Doğum tabiki de kolay bi olay değil normal de olsa sezeryan da olsa başlı başına mucizevi bir olay canından can ayrılıyor sonuçta ama ikisinde de hemen ayaklanan da var ama günlerce ağrı çeken de var Rabbim bi şekilde kolaylığını verecek elbet nasıl olur nolur kısmına girersek hiç cikamayiz işin içinden o yüzden o an hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip et kolaylığını sen ver diye dua etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun hepimizin de şuana kadar Şubat anneleri hep güzel anlattı inş bizlerde öyle olucaz Allah in izniyleYok ben onu o anlamada dememistim ki sadee hemen karar vermemek icin demistim normal oluyosa normal olsun olmuyosa zaten sezeryan olur diye bana gore kotu bisid egil ama banada hic iyi anlatmamislardi bnmde gozumu korkuttular ama iyice arastirdim korkulcak bisisi yokmus
Kızlar bugün hastaneye gittim 40+2 doktorum sancında yok alttan muayene etti açılmanda yok yarımsantim dedi ama acayip canım acıdı alttan muayenede pazartesi yatışını yapalım suniyle başlatalım doğumu dedi çatın müsait gayet bende 41 den gün alsak dedim 3700 olmuş ozamana 4 olur daha çok zorlanırsın dedi bence yatış yapalım dedi bilmyrm çok kararsızım bana akıl verin bide günün grçmiş zaten dedi kaka yapma ihtimalide var dedi napıyım kızlar ya
Kızlar bende bugun gıttım yarın 40 oluyor doktor Pazartesi sunı verıcem dedı sancım da yok açılmada Pazartesi ye kadar acılma sancı nasıl baslar sunı almak istemiyorum
Ben de ayni durumdayım ya p.tesi son artik gelmezse suni sanci veririz dedi doktorum. Suni sancı ile de açılmazsa sezeryan olacak ki hiç istemiyorum sezeryan. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın insallah ya. Birbirimize dua edelim normal isteyenler normal olsun inşallah.Kızlar bizede 40 ta gel dediler sanırım banada suni verecekler
İnşallah haftasonuda geçsin bide bakalımEvet gunu gectıkce dogum zor oluyormus ne yapıp edıp kendı sancımızla dogursaydık
Günü geçdiği için oluyo cnm kaka yapma riskiKaka yapma riski var ise bekleme bence
Suni istemiyorsan da sezeryan olursun
Ay bilmiyrm hiç açılma yokken zor diyola suni sancıyıKızlar bizede 40 ta gel dediler sanırım banada suni verecekler
Evet aynı durum arkadaşınınki ile. İnşaallah sağlıcakla alalım kucaklarimiza hepimizBenimki üzülme değilde bi arada kalma daha çok bir kendi doktorum da baksın pazartesi herşey belli olacak. Şuan belirsizlik var anlayacağın.
Ben de ayni durumdayım ya p.tesi son artik gelmezse suni sanci veririz dedi doktorum. Suni sancı ile de açılmazsa sezeryan olacak ki hiç istemiyorum sezeryan. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın insallah ya. Birbirimize dua edelim normal isteyenler normal olsun inşallah.
Senin günün ne kdr geçdi cnm bnm geçen haftadan biraz fazlaydı 30-40 larda seyir etti ama yeterli değil tabikiseydask benim de en son iki hafta ölçülenle aynı 3 kilo çıktı canım. pzt kendi doktorumu bekleyeceğiz, ama diken üstündeyim gelişiminin durmasından korkuyorum. hareketleri, suyu iyi bebeğin. 37 de 80leri bulan sancı 20 leri görmüyor artık. yarın yine kontrol var bakalım ne diyecek emanet doktorum.
Amin aminn yaaa canim sikkin acayip moralim bozuk tek dusuncem kizima kavusabilmek bian once o benim ilacim olucak artik dayanamiyorum cok bunaldim yaa doguma az kaldi gunler kaldi aylar haftaalr degil ama suan oturmus agliyrum sanki iki canli olan onlar gibi ben anlamiyorum yoksa ruya mi goruyom hamile degilimde ondanmi uzuyolar bu kadar onlar mi hamilr yoksaDoğum tabiki de kolay bi olay değil normal de olsa sezeryan da olsa başlı başına mucizevi bir olay canından can ayrılıyor sonuçta ama ikisinde de hemen ayaklanan da var ama günlerce ağrı çeken de var Rabbim bi şekilde kolaylığını verecek elbet nasıl olur nolur kısmına girersek hiç cikamayiz işin içinden o yüzden o an hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip et kolaylığını sen ver diye dua etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcımız olsun hepimizin de şuana kadar Şubat anneleri hep güzel anlattı inş bizlerde öyle olucaz Allah in izniyle
Kızlar enfeksiyon dan ötürü yatisim yapıldı . Sanırım doğuma kadar da beni hastanede bekeltecekler . Ne zıkkım bir şeymiş bu yaa
Neyse moral bozmak yok yatacaksakda bebişim için sonuçta
Canım seni şuan en iyi ben anlarım benim eşim de bi ayı geçti işten çıktı hala bi yerden ses yok ama bugün geldi bi haber inş önümüzdeki hafta için hayırlısı inş Rabbim meleklerimizle birlikte nasibini de verir inşKızlar mrb yazamadim ne zamandır @TuRuNCu çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin beterinden korusun gece dua ettim size gönlünü ferah tutmaya çalış. . @Mutsuzperi27 Allah kolay ve sağlıklı dogum nasip etsin belki de doğdu artık. .. Dogum yapanlara Allah bağışlasın darısı bize.. evet gelelim bana bekliyoruz ipek hanımı. .ilk kuzum normal dogum ipeği de normal dogum ile bekliyorum inşallah. .bizde de bir sürü sıkıntı stres var nerdeyse hamileligimin başından beri eşimin is sıkıntısı diyeyim kısaca ama ben inanıyorum kuzular nasipli gelecek hep öyle inanıyorum sizde inanın. ..
Kızlar sezaryanla çarşamba günü dogum yaptim şuan suttum yok ve bebegin durmuyor ne yapabilirim lutfen yardımcı olun süt artirici bilgilerinizi benimle paylasin
Ayy inşallah olur normalle güveniyrm aslında ama karar vermek zor beklesem belki daha iyi doldurup açılma olcak ama sanmıyrm nedense hayırlısı neyse o olsun artık haftasonu geçsindeyummyysweets canım geçmiş olsun tez zamanda hayırlısıyla geçsin gitsin inş güzel haberler ver inş
seydask canım bence Dr un dediğini yap Dr una guveniyosan benim yengem 2 doğumu da Sunni sancı ile yaptı oturmaya gider gibi gittik yattık sunni sancı verdiler sona doğru zorlandı tabi normal sancı da da bunu yasicaz açılma olunca hemen aldılar 10 dk içinde doğdu haberi geldi inş seninde öyle olur Allah in izniyle iyi düşün iyi olsun inş
Bugün 40+1 olduk canım, aramızda bir gün var sanırım. 39 da bana en geç 9 şubatta doğuma alırım seni demişti doktorum ama sezeryan mı suni mi açıklama yapmadı. Eğer açılma olmayıp çocuk kanala inmemişse suni yerine sezeryan olmak istiyorum. Ama açılma varsa kanala indirse de suniyi denemek isterim.Senin günün ne kdr geçdi cnm bnm geçen haftadan biraz fazlaydı 30-40 larda seyir etti ama yeterli değil tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?