2017 Şubat Anneleri

Ayyy ne güzel ya yerim o parmakları bende kavuşmak istiyorum hayırlısıyla bebişime... Belli olmaz 40 çıkana kadar tipleri çok değişiyor cnm

Aynen valla bakalım nasıl olacaklar :) benim süt fln biseye yaramiyo ateş topu yutmuş gibiyim yine şuan

Anlattıklarını birebir yaşıyorum çığlık çığlığa ordan oraya koşturup dövüşüp ağlayıp son ses bağırıyorlar iki çocuk birbirlerine inat. Dövüşmedikleri zaman da oyun oynadıkları için gülmeleri son ses. Küçüğü bi huy çıkarmış çöp yapıp bi yerlere saklıyor. Mutfak Dolabının birini açıyorum kalemi açmış çöpleri orda. Teyzecim niye buraya koydun çöpe atsana diyorum bu sefer çığlık çığlığa bağırıyo ben yapmadım diye.. ay ne biliyim hangisini anlatayım. Doğum yapacağım insanlar gelip gidecek temizlediğim ev berbat durumda şu an .. Doğuma kalmış 1 hafta.. iyi değilim anladığın üzere hiç....

Annem anlıyor anlamasına ama ablam ve iki çocuğunun anlamaya niyeti yok şu an için.. şu an çaresizim . Gidecekler mi kalacaklar mı kalacaklarsa ne kadar kalacaklar...... 4 gündür burdalar zaten.. artık iyice doldum.. daha fazlasını düşünemiyorum...

Hmm 38in öyle bir önemi olduğunu bilmiyodum
Bakalım inşallah bekleyebilirim o zaman

Ayyyy bayıldım yaaa.. 41 kere maşallah.. ne mucizevi bişey bu ya.. içimizde susamdan küçük haldeyken bir insan büyüyor.. çok duygulandım.. Allah bize de nasip etsin şu fotoğrafı sağlıkla inşallah.. çok güzelsiniz...

Ben bu sancıları eğer okuduğum yer doğruysa suni sancıda görmüştüm cnm ağrı eşiğin Nasıl hissediyor Musun 60/80/100 e vuran sancıların var
Kasıklarımda baskı hissediyorum oradan anlıyorum kasılma olduğunu hafif regli olacakmışım gibi ağrı oluyor onun dışında çok ağrım yok 2-3 cm açılmam varmış perşembe günü kontolde sanırım ağrı eşiğim yüksek demek oluyor cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum ayrıca

Rica ederim ne güzel işte hissetmeden 100 e vuran sancıların varmış demekki artık vücudun hazırlığa başlamış haftan içinde normal sağlıcakla kolaylıkla inş kavuşursun bebeğine

Rica ederim ne güzel işte hissetmeden 100 e vuran sancıların varmış demekki artık vücudun hazırlığa başlamış haftan içinde normal sağlıcakla kolaylıkla inş kavuşursun bebeğine
Baya sancım varmış da haberim yokmuş meğer inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim

Ayyyyyy bende bende bendeee ne güzel mışıl mışıl uyunur pamuk eller bayıldım bizede nasip olur inşallah

Aynen valla bakalım nasıl olacaklar :) benim süt fln biseye yaramiyo ateş topu yutmuş gibiyim yine şuan

Ayy kuzum ya burada arkadaşlar çiğneme tableti ve surublardan bahsediyorlardı. Demeden mı acaba doktoruna danisip .. Çoook zor bir durum bu

Allah binbir sabır versin bacım . Valla 3 saat çekemedim ben yahu

mbg24 bence tepkileriniz cok normal, yani insanin kafasi almiyor. Ben su anda kendi cocuguma dayanamiyorum, baskasininkine hic dayanamam heralde. Bence annenize citlatin, belki o bir formul bulur

Iste annenize deseniz belki o yardımcı olur bu konuda ablanizi kırmadan

Canım her ikisinin de zorlukları var biliyorsun.... kararın her ne olursa olsun kendine güven ve yapabileceğine İnan

Ayy kuzum ya burada arkadaşlar çiğneme tableti ve surublardan bahsediyorlardı. Demeden mı acaba doktoruna danisip .. Çoook zor bir durum bu
Denemem mı kaç şişe bitirdim ama anlık etkiliyo bazen o da olmuyo maalesef bu ara iyice arttı

Haklısın canım aslında çocuklarla gelmese daha iyiydi... ama gelmişler artık göndermek olmaz. Annenle konuşsan acaba o da ablana söylese nasıl olur?

Ayyy 40 ı da geçerse nasıl yaşayacağım bu stresle her an Doğum planı yapıyorum kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…