- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Oy oy kıyamam size. Aynı şeyleri ben de yaşamıştım ikinci doğumumda.özellikle onunla çok zaman geçirdim. Ex kocam karışması abi izin vermiyordu anne de anne diye.altını değiştirin bana bez ver bana mendil ver.hadi yusufu yikayalim gibi iki yaşındaydı ama çok ii geldi ona. Hep annen seni çok seviyor diye kulağına fisildiyordum. .. Zamanla geçiyor ama ilk günler dokunaklı oluyor. Üzme kendini ona bir dünya bahsettin. Allah sana güç kuvvet versin canim. Ben de bu hafta sezeryana girecem bakalım ortanca ne yapacak.Canım abi biraz şaşkındı ilk gün.
Ben küçüğü bilinçsizce kuzuuum yavruum annem diye sevince tuhaf tuhaf gözüme bakıyordu.
Ben farkında değildim ama eşim uyarınca toparladım hemen.
Bebek için çok kısıtlamıyoruz. Öpüp koklamasına veya kucağa istemesine engel olmuyoruz.
Baba hiç boş bırakmadan ilgileniyor ama beni özlediğinin farkındayım.(bunu düşününce göz yaşlarıma hakim olamıyorum ama alışacağız..)
Ben de her fırsatta onu öpüp kokluyorum ve dün gece normalde olduğu gibi kitabını okuyup ben uyuttum koklaşarak. Çok iyi geldi ikimize de.. Sadece zamana ihtiyacımız var..
Ben spinal sezeryan oldum canım.
Dikme esnasında sadece rahatlatıcı verdiler o kadar. Tam bayılmadım yani..
Sağol cnm 10 çocuk doğursam da anlamıycam galiba neresi nerede :)Benim baya göbek altında başlıyor hıçkırık tabii vücudunun diğer kısmında çapraz yukarıda da hissediyorum az az ama yoğunluk alt tarafta.
Teyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süslerimasanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu
Benim göbek hizasında oluyo hıçkırık ama aynı anda vajina da da sanki pıt pıt bişey atiyo gibi oluyo :) benim de acayip yamultuyo çapraz şekilde fln yamuk oluyo dediğin gibi :)
Çok komik duruyo ya o anda napiyo merak ediyorum nasıl o şekilde yamultabiliyo :) inş hakkında hayırlısı olur canım bakalımSağol cnm 10 çocuk doğursam da anlamıycam galiba neresi nerede :)
Bayıldım ya ellerine sağlık ne güzel emek vermişsin Prensese çok zarif olmuşlar
Ah ah ne yapıcaz biz bu yamuklukla benim kız çılgın ya son an dönecek yada hiç dönmeyecek öyle bekleyecek içerde
İnan şuan benim gözlerim de aktı inş bende senin gibi dikkatli davranırım babamız bizim birkaç gün izinli olacak inş dengeyi sağlayabilirim cnm ilk başta çok önemli ilişki benim kardeşimle hep bozuk aramız çok severiz ama geçinemeyiz annemin hatası çoktu beni bir sene babaanneme yolladı çocuk oldu diye aynı şeyi asla yaşatmak istemem...
Oy oy kıyamam size. Aynı şeyleri ben de yaşamıştım ikinci doğumumda.özellikle onunla çok zaman geçirdim. Ex kocam karışması abi izin vermiyordu anne de anne diye.altını değiştirin bana bez ver bana mendil ver.hadi yusufu yikayalim gibi iki yaşındaydı ama çok ii geldi ona. Hep annen seni çok seviyor diye kulağına fisildiyordum. .. Zamanla geçiyor ama ilk günler dokunaklı oluyor. Üzme kendini ona bir dünya bahsettin. Allah sana güç kuvvet versin canim. Ben de bu hafta sezeryana girecem bakalım ortanca ne yapacak.
Allah razı olsun cnm sen çok bilinçli ve duyarlı bir annesin öyle düşünme. Onlara en güzel duyguyu verdin bu hayatta kardeş duygusunun karşılığı yok bize de tecrübelerinle yol göstereceksin iki miniğinide öpüyorumİnşallah alışacağız kızlar..
İnanın hiç bir şey yüreğimi bu kadar acıtmamıştı sanırım...
Lohusa psikolojisi işte ,bilirsiniz...
Her şeye karşı dayanıklı ve pozitifim ama yavrumun uzaklaştığını düşünmek çok etkiliyor beni..
Güçlü olup bir an önce düzen kurmalıyım ki az da olsa eskisi gibi zaman geçirebilelim..
Biliyorum ki ilerde çok iyi arkadaş olacaklar birbirlerine ..
