Ben bu sancıları eğer okuduğum yer doğruysa suni sancıda görmüştüm cnm ağrı eşiğin Nasıl hissediyor Musun 60/80/100 e vuran sancıların varEki Görüntüle 1945671
Benim de Nst de sancım var ama değer söylemediler anlayan varsa benimki kaç şimdi
Ayyy ne güzel ya yerim o parmakları bende kavuşmak istiyorum hayırlısıyla bebişime... Belli olmaz 40 çıkana kadar tipleri çok değişiyor cnmiyi geceler hamişleray artık hamile değilim çok garip bi duygu..ne çok alışmışım...kızım emdiği için göğüslerim rahatladı sağmaya gerek kalmadi..bu arada kızım babasına benziyor..sen o kadar taşı büyüt gitsin babaya benzesin ama yine de çok tatlı miniğiöEki Görüntüle 1945681 biz bu aralar bu haldeyiz..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun..hazır o uyumuşken ben de dinleneyim..iyi geceler
Aynen valla bakalım nasıl olacaklar :) benim süt fln biseye yaramiyo ateş topu yutmuş gibiyim yine şuanAbboovv .çok yaramaz olacak çook :) karnımızdayken hareket etsin diye kırk takla atıyoruz doguncada dur ıkı dakka dıye mızıklanacaz buncocuuklarada yazık ama ya :) valla benim de mide fanaydı sut içtim şimdi tam çözüm değil ama geçici iyi geliyor. :) bizim evdende maşallah ordu geçti kafam bimilyoonn
Senitsm su an öyle iyi anlıyorum kiii . Daha yeni gitti misafirlerim . 3 tane erkek bebesi 1 tane ergen 2 adam 3 kadın . Çıldıracaktıııımmmmmmmmm( ayy hele o çocuklar resmen yırtınıyorlardı yahu çaldırttılar beni. Kovasım geldi evden resmen . Evşn heryerime girp çıkmaları mı dersin dolap karıstırmalrı mı gidersın her yere su doktuler onu mu dersin . Resmen tepindiler evin içinde resmen . Ayy İllallah ettim resmen .
Bazen insanin kafasi esini dahi götürmüyor hatta birak esi tw sesi radyo sesi bile götürmüyor sadece sessizlik istiyor insan.
Zaten hassas dönemlerden geciyoruz hamilelik boyunca yeterince yorulduk zihnen ve bedenen o yüzden suan kimseyi cekemeyecek olmaniz cok normal ben sizi cok iyi anlıyorum..annenizle konussanz gizlice hani kafam götürmüyor psikolojim iyi degil felan diye acaba anlar mi ki sizi ?
Hmm 38in öyle bir önemi olduğunu bilmiyodumEvet 3. Oğlum geliyor. Yine de arsız arsız heyecanlaniyorum işte
Biri de ses sus sen Yalama olmuşsun buralara demiyor ki. Ben de sizinle kendimi kaptiriyorum işte.
