2017 Şubat Anneleri

Kızlaaarrr doğurduuummmm

Desem ne yaparsınız acaba . Bu kız ne ara doğurdu daha günü yok muydu biz ondan ondeyız demeye baslarsınız demiii. ama daha doğurmaya nıyetım yok. Babanın parasını yemeye çıktık kızımla . Son hamıle gunlerimiz tadını da çıkaralım ama demii.

Famm doktorun ne diyor zorunlu sezeryan olmaz inşallah belli ki normal doğum için beklemişsin bunca zaman .

Ayy çılgın ya gerisini okumadan Nasıl yani dedim hani birlikte doğuracaktık birden tırsttım valla neyse yiyin yiyin tadını çıkar Can'ım

Herşey normal görünüyo şimdilik doktor normal doğum dedi. Bakayım yarın da geçsin.

Yooo hiçte öyle bişey demeyiz hayirli olsun sağlıkla aldın kucağına nasıl oldu deriz

Kızlar yarın sabah sezeryan giriyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum

Canım sağlıkla kavuşun inşallah.. korkma, herşey güzel olacak o anların tadını çıkarmaya bak.. haberdar et bizleri de ..

Yalanci sancılarınız kasilma seklinde mi oluyor yoksa baya agri sanci mi hissediyorsunuz kizlar. Benim erken dogum riskm var yani yuzde 99 subat annesi olcam ayni seyleri yasiyo olabilirz diye soruyorum

Ag
agrin nasil peki?ilkine gore ikinci sezeryan daha mi agir oldu kesik yeri acisindan,yoksa daha mi rahat?bende en cok bunu merak ediyorum,saglikla buyusun insallah zamanla duzeniniz oturacaktir,ilklerimiz de bu duzene alisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…