısı banada oldu yatınca daha çok yanıyo yastık koydum yok oturur vaziyette uyumaya çalışdım yok en son 6:30 dalmışım eşime uyanır gibi oldum 7:30 gibi sonra geçmişdi yanma yattım uyudum ama hala uykusuzluk var
benimkinin ayaklar kaburgada bazen böbrekleri itiyor bide göbek deliğinden kaburgaya kadar sürtüyor bildiğin ayağı topuğu belli cadınınBide kızlar kaburgama batıyo resmen ya siz dede olur onu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?