2017 Şubat Anneleri

Oy oy kıyamam size. Aynı şeyleri ben de yaşamıştım ikinci doğumumda.özellikle onunla çok zaman geçirdim. Ex kocam karışması abi izin vermiyordu anne de anne diye.altını değiştirin bana bez ver bana mendil ver.hadi yusufu yikayalim gibi iki yaşındaydı ama çok ii geldi ona. Hep annen seni çok seviyor diye kulağına fisildiyordum. .. Zamanla geçiyor ama ilk günler dokunaklı oluyor. Üzme kendini ona bir dünya bahsettin. Allah sana güç kuvvet versin canim. Ben de bu hafta sezeryana girecem bakalım ortanca ne yapacak.

Benim baya göbek altında başlıyor hıçkırık tabii vücudunun diğer kısmında çapraz yukarıda da hissediyorum az az ama yoğunluk alt tarafta.
Sağol cnm 10 çocuk doğursam da anlamıycam galiba neresi nerede :)

Teyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süsleri masanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu

Bayıldım ya ellerine sağlık ne güzel emek vermişsin Prensese çok zarif olmuşlar

Benim göbek hizasında oluyo hıçkırık ama aynı anda vajina da da sanki pıt pıt bişey atiyo gibi oluyo :) benim de acayip yamultuyo çapraz şekilde fln yamuk oluyo dediğin gibi :)

Ah ah ne yapıcaz biz bu yamuklukla benim kız çılgın ya son an dönecek yada hiç dönmeyecek öyle bekleyecek içerde

Çok komik duruyo ya o anda napiyo merak ediyorum nasıl o şekilde yamultabiliyo :) inş hakkında hayırlısı olur canım bakalım

İnşallah alışacağız kızlar..
İnanın hiç bir şey yüreğimi bu kadar acıtmamıştı sanırım...
Lohusa psikolojisi işte ,bilirsiniz...
Her şeye karşı dayanıklı ve pozitifim ama yavrumun uzaklaştığını düşünmek çok etkiliyor beni..
Güçlü olup bir an önce düzen kurmalıyım ki az da olsa eskisi gibi zaman geçirebilelim..
Biliyorum ki ilerde çok iyi arkadaş olacaklar birbirlerine ..
Sizlere de rabbimden kolaylıklar ve hayırlı doğumlar diliyorum..

TuRuNCu güle güle büyüt yavrularını insan duygusallaşıyor okudukça:) burda beraber zamanlar geçirdik şimdi yavrun kollarında maşallah

Allah razı olsun cnm sen çok bilinçli ve duyarlı bir annesin öyle düşünme. Onlara en güzel duyguyu verdin bu hayatta kardeş duygusunun karşılığı yok bize de tecrübelerinle yol göstereceksin iki miniğinide öpüyorum

Teyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süsleri masanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu
cok tatli olmuslar cnm pusetlerin olculeri standart oluo galiba ne kadar yaptin ölçüsünü

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar

Sağlıcakla gelsin bebeğin inşaallah

Çıkınca yamultan yerlerini mıncıralım kuzum demekki onlarda sıkılıyor yeni pozisyonlar deniyorlar baksana
Aynen canım ya bizim için zor bi süreç ama şöyle düşünüyorum bazen de onlar içinde kolay bi süreç değil başından sonuna kadar susam kadar bişey önce yer ayarliyo kendine sonra oraya tutunmaya çalışıyor büyüyor fln şimdi de artık sigamiyo oraya :) ne büyük bi mucize :)

Çok teşekkür ederim

cok tatli olmuslar cnm pusetlerin olculeri standart oluo galiba ne kadar yaptin ölçüsünü

Çok teşekkürler 3 metre tülü büzerek yaptım lastik de iki metre falan pusete bağlayınca sıkılabilecek gibi yaptım küçük ya da büyük gelirse ayarlanabilir şekilde..

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar

Çok teşekkürler

Ne kadar şükretsek az bu mucizeyı Rabbim nasip etti herbirimize

Benm kızım büyük 11 yasında ıstemeden onada bısıler alıyorum sevınıyor bebege aldıysam onada alıyorum.cok güzel makaleleler var ıkıncı bebek eve gelmesıyle ılgılı okumanızı tavsiye ederim.o kotu sen ıyısın sen daha tatlıydın vs der buyukler o okadar yanlışmıskı zarar vermesıne kadar yol acıormus.ıns kolay atlatırsnz bu surecı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…