Canim 38. Haftadan sonra akciğerde alveoller artıyordu bir de bağışıklık için çok önemliydi. İkinci oğlum da 15 gün erken dogdu. Vallahi bu seneye kadar perişan oldum resmen. Sen daha iyi bilirsin. Tabi ödemin var birsey diyemiyorum ödem com kötü çünkü. Allah kolaylık versin sana
iyi geceler hamişleray artık hamile değilim çok garip bi duygu..ne çok alışmışım...kızım emdiği için göğüslerim rahatladı sağmaya gerek kalmadi..bu arada kızım babasına benziyor..sen o kadar taşı büyüt gitsin babaya benzesin ama yine de çok tatlı miniğiöEki Görüntüle 1945681 biz bu aralar bu haldeyiz..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun..hazır o uyumuşken ben de dinleneyim..iyi geceler
Kasıklarımda baskı hissediyorum oradan anlıyorum kasılma olduğunu hafif regli olacakmışım gibi ağrı oluyor onun dışında çok ağrım yok 2-3 cm açılmam varmış perşembe günü kontolde sanırım ağrı eşiğim yüksek demek oluyor cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum ayrıcaBen bu sancıları eğer okuduğum yer doğruysa suni sancıda görmüştüm cnm ağrı eşiğin Nasıl hissediyor Musun 60/80/100 e vuran sancıların var
Rica ederim ne güzel işte hissetmeden 100 e vuran sancıların varmışKasıklarımda baskı hissediyorum oradan anlıyorum kasılma olduğunu hafif regli olacakmışım gibi ağrı oluyor onun dışında çok ağrım yok 2-3 cm açılmam varmış perşembe günü kontolde sanırım ağrı eşiğim yüksek demek oluyor cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum ayrıca
Baya sancım varmış da haberim yokmuş meğer inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederimRica ederim ne güzel işte hissetmeden 100 e vuran sancıların varmışdemekki artık vücudun hazırlığa başlamış haftan içinde normal sağlıcakla kolaylıkla inş kavuşursun bebeğine
Ayyyyyy bende bende bendeee ne güzel mışıl mışıl uyunur pamuk eller bayıldım bizede nasip olur inşallahiyi geceler hamişleray artık hamile değilim çok garip bi duygu..ne çok alışmışım...kızım emdiği için göğüslerim rahatladı sağmaya gerek kalmadi..bu arada kızım babasına benziyor..sen o kadar taşı büyüt gitsin babaya benzesin ama yine de çok tatlı miniğiöEki Görüntüle 1945681 biz bu aralar bu haldeyiz..Rabbim hepimizi hayırla kavuştursun..hazır o uyumuşken ben de dinleneyim..iyi geceler
Aynen valla bakalım nasıl olacaklar :) benim süt fln biseye yaramiyo ateş topu yutmuş gibiyim yine şuan
Anlattıklarını birebir yaşıyorum çığlık çığlığa ordan oraya koşturup dövüşüp ağlayıp son ses bağırıyorlar iki çocuk birbirlerine inat. Dövüşmedikleri zaman da oyun oynadıkları için gülmeleri son ses. Küçüğü bi huy çıkarmış çöp yapıp bi yerlere saklıyor. Mutfak Dolabının birini açıyorum kalemi açmış çöpleri orda. Teyzecim niye buraya koydun çöpe atsana diyorum bu sefer çığlık çığlığa bağırıyo ben yapmadım diye.. ay ne biliyim hangisini anlatayım. Doğum yapacağım insanlar gelip gidecek temizlediğim ev berbat durumda şu an .. Doğuma kalmış 1 hafta.. iyi değilim anladığın üzere hiç....
Annem anlıyor anlamasına ama ablam ve iki çocuğunun anlamaya niyeti yok şu an için.. şu an çaresizim . Gidecekler mi kalacaklar mı kalacaklarsa ne kadar kalacaklar...... 4 gündür burdalar zaten.. artık iyice doldum.. daha fazlasını düşünemiyorum...
Iste annenize deseniz belki o yardımcı olur bu konuda ablanizi kırmadanAnlattıklarını birebir yaşıyorum çığlık çığlığa ordan oraya koşturup dövüşüp ağlayıp son ses bağırıyorlar iki çocuk birbirlerine inat. Dövüşmedikleri zaman da oyun oynadıkları için gülmeleri son ses. Küçüğü bi huy çıkarmış çöp yapıp bi yerlere saklıyor. Mutfak Dolabının birini açıyorum kalemi açmış çöpleri orda. Teyzecim niye buraya koydun çöpe atsana diyorum bu sefer çığlık çığlığa bağırıyo ben yapmadım diye.. ay ne biliyim hangisini anlatayım. Doğum yapacağım insanlar gelip gidecek temizlediğim ev berbat durumda şu an .. Doğuma kalmış 1 hafta.. iyi değilim anladığın üzere hiç....