Sizlere de rabbimden kolaylıklar ve hayırlı doğumlar diliyorum..
cok tatli olmuslar cnm pusetlerin olculeri standart oluo galiba ne kadar yaptin ölçüsünüTeyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süslerimasanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu
Çıkınca yamultan yerlerini mıncıralım kuzum demekki onlarda sıkılıyor yeni pozisyonlar deniyorlar baksanaÇok komik duruyo ya o anda napiyo merak ediyorum nasıl o şekilde yamultabiliyo :) inş hakkında hayırlısı olur canım bakalım
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlarTeyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süslerimasanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu
Sağlıcakla gelsin bebeğin inşaallahbenim de suyum geldi, ama henüz hiç sancım yok, yarım saat daha geçsin doktoru arayacağım, pazartesi sezaryen olacaktım normalde, bebeğim makat duruşta çünkü, büyük ihtimalle zorunlu sezaryene alacaklar beni bugün, dua edin bebeğime sağ salim kavuşayım inşallah!
Aynen canım ya bizim için zor bi süreç ama şöyle düşünüyorum bazen de onlar içinde kolay bi süreç değil başından sonuna kadar susam kadar bişey önce yer ayarliyo kendine sonra oraya tutunmaya çalışıyor büyüyor fln şimdi de artık sigamiyo oraya :) ne büyük bi mucize :)Çıkınca yamultan yerlerini mıncıralım kuzum demekki onlarda sıkılıyor yeni pozisyonlar deniyorlar baksana
Sağol cnm 10 çocuk doğursam da anlamıycam galiba neresi nerede :)
Bayıldım ya ellerine sağlık ne güzel emek vermişsin Prensese çok zarif olmuşlar
Ah ah ne yapıcaz biz bu yamuklukla benim kız çılgın ya son an dönecek yada hiç dönmeyecek öyle bekleyecek içerde
cok tatli olmuslar cnm pusetlerin olculeri standart oluo galiba ne kadar yaptin ölçüsünü
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
Vuuuvvvv 1 gün yaziyoKızlar 39+5 oldum. Az kaldı. Hiç doğum belirtim yok ama. Kızım bazen bi hareket ediyo çıkacak gibi açıtıyo
Her an herşey olabilir de. Duş falan aldım saçıma fön çektim))bekliyommmVuuuvvvv 1 gün yaziyoyarın takvimin kalkar heralde :) ama sen daha dogurmican gibi :)
Hahayyy evet fön önemli bu durumdaHer an herşey olabilir de. Duş falan aldım saçıma fön çektim))bekliyommm
Ne kadar şükretsek az bu mucizeyı Rabbim nasip etti herbirimizeAynen canım ya bizim için zor bi süreç ama şöyle düşünüyorum bazen de onlar içinde kolay bi süreç değil başından sonuna kadar susam kadar bişey önce yer ayarliyo kendine sonra oraya tutunmaya çalışıyor büyüyor fln şimdi de artık sigamiyo oraya :) ne büyük bi mucize :)
Evet canım şükürler olsun Rabbim kimseyi bu durumdan mahrum etmesin inşNe kadar şükretsek az bu mucizeyı Rabbim nasip etti herbirimize
Benm kızım büyük 11 yasında ıstemeden onada bısıler alıyorum sevınıyor bebege aldıysam onada alıyorum.cok güzel makaleleler var ıkıncı bebek eve gelmesıyle ılgılı okumanızı tavsiye ederim.o kotu sen ıyısın sen daha tatlıydın vs der buyukler o okadar yanlışmıskı zarar vermesıne kadar yol acıormus.ıns kolay atlatırsnz bu surecıCanım abi biraz şaşkındı ilk gün.
Ben küçüğü bilinçsizce kuzuuum yavruum annem diye sevince tuhaf tuhaf gözüme bakıyordu.
Ben farkında değildim ama eşim uyarınca toparladım hemen.
Bebek için çok kısıtlamıyoruz. Öpüp koklamasına veya kucağa istemesine engel olmuyoruz.
Baba hiç boş bırakmadan ilgileniyor ama beni özlediğinin farkındayım.(bunu düşününce göz yaşlarıma hakim olamıyorum ama alışacağız..)
Ben de her fırsatta onu öpüp kokluyorum ve dün gece normalde olduğu gibi kitabını okuyup ben uyuttum koklaşarak. Çok iyi geldi ikimize de.. Sadece zamana ihtiyacımız var..
Ben spinal sezeryan oldum canım.
Dikme esnasında sadece rahatlatıcı verdiler o kadar. Tam bayılmadım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?