2017 Şubat Anneleri

Amin canım benim de eşimin teyzesi örmüş te dün verdi öyle hep takım bende de yok :) güzel günlerde giydirelim inş hepimiz de

Ne saçma.... her ilaç bir değil ki ne istediysek yaz işte.... parayla alayım dedim de pahalıydı. Ben gaviscon kullanıyorum Rennie yi bilemicem tatlım. Eczane muadil diye vermez mi acaba
Geçti artık reçeteyi değişemez muadil de değildi bildiğim kadarıyla ama 2 şişe yı rica etsem diyorum acaba değişmez mı ki ptesi bi soriyim olmadı

Kıyamam cnm ya mide yanarken uyunmuyor bir süre sonra kabusla uyandırıyor bu arada prensin takımlarına bayıldım sağlıcakla giysin kuzucuk inş
Aynen hem yanma hem reflü sanırım afedersin gazla birlikte acı su geliyo ve bu beni uykudan da uyandiriyo cikarcam gibi uyaniyorum uykudan o acı suyla az kaldı Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim örgüler için de teşekkür ederiz teyzesi amin inş ecmain

Yaaa is suan hic gozumde degil,su zor gunleri atlatalimda peki bebegin kafasi orda ya acaba sikisma faln Allah korusn ole bise olurmu hic dr.ada sormadm her hafta kontrole gdicm
Yok bısı olmuyor ultrasonda da yuzu gozukmuyordu öyle asagıdaydı alttan bakmıştı.sen dınlenceksın yurumıyeceksn canım pozısyon degıstırır o eslede yaklaşma yasak bılgın olsun

Yanı bide sordu daha iyi fln diye yok dedim ben ona devam ediyim dedim gitmiş yine onu yazmış iste bende rennie ye alışmışım ya şekerli gibi geldi
Olabilir tabi canim, hepsi birbirine benziyor icerik olarak. Kimine biri kimine digeri iyi geliyor ama doktorun yaptigi cok ayip

Kizlar iyi geceler bu bebek hareketlerini cok asagida hissediyorum rahmin üstünde bu arada 37 haftaligim acaba normal mi kontrolüm carsamba günü

Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin

Yok bısı olmuyor ultrasonda da yuzu gozukmuyordu öyle asagıdaydı alttan bakmıştı.sen dınlenceksın yurumıyeceksn canım pozısyon degıstırır o eslede yaklaşma yasak bılgın olsun
Yok cnm yaa suan es faln hic hicc,ztn hamile oldugumu ogrendii anda bise oluck die korktuk.peki senin dr.olumlu konusmustu bn 6hafta bekler mi dedm hic bise diemem dedi

Yaa hiçbir işe yaramıyor mucanım . Afedrsın dha yeni istifar ettim o derece ilerledi bu zıkkım.
Can'ım inan beni rahatlatan tek şey çıkarmak sonra mis gibi uyuyorum belki sende ilerlememiştir bende son safha hem yanma hem reflü... Sen yine de dene belki iyi gelir sana soğuk süt iki üç yudumda, sakız bunlarda doğal geçici çözümler. İçtiğimiz şurupların da yarısı kalsiyum

Yok cnm yaa suan es faln hic hicc,ztn hamile oldugumu ogrendii anda bise oluck die korktuk.peki senin dr.olumlu konusmustu bn 6hafta bekler mi dedm hic bise diemem dedi
Olumsuz konuştu hep yatacaksın 35 cıkarmamız lazım dedı baya huylandık esımle hıc bana ıs yaptrmadı ağır ağır hareket ettm halada oyleyım.on gun sonra bı gııtım kafasını yanıma getırmıs ayaklar otekınyanımda yan yatıo ohun bugundur dunde kontroldeydım kafası yanda ıyı gıdıo.ıns senınkıde degıstırecek yonunu sıkma canını.

yummyysweets ah saol teyzesi düşünmen yeter iyi günlerde giysin inşallah

Loveali bende çok çekdim mideden şurupda fayda etmedi yatarken daha çok oluyodu şimdi hep sola yatıyrm bide gün içinde sakız çiğniyrm biraz daha rahatladım sanki tavsiye ederim

Kızlar saat kaç oldu bana uyku yok karnımda hıc durmayan bır motor var sankı kıprış kıprış uyutmuor bı yandan kafamda delı sorular 2.sezaryen herseyı bılınce heyecan oluo yaklaştıkça 11 yasnda kızım var hep aklımda o var doguracagımı o kadar dsnmuyorum ılk kızımı daha çok dusunuyorm dgmda bısı olur dıye dsnmekten kendımı alamıyorum napar ne eder dıorm ıns sıkıntısız geçer dogumum ve buradakı herkesın de ıns

İkinci kez anne olacaklarda bu normal galiba Can'ım benimde aklıma sürekli geliyor oğlum ne yapar bana bişey olursa diye eşim bile aklıma gelmiyor inş sağ salim hayırlısıyla atlatacağız Rabbim yavrularımızı bize bizi onlara bağışlasın

Amiin ınsallah hayırlısıyla gelsınler sagsaglım

Kızlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dua edin lütfen

Ya hadi inşaallah hayırlısı olsun.. Rabbim yardımıncn olsun Bismillahirrahmanirrahim sümme sebila yessere hu..... Bu zikri çek canım.. Açıklık olmus mu kaç cm sancı varmı ben uyumuyorum mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…