Annem anlıyor anlamasına ama ablam ve iki çocuğunun anlamaya niyeti yok şu an için.. şu an çaresizim . Gidecekler mi kalacaklar mı kalacaklarsa ne kadar kalacaklar...... 4 gündür burdalar zaten.. artık iyice doldum.. daha fazlasını düşünemiyorum...
biraz panik yaptım herhalde kızlar. annem zaten sezaryen ol çekme bu sancıları diyip duruyordu, dün de eşim espri yaptı kendince yarın sezaryen ol sen falan dedi. muayene sonrası çok kötü oldum çünkü onu görünce dedi yemin ediyor espri yaptığına ama ciddi söyledi o an çok alındım nedense. he ne oldu, tüm gece benle uğraştı valla kendimi tuttum sonra tüm gece hüngür hüngür ağladım:)) bugün de kanamam hala devam ediyor 1 gün sürmesi normal herhalde. ben hiç detaylı düşünmüyordum ama sezaryen olacağım galiba. salı günü kontrolüm var sabahtan. doktora söyleyeceğim bir de onun fikrini almak istiyorum. eşim de bu kararı bana bıraktı. biraz gözüm korktu kızlar neden böyle oldum bilmiyorum
Denemem mı kaç şişe bitirdimAyy kuzum ya burada arkadaşlar çiğneme tableti ve surublardan bahsediyorlardı. Demeden mı acaba doktoruna danisip .. Çoook zor bir durum bu
Kızlar bana bi akıl verinDoğum için memleketten annem gelmişti, arkasından da İstanbul dan ablam ve iki çocuğu geldiler. Yeğenlerim canım ciğerimdir ama evde bir saniye kavgasız bağırmasız koşturmasız sakin an yok. Biri ilkokul bire gidiyor diğeri 5 e.. ama laf söz anlamaz oldular sürekli çığlık çığlığa bağırış çağırış var. Şimdiden inanılmaz bunaldım ama Doğumdan önce okul açılmadan gidecekler diye sabrediyordum. Sonuçta kendi evim ve bişey diyemiyorum. Ama şimdi de okulu bir hafta ekip kalmaktan bahsediyolar. Üstelik çocuklar hastalıktan Yen'i çıkmış öksürüp duruyolar. İyice bunaldım. Ben şimdi nasıl kalmayın diyeyim. Bu evde Yen'i doğmuş bebek nasıl uyusun nasıl sakin kalayım nasıl huzur bulayım o kafayla.. üstelik iki çocukla ev bir an toplu kalmıyor. Çok yoruldum artık ruhen. Ben kırmadan nasıl gitmelerini sağlayabilirim. Kafayı yemek üzereyim artık. Bişey desem yarına biletini alıp küser gider. Nolur akıl verin
Aynen cnm bakalım ne kdr geçicez 40 hftadan ben sezeryana giricm diye tahmin ediyrm gelmez bnm kız çok nazlı hanfendi
Cnm şöyle düşün istemediğin rahat edemediğin bi insanla kalmak zorunda olduğunu düşün kırılır ablan bişey desen ki yarın seninde çocğun olcak oda yaramaz olabilir kendini rahatlatmaya çalış sabret bilmiyrm kaynana derdin varmı veya kayınpeder kayınpedrrin kalsa yanında rahat uzanamıycaksın banyoya girdin çıkdın rahat kurulanamıycaksn belki rahat ettiğin kıyafeti bile giyemeyeceksn o yüzden beterin beteri vardır diyorum seni eleştirmiyrm sadece durumu kabullrnmen için yardımcı olmaya çalışıyrm hiç bişey deme bence ablana tahmin ediyrm kafan çekmiydur çok sitresliyiz çünkü bu ara en ufak şey bile dokunuyo farkındayım am sabretallah yardımcın olsun beterin beterini düşün kendini sakinleştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?