2017 Şubat Anneleri

Kızlar bnm adet olcağım zamanlar kaşlarım çabuk çıkardı böle sert sert yine öle olmuş daha grçen hafta kontrole gitmeden aldım böyle olan var mı aranızda

yummyysweets canım bu arada günlerimiz bir gün arayla takip edicem seni bakalım hangimiz doğurcaz :):):)

Ayy valla canım süt içmekten tiksinir oldum inan kıraç ilk başlarda ise yarıyordu ama o da kalmadı artık

Belki aynı gün doğururuz

Teşekkür ederiz teyzesiii.

Bu mide yanması ile saçlı bebek hurafe bence ya.
Benim toplasan 2-3 kere midem yandı ama oğluşum baya saçlı :))
İlk oğlumda da hiç midem yanmadı ,o daha çok saçlıydı :)
Turuncu nasıl gidiyor? İyileştin mi? Saltuk Buğra nasıl?

Merhaba kızlar...
Biz bugün 4 günlük olduk :)
2 çocuklu anne olmak ,yanında yardımcı kimsenin olmaması çok yorucu olsa da her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Eşim saolsun bu hafta izinli ,büyük oğlumla o ilgileniyor. Yavrum benimle olmaya çok alışıkken birden boşluğa düştü sanki.
Elimizden geldiği kadar ilgilenmeye çalışsakta bir şeylerin değiştiğinin farkında...
Neyse zamanla bir düzen kuracağız artık..

Kızlar sezeryan ile ilgili sormak istedikleriniz varsa etiketleyerek sorabilirsiniz. Müsait olduğum zaman cevap vermeye çalışırım mutlaka...

Turuncu nasıl gidiyor? İyileştin mi? Saltuk Buğra nasıl?

Yoğun ve yorucu gidiyor canım.
Mesela 4 günlük olduk bugün ve ben toplasan bu 4 gün boyunca 5-6 saat anca uyumuşumdur.
Korkuluk gibi görünsem de keyfim son derece yerinde :))
Biliyorum bu günlerde geçecek ve ben geri dönüp baktığımda güzel şeyler hatırlamak istiyorum :)
Tam olarak iyileştim diyemem ama evde ağırlık kaldırma (çamaşır sepeti vs..) ve süpürmek dışında her işimi rahatlıkla yapıyorum
Saltuk bey de üzerine düşen görevleri fazlasıyla yapıyor teyzesi :)
Emiyor ,gaz çıkarıyor ,bezini kirletiyor ve uyuyor :))
Bildiğin mucize işte yaa. Seyretmeye ,koklamaya doyamıyor insan..
Rabbim sizleride sağlıcakla kavuştursun inşallah.

Kemiğime dayandı resmen cadı doğsunlar da popolarını ısıralım

Aynen benim bebek de ancak 3 kilo doğar ama Üzülme kolay doğar dedi dr.

Geçti artık reçeteyi değişemez muadil de değildi bildiğim kadarıyla ama 2 şişe yı rica etsem diyorum acaba değişmez mı ki ptesi bi soriyim olmadı

Sor bakalım canım

Kizlar iyi geceler bu bebek hareketlerini cok asagida hissediyorum rahmin üstünde bu arada 37 haftaligim acaba normal mi kontrolüm carsamba günü

Evet benimki de çıkacak gibi

Kızlar suyum geldi hastanedeyim korkuyorum dua edin lütfen

Ayyy seninle günlerimiz aynıydı canım. Allah yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah sağlıcakla

Bebekleri dönmüş arkadaşlar hıçkırıkları göbek hizasında mı, altında mı yoksa üstünde mi hissediyorsunuz benim kız öyle saçma bir pozisyonda ki karnım çapraz yamuk kaç saattir. Küçücük yerde balık gibi Nasıl dönüyor anlamadım ...

TuRuNCu cnm maşallah size abinin tavrı Nasıl ne önerirsin. Birde genel anestezide atılma süresi ne kadar. Ben yavaştan artık kendimi sezeryana da alıştırıyorum tek korkum spinaldebel fıtığım tetiklenirse

Benim baya göbek altında başlıyor hıçkırık tabii vücudunun diğer kısmında çapraz yukarıda da hissediyorum az az ama yoğunluk alt tarafta.

Teyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süsleri masanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu

Eklentiler

• IMG_3429.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_3430.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 121
Bu mide yanması ile saçlı bebek hurafe bence ya.
Benim toplasan 2-3 kere midem yandı ama oğluşum baya saçlı :))
İlk oğlumda da hiç midem yanmadı ,o daha çok saçlıydı :)
Bana da pek inandırıcı gelmiyo ama herkes öyle deyince acaba dedim :) ogluş hala midenin oralarda hareket ediyo galiba baskı yaptıkça yaniyo sonuçta mide yukarı doğru çıktı sanki galiba ondan :)

Benim göbek hizasında oluyo hıçkırık ama aynı anda vajina da da sanki pıt pıt bişey atiyo gibi oluyo :) benim de acayip yamultuyo çapraz şekilde fln yamuk oluyo dediğin gibi :)

Canım abi biraz şaşkındı ilk gün.
Ben küçüğü bilinçsizce kuzuuum yavruum annem diye sevince tuhaf tuhaf gözüme bakıyordu.
Ben farkında değildim ama eşim uyarınca toparladım hemen.
Bebek için çok kısıtlamıyoruz. Öpüp koklamasına veya kucağa istemesine engel olmuyoruz.
Baba hiç boş bırakmadan ilgileniyor ama beni özlediğinin farkındayım.(bunu düşününce göz yaşlarıma hakim olamıyorum ama alışacağız..)
Ben de her fırsatta onu öpüp kokluyorum ve dün gece normalde olduğu gibi kitabını okuyup ben uyuttum koklaşarak. Çok iyi geldi ikimize de.. Sadece zamana ihtiyacımız var..

Ben spinal sezeryan oldum canım.
Dikme esnasında sadece rahatlatıcı verdiler o kadar. Tam bayılmadım yani..

Dün gece kalçalarım berbatti yine hiç uyumadim gibi bişey nerdeyse her zamankinden daha da fena agridi dönerken fln inledim resmen ağrıyla eşim bütün gece masaj yapti ovaladi ama bana misin demedi kahvaltı yapıp az daha yatiyim dedim ama yine aynı kramp giriyo kalcama sersem gibiyim şuan bide adet ağrısı gibi agrim var çok keyifsizim bugün

İnan şuan benim gözlerim de aktı inş bende senin gibi dikkatli davranırım babamız bizim birkaç gün izinli olacak inş dengeyi sağlayabilirim cnm ilk başta çok önemli ilişki benim kardeşimle hep bozuk aramız çok severiz ama geçinemeyiz annemin hatası çoktu beni bir sene babaanneme yolladı çocuk oldu diye aynı şeyi asla yaşatmak istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…