Amin canım benim de eşimin teyzesi örmüş te dün verdi öyle hep takım bende de yok :) güzel günlerde giydirelim inş hepimiz deyummyysweets ve Loveali kıskandım sizi bizimde var hırka ve yeleklerimiz ama sizinki gibi takım değil böle çok güxel içlerinde de görmk nasip olsun
@tereyagli ekmek cnm bekliycez mecbur bende çok merak ediyrm çarşamba ne diycek 40+0 oluyrm ama sanki vajinamda iyice şişmiş gibi iyice yerleşdi galiba ama sancı nişan su hiçbişey yokkkk
Geçti artık reçeteyi değişemez muadil de değildi bildiğim kadarıyla ama 2 şişe yı rica etsem diyorum acaba değişmez mı kiNe saçma.... her ilaç bir değil ki ne istediysek yaz işte.... parayla alayım dedim de pahalıydı. Ben gaviscon kullanıyorum Rennie yi bilemicem tatlım. Eczane muadil diye vermez mi acaba
Aynen hem yanma hem reflü sanırım afedersin gazla birlikte acı su geliyo ve bu beni uykudan da uyandiriyoKıyamam cnm ya mide yanarken uyunmuyor bir süre sonra kabusla uyandırıyor bu arada prensin takımlarına bayıldım sağlıcakla giysin kuzucuk inş
Renne şuruplar fayda etmeyince dr tablet verdi yine rennenin ben onu kullanıyorum ama anlık hepsinin rahatlatması
Yok bısı olmuyor ultrasonda da yuzu gozukmuyordu öyle asagıdaydı alttan bakmıştı.sen dınlenceksın yurumıyeceksn canım pozısyon degıstırır o eslede yaklaşma yasak bılgın olsunYaaa is suan hic gozumde degil,su zor gunleri atlatalimda peki bebegin kafasi orda ya acaba sikisma faln Allah korusn ole bise olurmu hic dr.ada sormadm her hafta kontrole gdicm
Olabilir tabi canim, hepsi birbirine benziyor icerik olarak. Kimine biri kimine digeri iyi geliyor ama doktorun yaptigi cok ayipYanı bide sordu daha iyi fln diye yok dedim ben ona devam ediyim dedim gitmiş yine onu yazmışiste bende rennie ye alışmışım ya şekerli gibi geldi
Aynıyız hayırla gelsınler ıns sağ saglım sezaryen oldgndan saat verdıler bızeBen varim insallah bakalim saatimiz belli dgl henuz ama 14 Subat ta bekliyoruz minnos oglumuzu
Yok cnm yaa suan es faln hic hicc,ztn hamile oldugumu ogrendii anda bise oluck die korktuk.peki senin dr.olumlu konusmustu bn 6hafta bekler mi dedm hic bise diemem dediYok bısı olmuyor ultrasonda da yuzu gozukmuyordu öyle asagıdaydı alttan bakmıştı.sen dınlenceksın yurumıyeceksn canım pozısyon degıstırır o eslede yaklaşma yasak bılgın olsun
Can'ım inan beni rahatlatan tek şey çıkarmak sonra mis gibi uyuyorum belki sende ilerlememiştir bende son safha hem yanma hem reflü... Sen yine de dene belki iyi gelir sana soğuk süt iki üç yudumda, sakız bunlarda doğal geçici çözümler. İçtiğimiz şurupların da yarısı kalsiyumYaa hiçbir işe yaramıyor mucanım . Afedrsın dha yeni istifar ettim o derece ilerledi bu zıkkım.
Olumsuz konuştu hep yatacaksın 35 cıkarmamız lazım dedı baya huylandık esımle hıc bana ıs yaptrmadı ağır ağır hareket ettm halada oyleyım.on gun sonra bı gııtım kafasını yanıma getırmıs ayaklar otekınyanımda yan yatıo ohun bugundur dunde kontroldeydım kafası yanda ıyı gıdıo.ıns senınkıde degıstırecek yonunu sıkma canını.Yok cnm yaa suan es faln hic hicc,ztn hamile oldugumu ogrendii anda bise oluck die korktuk.peki senin dr.olumlu konusmustu bn 6hafta bekler mi dedm hic bise diemem dedi
İkinci kez anne olacaklarda bu normal galiba Can'ım benimde aklıma sürekli geliyor oğlum ne yapar bana bişey olursa diye eşim bile aklıma gelmiyorKızlar saat kaç oldu bana uyku yok karnımda hıc durmayan bır motor var sankı kıprış kıprış uyutmuor bı yandan kafamda delı sorular 2.sezaryen herseyı bılınce heyecan oluo yaklaştıkça 11 yasnda kızım var hep aklımda o var doguracagımı o kadar dsnmuyorum ılk kızımı daha çok dusunuyorm dgmda bısı olur dıye dsnmekten kendımı alamıyorum napar ne eder dıorm ıns sıkıntısız geçer dogumum ve buradakı herkesın de ıns
Amiin ınsallah hayırlısıyla gelsınler sagsaglımİkinci kez anne olacaklarda bu normal galiba Can'ım benimde aklıma sürekli geliyor oğlum ne yapar bana bişey olursa diye eşim bile aklıma gelmiyorinş sağ salim hayırlısıyla atlatacağız Rabbim yavrularımızı bize bizi onlara bağışlasın
Canım Allah yar yardımcın olsun,inşallah bir avazda doğurursunKızlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dua edin lütfen
Kızlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?