- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Kızlaaarrr doğurduuummmm
Desem ne yaparsınız acaba . Bu kız ne ara doğurdu daha günü yok muydu biz ondan ondeyız demeye baslarsınız demiii.ama daha doğurmaya nıyetım yok. Babanın parasını yemeye çıktık kızımla . Son hamıle gunlerimiz tadını da çıkaralım ama demii.
Famm doktorun ne diyor zorunlu sezeryan olmaz inşallah belli ki normal doğum için beklemişsin bunca zaman .
Herşey normal görünüyo şimdilik doktor normal doğum dedi. Bakayım yarın da geçsin.Kızlaaarrr doğurduuummmm
Desem ne yaparsınız acaba . Bu kız ne ara doğurdu daha günü yok muydu biz ondan ondeyız demeye baslarsınız demiii.ama daha doğurmaya nıyetım yok. Babanın parasını yemeye çıktık kızımla . Son hamıle gunlerimiz tadını da çıkaralım ama demii.
Famm doktorun ne diyor zorunlu sezeryan olmaz inşallah belli ki normal doğum için beklemişsin bunca zaman .
Ayyy hazırlıksız doğuma yoğunlaşamam ki. Güzel olmalıyım. Kızımı güzel karşılamam lazım.Hahayyy evet fön önemli bu durumdaalemsin heeee
Benim kızkardeşim 40+6 da doğurdu belli olmaz)))Herşey normal görünüyo şimdilik doktor normal doğum dedi. Bakayım yarın da geçsin.
Yooo hiçte öyle bişey demeyizKızlaaarrr doğurduuummmm
Ben de bugün banyomu yaptım saçımı fönledim hazırlıklı olmak lazım dimiAyyy hazırlıksız doğuma yoğunlaşamam ki. Güzel olmalıyım. Kızımı güzel karşılamam lazım.
Aynen hazırlıklı insan pozitif oluyo.kirli pasaklı çekilmez))))Ben de bugün banyomu yaptım saçımı fönledim hazırlıklı olmak lazım dimi
Senin kaç haftalık olduBen de bugün banyomu yaptım saçımı fönledim hazırlıklı olmak lazım dimi
Benimde öyle ama ses yok)))) senin kaç haftalıkAksam ve geceleri sanci oluyor halen gelmeye niyeti yok kizimin
Gunumuz ayni.. bende de bir belirti yok.. ayin 4 de cati muayenesi olucamAksam ve geceleri sanci oluyor halen gelmeye niyeti yok kizimin
Kızlar yarın sabah sezeryan giriyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum
39Senin kaç haftalık oldu
Bebeğinize kavuşmaya odaklanın 9 aylık sürecin mükafatı onu düşününKızlar yarın sabah sezeryan giriyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Allah hayırlısıyla atlatmaya nasip etsin. Korkmayın yarın bu saatlerde cennetten gelen meyveniZi koklarsiniz inşallahKızlar yarın sabah sezeryan giriyorum çok heyecanlıyım ve korkuyorum
agrin nasil peki?ilkine gore ikinci sezeryan daha mi agir oldu kesik yeri acisindan,yoksa daha mi rahat?bende en cok bunu merak ediyorum,saglikla buyusun insallah zamanla duzeniniz oturacaktir,ilklerimiz de bu duzene alisacakYoğun ve yorucu gidiyor canım.
Mesela 4 günlük olduk bugün ve ben toplasan bu 4 gün boyunca 5-6 saat anca uyumuşumdur.
Korkuluk gibi görünsem de keyfim son derece yerinde :))
Biliyorum bu günlerde geçecek ve ben geri dönüp baktığımda güzel şeyler hatırlamak istiyorum :)
Tam olarak iyileştim diyemem ama evde ağırlık kaldırma (çamaşır sepeti vs..) ve süpürmek dışında her işimi rahatlıkla yapıyorum
Saltuk bey de üzerine düşen görevleri fazlasıyla yapıyor teyzesi :)
Emiyor ,gaz çıkarıyor ,bezini kirletiyor ve uyuyor :))
Bildiğin mucize işte yaa. Seyretmeye ,koklamaya doyamıyor insan..
Rabbim sizleride sağlıcakla kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?