2017 Şubat Anneleri

Ay inşallah fark ederim canım :) bu arada sana da bebeğine de maşallah

Kızlar sizce olmuş mu ya hiç içime sinmedi eşim beğenmedi

Bence çok tatlışlar

Hakkaten gece olunca başlıyor yaaaa

Bana dr normal Doğum diyor sancıları hissedince duşa girip traş bıçağıyla alacağım mecbur Yen'i aldım ama bir haftaya doğmazsa tüyler yine çıkacak

Aynen valla bakalım nasıl olacaklar :) benim süt fln biseye yaramiyo ateş topu yutmuş gibiyim yine şuan

Gaviscon u dik kafaya

Sürekli mi oluyor sendeki? Bende de iki gündür var inceden inceden geliyor hastaneye gitmedim ama hissediyorum yakında doğacak

Rennie yazmıştı kendi Dr um bitti sağlık ocağına yazdiriyim dedim aile hekimi gaviscon yazıyım istersen dedi yok Dr um rennie yazdı ona devam ediyim dedim gitmiş kendi yine gaviscon yazmış eşim alıp gelince farkettim rennie daha naneli gibi yine içince bi ferahlatıyor gibi oluyodu gaviscon şekerli gibi geldi midem i bulandırıyor içerken gıcık oldum Dr a

mbg24 Canım gerçekten sinir bozucu bir durum. Ben şahsen haylaz çocuklara hiç gelemem. İnşaallah kızım çok uslu olur:) bence sende çekme bu kadar. Annene söyle çıtlatsın bi şekilde. Anneler bulur uygun dili.

Ne saçma.... her ilaç bir değil ki ne istediysek yaz işte.... parayla alayım dedim de pahalıydı. Ben gaviscon kullanıyorum Rennie yi bilemicem tatlım. Eczane muadil diye vermez mi acaba

yummyysweets ve Loveali kıskandım sizi bizimde var hırka ve yeleklerimiz ama sizinki gibi takım değil böle çok güxel içlerinde de görmk nasip olsun

tereyagli ekmek cnm bekliycez mecbur bende çok merak ediyrm çarşamba ne diycek 40+0 oluyrm ama sanki vajinamda iyice şişmiş gibi iyice yerleşdi galiba ama sancı nişan su hiçbişey yokkkk

Benim İlk doğumda sancılar vardı akşamdan sabaha karşı nişan geldi ve yaklaşık 3saat sonrada meleğime kavuştum

Kiz kardesimin de oyle oldu nerdeyse, iste kisiden kisiye degisiyor bu nisan olayi. Hatta bazilarinin baya kanli oluyormus, bende kan cok azdi hatta o yuzden nisan olup olmadigina ilk basta emin olamamistim ama daha onceden kedimin ebeligini yaptigimdan bi tanidik gelmisti

Ay inşallah fark ederim canım :) bu arada sana da bebeğine de maşallah

Cok tesekkurler valla 3700'u gecerse yirtik kesi vs olur diye korkuyorum, insallah gecmeden dogururum

Cok ilginc ya doktorlar da komisyon aliyorlar heralde bu kadar da olmaz cunku. Gerci bana gaviscon hep daha iyi geliyor

Eki Görüntüle 1945702
yummyysweets sana da hiihhhhh benim oğluşum a da örmüşler baaakkk

Ayyyyy ne kıskancsınnnnn D

Yerim ben onun patıklerınııııı :*** ayy bunları da gıyecekler uzerlerinde eskisin inşallahhh . Kendi bebişlerine de nasip olsun giymekkk .

Aa bu arada benim kii daha guzell hıııh . diğer takımları atsam agzın açık kalırr

Loveali sakız varsa cnm mide suyunu alıyor rahatlatıyor ama dozunda çiğne şuan ben öyle duruyorum geçici çözüm ama

Canın sağolsun tatlım gonderiri valla sana yapan var eden var kardeş kardeş gıyerler :*

Ayyy cnm icimi rahatlattin,inan aglayarak yaziorum ozel bise yaptin mii bnada suan heyet raporu verdiler 32de de izne cikartick insallah bnmde sizinki gbi olur
Ne gezme ne temuzlık kaplumbağa gbı evdeyım uzanıorum sureklı yuruyus yasak sezaryen bıde öyle vakıt gecırıorum iş yapma sakın yorma kendini

Kızlar birkaç arkadaş çiğneme tabletunden bahsediyordu mide yanması ıcın . İsmini bilen var mı doktoruma danısıp bende kullanmak istiyorum

Cok ilginc ya doktorlar da komisyon aliyorlar heralde bu kadar da olmaz cunku. Gerci bana gaviscon hep daha iyi geliyor
Yanı bide sordu daha iyi fln diye yok dedim ben ona devam ediyim dedim gitmiş yine onu yazmış iste bende rennie ye alışmışım ya şekerli gibi geldi

Ne gezme ne temuzlık kaplumbağa gbı evdeyım uzanıorum sureklı yuruyus yasak sezaryen bıde öyle vakıt gecırıorum iş yapma sakın yorma kendini
Yaaa is suan hic gozumde degil,su zor gunleri atlatalimda peki bebegin kafasi orda ya acaba sikisma faln Allah korusn ole bise olurmu hic dr.ada sormadm her hafta kontrole gdicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…